Evet ismi geçmişken yazmadan geçemeyeceğim, güvenilir nadir isimlerdendir İNVENTUS. Çalışanlarının kalitesi ve müşteri odaklı yaklaşımları sayesinde kafamda hep "50-100 TL daha fazla veririm ama kafam rahat olur" dediğim nadir bir yer.
Kaç makinayı oradan topladım ben hatırlamıyorum. Ve piyasadan pahalı olmuyorlar, oldukları zaman da fark maksimum 5$ civarı oluyor. Üzerini zaten ben tercih etmem. Ufak bir işletme ama müşteriye gösterdikleri ilgi, ürünlere gösterdikleri özeni ben başka yerde görmedim. Komple bilgisayar malzemesi aldığınızda bilgisayar toplama ve bileşenlere 24 saatlik stres testini de ücretsiz yaparlar, malzemelerden birisinde hata varsa zaten daha kasa oradayken ortaya çıkar, değiştirirler. Kasa içi kablo düzenini bile yapıyorlar, hem de süper bir şekilde
Gerçekten çok güzel toplanmış sistemler.Kolay kolay başkası tarafından toplanmış sistem beğenmem ama gerçekten tam benim markaları kullanmışlar.Patriot,Pc Power and Cooling ,Palit..
Ya aslında iyi bi fiyat denebilir.Tabi ille inceliceksen her ürünü ayrı ayrı bazılarını biraz daha ucuz bulabilirsin.Ama burada hepsini aynı yerden aldığın için avantajlı oluyosun.
Bi Meltem hanım vardı ,2007 de çok malzeme aldım burdan, ondan sonra pek uygun fiyat olmadı piyasaya göre alışveriş nasip olmadı ama gerek teknik servisteki bir abi vardı o, gerek satış elemanı Meltem hanım çok iyilerdi. En güvendiğim firmadır ama şu hediye diye alta ekledikleri ürünler garip olmuş, zaten sistem satıyorlar, sistemde ram olmayacak mı da rami hediye gösteriyorlar. ayrıca fiyata bakınca da hediye olmadığı görülebiliyor. Bu tür oyunları yakıştıramadım.
Sistemler çok iyi bu aralar fiyatlar sapıttı gerçi, kimin kaçtan sattığı belli değil ama inventus gibi kaliteli bir firmadan alınabilir.. Fiyatlar bana uygun geldi
Uzun zaman önce, benim de kendileriyle bir alış verişim olmuştu. Belli bir psu markasının, belli bir modelinin, belli bir marka kondansatör kullanan versiyonunu aradığımı anlatabileceğim nadir firmalardan biridir. Hatta nadir filan değil, tek firmadır. Eski kadrolarını koruyorlarsa, kesinlikle güvenle ve zevkle alış veriş yapabilirsiniz.
vay be ne çok olumlu mesaj yazılmış bi hafta önce exa dan sistem toplattım kasa eciş bücüş ekran kartı düşüp kasanın içinde takla ata ata gelmiş bilsem burdan alırdım
2 ay önce inventusdan bir pc almıştım.. Pc eve geldi ilk powera bastığımda bir sorun vardı pc de bios çökmüştü..Sonuçta elektronik böyle şeyler olabilir tabii ama inanılmaz moralim bozulmuştu.Hemen inventusu aradım,saolsunlar çok ilgilendiler.. Hiç uğraştırmadan sorun çıkarmadan hemen hemen tüm parçaları değiştirdiler..Parçaları değiştirdikten sonra eve gidip denememi söylediler.. İstersem para iadesi de yapabileceklerini söylediler.. Yani parçaları değişmiş haliyle sistemi eve götürün deneyin sorun çıkmaz.. Ama sorun çıkmasa dahi içinize sinmezse geri getirin paranızı iade ederiz dediler..Bu firma hakkında çok olumlu şeyler duymuştum ama bu kadarını tahmin etmezdim..
Bende inventusdan topladım kasamı. 3yıldır sorunsuzca kullanıyorum. Çok ilgili davranıyorlar. Müşteri memnuniyeti tam olarak bu sanırım.
Türkler çoğaldılar ve çevreye yayıldılar, ordular kurup Lin ülkesine saldırdılar ve atalarının öcünü aldılar. Yeni bir devlet kurdular, dört bir yana yeniden egemen oldular. Türk kağanları atalarının anısına otağlarının önünde hep kurt başlı sancak dalgalandırdılar.
Benimde bir kaç alışverişim oldu. İnventus müşteri memnuniyeti konusunda 1 numaradır. Hiç düşünmeden alabilirsiniz. Makinelerde bir sorun oldumu inanın sizi sizden daha çok düşünürler. Almak isteyenlere şiddetle tavsiye edilir.
Ben de kardeşime ve kendime E8400 sistemler kurdum inventus'tan, gayet memnunum. Ayrıca piyasadan ucuzdu bile. Evvelce de bir çok sistem kurup, parça almışlığım var. Yaklaşık 4 yıldır inventus ile çok güzel ilişkilerimiz oldu hep. Umarım hep böyle devam eder... zaten böyle devam ettiği sürece de piyasadan yok olacağını da sanmam... iyi ki varsın inventus :)
Kaç makinayı oradan topladım ben hatırlamıyorum. Ve piyasadan pahalı olmuyorlar, oldukları zaman da fark maksimum 5$ civarı oluyor. Üzerini zaten ben tercih etmem. Ufak bir işletme ama müşteriye gösterdikleri ilgi, ürünlere gösterdikleri özeni ben başka yerde görmedim. Komple bilgisayar malzemesi aldığınızda bilgisayar toplama ve bileşenlere 24 saatlik stres testini de ücretsiz yaparlar, malzemelerden birisinde hata varsa zaten daha kasa oradayken ortaya çıkar, değiştirirler. Kasa içi kablo düzenini bile yapıyorlar, hem de süper bir şekilde
Çok reklamını yaptım ama hakediyor.
Ben de memnuniyetimi belirteyim.
Zaten şu sorulara gelecek cevaplardan sonra aslında hizmet konusunda rakipsiz bir firma olduğunu göreceksiniz.
1 Aldığım HDD den ses geliyor dediğinizde, adresinizi verin hemen aldırtalım, yenisini gönderelim diyen ve demekle kalmayan
2 Hiç bir parçasını oradan almamanıza rağmen sisteminizle ilgilenen ve bundan para almayan.
3 Başka bir siteden yaptığınız alışverişten gelecek anakartın durumunu takip etmek için internete girmenize izin veren ve çay alır mısınız diye soran. ( O anakart ellerinde olsa onlardan alacaktım. )
4 Kutusu bir kere açılmış ama siz eve götürürken arabada hasar alıp bir parçası kopan anakarta servisten dengesiz gerilimden ( anakart çalışmamış ki ) şu parçası yanmış diye rapor tutulunca o marka ile ilişkisini kesen ve müşterisine sıfır anakart temin eden.
5 Sistem toplamaya gittiğinizde ekran kartı kaç MB olsun gibi saçma sorular yerine; nerede kullanacaksınız, kime alacaksınız, bütçeniz nedir gibi gayet mantıklı ve müşterinin ihtiyaçlarını anlamaya yönelik sorular soran ve elinde kalan malı kakalamaya ( stoksuz çalıştıkları için böyle bir şey olmuyor. ) yönelik değil de soruların cevabına yönelik tavsiyede bulunan Kısacası bu işten gerçekten anlayan.
KAÇ FİRMA BİLİYORSUNUZ.
Belirteyim kendilerinden sadece alışverişim olmuştur. Aslında çalışmak ta istediğim bir firmadır. Müşteri olarak beş para etmez hizmeti olan firmaları yerin dibine soktuğum gibi memnun kaldığım firmaları da baş tacı etme hakkımı kullanıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: Majesteleri_84
2 ay önce inventusdan bir pc almıştım.. Pc eve geldi ilk powera bastığımda bir sorun vardı pc de bios çökmüştü..Sonuçta elektronik böyle şeyler olabilir tabii ama inanılmaz moralim bozulmuştu.Hemen inventusu aradım,saolsunlar çok ilgilendiler.. Hiç uğraştırmadan sorun çıkarmadan hemen hemen tüm parçaları değiştirdiler..Parçaları değiştirdikten sonra eve gidip denememi söylediler.. İstersem para iadesi de yapabileceklerini söylediler.. Yani parçaları değişmiş haliyle sistemi eve götürün deneyin sorun çıkmaz.. Ama sorun çıkmasa dahi içinize sinmezse geri getirin paranızı iade ederiz dediler..Bu firma hakkında çok olumlu şeyler duymuştum ama bu kadarını tahmin etmezdim..
Arkadaşım 2. maddeye bak. Adamlar kendilerinden alınmayan ve hatta oraya ilk defa uğrayan bir arkadaşımızın bile sisteminin sorununu ücretsiz çözdüler. Yanlış hatırlamıyorsam arkadaşa çay bile ikram etmişler.
Sen hesab et artık oradan aldığın bir şey de sorun çıksa ne yaparlar. Valla kefil olabileceğim belki de dünya üzerindeki tek firma inventus tur. Bir ara site tasarlamaya başlamıştım ama talihsizlik eseri uçtu gitti veriler. Onlar da site yapacaklarını söyleyince vazgeçmiştim.
Şimdi vaktim olsa da yapsam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 14 Nisan 2009; 6:33:05 >
bunca kötü esnafın olduğu yerde böyle firma bulmak ; çölde vaha gibi....helal olsun. hiç alışverişim olmadı ,hatta ilk kez burda duydum isimlerini ama alışveriş yaparken bakacağım ve baktıracağım yerler arasında artık , bu kadar öveni görünce.
benimde inventusdan aldıgım aldıgım hdd 6 ay kadar sonra bozulmuşdu. derdim hdd degil içindeki bazı verilerimdi. durumu kendilerine belirttim, ürünü yollamamı ve eğer hddye bi şekilde erişebilirlerse içindeki verileri kurtarabileceklerini söylediler. hangi firma böylesine müşteriyle ilgilidir acaba? ben netten o kadar alışveriş yapdım benzerini bile görmedim henüz. Ertuğ beye çok teşekkürler
Ben izmirde olmama rağmen iki bilgisayarı oradan aldım. İnanılmaz ilgili ve bilgililer başka firmalara benzemez her türlü ürün hakkında ayrıntılı ve doyurucu bilgi alabilirsiniz. Elinde olan yada işine gelen parçaları değil istediğiniz yada doğru parçaları almanızı sağlamaya çalışıyorlar. İlk gittiğimde apartman katında olduğundan farketmeden önünden defalarca geçip bulamamıştım
Sonuçta çok güvenilir iyi bir firmadır. Bilişim ürünlerini hiç düşünmeden alabilirsiniz. Ertuğ Bey ve Meltem hanıma tekrar tekrar teşekkürler
Not: Bir arkadaş mailine cevap gelmediğini söylemiş. Bendede benzer durum olmuştu nedeniyse spam olarak algılanmasından dolayı ellerine ulaşmamasıymış. İsterseniz tel ederek ulaşmaya çalışın
bende zonguldaktan daha 1 hafta olmadı hazır sistem kasalardan aldım 2 parçasını opsiyonel olarak değiştirdim gayet güzel paketleme toplama süper zaten içini açıp baktım titizlikle takmışlar kablolar düzenli müşteri ile ilgilenmeleride güzel, çabukta kargolıyorlar tavsiye ederim.
bence bu firmanın dükkanı yoğurtçu parkının orda değilde yazıcıoğlunun yakınında olsa 3 kat daha fazla iş yapar. bulması bilmeyen için zor oluyor.
Eski yeri cok tersti ama yeni yeri cok iyi bence ulasimi rahat ferah bir mekan ayrica kalabalikda degil.|Simdiki yeri her acidan guzel bilen biliyor zaten bu kadar iyi hizmet veren biryeride herzaman heryerde bulamayiz.
ula öyle şeyler yazmışınız ki, ben anakart işlemci ram alacaktım Am3 platformuna geçecektim, lanet olsun hüleyn diyip komple sistem almayı filan düşündüm buradan
Reklam dediğin böyle olur işte adamlar müşteri memnuniyetiyle reklamı bedava getiriyor
Firmalarımız biraz kafaları çalışsa MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ EN İYİ REKLAMDIR
Hepsiburada aldığım telefonun içinden 10 liralık hafıza kartı çıkmayınca benimle ilgilenmeyen bir firmadır, okusun çalışanları burayı
Ertuğ bey ve meltem hanım ikisi de on unumara insanlar.5 adet komple kasa aldım.Her problem de çözdüler.Çok iyi insanlar telefon açın problemi çözmek için ellerinden gelen herşeyi yaparlar
Krizlerde büyük yerler yerine İNVENTUS gibi namusuyla para kazanmaya çalışan yerleri özellikle tercih edin
Örneğin ürünü aldınız 19 ay sonra bozuldu faturasını kaybettiniz.İnventus da önemli değil barkot numarısndan her zaman onlardan alınmışsa garanti belgesi şart değil
Inventus'tan Corei7'li sistemi Quad 8300'lü ve Gigabyte P45 UD3P ile değiştirerek gayet piyasa fiyatında ama kaliteli bir yerden kasa topladık. Methini çok okuduk firmanın sipariş verme nasip oldu nihayet. Yarın havaleyi yapıyorum, kasayı toplarlamaya başlamışlardır bile:) Şimdiden teşekkürler gayet özenli bir sistem oldu, iyi montajlayacaklardır. Monitöre tak, Xp&Vista kur çalıştır.. Uygun fiyata gerçek kalitede toplama markası gibi, çok iyi uygulama Kdv indirimi ve sabit kur ile piyasa fiyatına anca inse de, uygun işte..
Highpower 650w olan ilk sistemin elektrik tüketimi nasıldır ? Core 2 Duo 460w’lık (ekran kartı aynı olsa) bir sisteme göre ne kadarlık bir fark vardır ? Günde 7 saat çalışsa aylık faturaya ne kadar yansır ? Bilgilendirme için şimdiden teşekkür ederim ..
kullanılan elektrik aynıdır bir fark olmaz. 1000w ta kullansan gene aynı elektrik kullanırsın. Psu elektrik kullanımını etkilemez. Elektrik kullanımını en çok etkileyen ekran kartıdır. Çok az elektrik yaksın diyorsan çok kötü bir ekran kartı kullanman gerekiyor.
kullanılan elektrik aynıdır bir fark olmaz. 1000w ta kullansan gene aynı elektrik kullanırsın. Psu elektrik kullanımını etkilemez. Elektrik kullanımını en çok etkileyen ekran kartıdır. Çok az elektrik yaksın diyorsan çok kötü bir ekran kartı kullanman gerekiyor. Eski yıllarda çıkan iyi kartlar sonradan cazibesini yitirmiş onlar değil. Son zamanlarda çıkan ama cazip olamayan zayıf ve kötü modeller az enerji harcar.
Bende olumlu yorumlarımı yazayım şu ana kadar 2 arkdaşıma performans sistemleri aldık oldukça ilgili ve bilgili arkdaşlar görev yapıyor. Sistemi kontrol edip ondan sonra teslim ediyorlar kasa içi kablo düzenlemesine kadar yapılmış olarak teslim ediyorlar sistemi.
Kesinlikle tereddütsüz önerebileceğim bir firmadır.
PSU elektrik kullanımını şöyle etkiliyor... PSU'nun verimliliği %80+ gibi ibareler var mesela kalite psu'larda. Bu da bir psu'nun şebekeden aldığı elektriği ne kadar verimlilikle (kayıp olmadan) sistemine ilettiğini gösteriyor. Dandik psu'larda bu kayıp çok olacağından PSU'nun kaybettiği,kullanmadığın elektriğe para ödersin. Gerek yok ise 1000 watt PSU alacağına 550/650 watt alıp verimliliğinin %85+ olmasına dikkat etmek daha faydalı olacaktır. - Benim pc de günde 7-8 saat açık 550 watt psu, imzamdaki sistemimle tahminim 20-25 TL aylık katkım var elektrik faturasına. Tabi ben ekran kartı kullanmıyorum... Ortalama bir ekran kartı 100-200 watt yük getiriyor, tabi çok oyun oynanıyor ise ekran kartı tam güçte çalışıp 200 watt tüketecektir, bu durumda cpu'da daha çok tüketecektir !
Belki her konuda yazıyorum ama bunu hakeden bir firma. İlgileri, yaklaşımları, yardımları, bilgileri, titizlikleri ile diğerlerinden kesinlikle farklılar. Ben 2005 Kasım ayında tanıştım kendileri ile ve sistem topladım. "Üzerinizde o kadar nakit taşımayın tehlikleli olabilir" demelerini mi, pazar günü akşama kadar istediğim sistemi toplamalarını mı, beklerken yemek ısmarlamalarını mı, yoksa gece vakti bizi Avrupa Yakası'ndaki evimize bırakmalarını mı anlatayım. Böyle esnaflar varken diğerleri hala nasıl iş yapıyor anlamak mümkün değil. En önemlisi de istikrarlı bir şekilde hizmet kalitelerini devam ettirmeleri, burada olumlu görüşleri okudukça kendi firmammış gibi seviniyorum.
PSU elektrik kullanımını şöyle etkiliyor... PSU'nun verimliliği %80+ gibi ibareler var mesela kalite psu'larda. Bu da bir psu'nun şebekeden aldığı elektriği ne kadar verimlilikle (kayıp olmadan) sistemine ilettiğini gösteriyor. Dandik psu'larda bu kayıp çok olacağından PSU'nun kaybettiği,kullanmadığın elektriğe para ödersin. Gerek yok ise 1000 watt PSU alacağına 550/650 watt alıp verimliliğinin %85+ olmasına dikkat etmek daha faydalı olacaktır.
Doğru. En verimli PSU'lar bile %85 civarındadır. Ne kadar yüksek Watt, % olarak o kadar kayıp demek ;) Yoksa sistemin elektrik tüketimi değişmez. 650W yerine 550W aldık mesela biz inventus'tan bugün siparişi verdik. Corei7 cep yakıyor. Q8300 ve Gigabyte P45 UD3P + Patriot 2x2gb DDR2-1066 sistem ++ biraz Overclock ile corei7 falan dinlemez. VGA Sapphire 1gb 4830 bu arada. Tüm bunlar için(overclock dahil) kaliteli 550W yeterlidir hesaplarsanız fazla bile. 650W SLI/Crossfire için bile yeterli aslında, gerek yok:) Performans sistemi oldu sonuçta fiyatı da gayet 'normal' oldu. Karşılıklı güven içerisinde işimizi hallettik, bugün başlıyorlar yarın akşama doğru sistem toplanmış, test edilmiş ve kargoya verilmiş olacak. Daha para havale etmeden sistem ile ilgilenip toplarmaya başlamışlar anlaşılan güven& ilgi ve diyalog 10 numara. Havaleyi de yaptık makbuz fakslanacak az sonra. Yaza kendim için de sistem toplayacağım Inventus'dan, bu sistem Mimar arkadaş için idi. Grafik+Oyun performans sistemi uygun fiyata ve güvenli,kaliteli hizmet ile gelmiş oldu.