The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Oyun] >> Pc Oyunları >> Strateji

forza756 -> The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (9 Haziran 2005; 18:37:16)

Görüp Görebileceğimiz en güzel Yüzüklerin Efendisi oyunlarından biri..Kesinlikle oynamanızı tavsiye ediyorum.LOTR ile ilgili tüm bilgileri burda toplayalım...

[image]local://upfiles/17698/5B1BB19172F041FF9FEECBB498F50325.jpg[/image]

[image]local://upfiles/17698/3A7575E5A9944E85A69BAD8A62504102.jpg[/image]

[image]local://upfiles/17698/D061805F0FF14E3ABB89928889981E75.jpg[/image]

face1tr -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (9 Haziran 2005; 18:51:05)

yaw benim bu oyunla ilgili uzun süredir çözemediğim bi problemim var.. oyuna girince 30sn. falan sonra tüm adamlar ölüyor ve oyun bitiyor.. bunun herhangi bi kalıcı çözümü varmı?

DarkSpirit -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (9 Haziran 2005; 19:18:36)

bozuk version sanırım bana da olmuştu git değiştir oyunu.Güzel oyun bitirdim aslında oynanış olarak pek iyi değil ama grafikler,müzikler vs. çok iyi.Senaryo berbat[:-]

forza756 -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (10 Haziran 2005; 15:48:09)

bana boyle bisey olmadı ama bence de bozuk wersiyon

invade -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (10 Haziran 2005; 16:13:03)

quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

yaw benim bu oyunla ilgili uzun süredir çözemediğim bi problemim var.. oyuna girince 30sn. falan sonra tüm adamlar ölüyor ve oyun bitiyor.. bunun herhangi bi kalıcı çözümü varmı?

bfme

oyun bozuk deıl ınternetten bı dosya ındırdım bende ondan sonra oldubu sorun google da arat bulur

aSSembLy -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (10 Haziran 2005; 20:06:21)

quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

oyunu hatalı kurmuşsunuz büyük ihtimalle ondan yapıyor kaldırıp tekrar kurun
birde seriallerdende yapabilir bizdede oluyordu eksik dll dosyalarından kaynaklanıyor

KeanuReeves -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (11 Haziran 2005; 1:38:03)

kesinlikle oynadığım en iyi oyunlardan biri...[:'(]

Aeneis -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (11 Haziran 2005; 1:49:32)

Nazgüller işi bitirio....[8D]

REBEL1991 -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (11 Haziran 2005; 14:49:57)

Oyunu sadece arkadaşlarla network olarak oynadım ve çok beğendim ama bazen dediğiniz gibi bir iki dakika sonra bütün heryer yıkılıyor.

ogguzko -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (11 Haziran 2005; 15:21:11)

ewet yav oyun harika bence grafikler de gusel ama soyle daha yuksek bi ekran kart1m1z olsayd1 super olurdu

DarkSpirit -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (11 Haziran 2005; 15:31:17)

http://www.tariholmusoyunlarintopiclerini50kezacmamaliyiz.ws

Refika -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (11 Haziran 2005; 15:32:04)

Çok Konuşmayınız[&o]
quote:

Orjinalden alıntı: DarkSpirit

http://www.tariholmusoyunlarintopiclerini50kezacmamaliyiz.ws

DarkSpirit -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (11 Haziran 2005; 15:37:56)

Size mi sorcam konuşup konuşmayacağımı her topicte kaşınmayınız lütfen sizin gibi insanlarla tartışıp forumun seviyesini düşürmek istemiyorum çünkü bu sizin gibi seviesi düşük insanların işidir...

Refika -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (11 Haziran 2005; 15:40:45)

Tamam Benim Seviyel Çocğum nedese son günlerde topiclerde her keze laf atmay başladın hayırlısı
quote:

Orjinalden alıntı: DarkSpirit

Size mi sorcam konuşup konuşmayacağımı her topicte kaşınmayınız lütfen sizin gibi insanlarla tartışıp forumun seviyesini düşürmek istemiyorum çünkü bu sizin gibi seviesi düşük insanların işidir...

J.Jonah Jameson -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (11 Haziran 2005; 15:59:19)

@DarkSpirit,
İsteyen oyunla ilgili olduğu sürece istediği topic i buraya yazabilir sen buranın modu falan mısın?[:-]
Neden insanların topic ine karışıyorsun? [:-]
Senin bu topic i okuma gibi bir zorunluluğun olduğunu sanmıyorum eğer varsa özür dilerim.[:-]

@forza756,
ben de hayırlısıyla oyunu netten yüklüyorum bir tek 3. cd si kaldı onunda %85 bitti inşallah bana da bu oyunu bitirmek nasip olacak[:)]

@face01tr,
senin sorununun cevabını ben netten oyunu yüklemeden buldum sorun çıkarsa diye şu dökümanı aynen www.bfme-tr.com dan alıntı yapıyorum.

5 DK Kapanma

TripleCDKeyFixer_eng_ui İle 5 dakika sorunu çözümü..
1-Sorunu daha rahat çözmek için D:\'ye yükleyin.
2-Tüm crack vb. işlemleri yapın.
3-İndirdiğiniz Zip'li dosyadaki TripleCDKey adlı key-changer programını ilk önce masa üstüne atın ardında D:\The Battle for Middle-earth (tm)'nin içine atın.
4-Başlat- Çalıştır'a girin ve cmd yazın.

Not: Tırnak işareti olan yazılarda tırnak işareti kullanmayınız.Bu işlemleri yaptıktan sonra açılan Command'ta aşağıda verilenleri yapın...
Oyunu D:'ye yüklediğimiz için "D:" yazın.Ardından "dir" yazın.Sonra oyunu D'nin içinde nereye yüklediyseniz başına cd boşluk koyarak oyun klasörünün içine girin.(cd The Battle for Middle-earth (tm) gibi).
Artık D:\The Battle for Middle-earth (tm)'nin içindesiniz..Şimdi "TripleCDKeyFixer_eng_ui -advance" yazın.Burdan c/p yaparakta yapabilirsiniz.Bunu yazdıktan sonra bir menü açılacak.Ordan advance'e tıklayarak en aşşağıda Browse'a tıklayın ve oyunun kurulu olduğu yeri gösterin.Bu işemi de yaptıktan sonra Browse'un yanında "Set" yazıyor.Ona tıklayın.Bir hata vericek ama önemli değil.Ardından üst tarafta bi CD key yazıyor. (FJSS-DSFH-DFSD-DFFG gibi).CD'key yazan yerin yanında da "Set" var ona tıklayın.Artık orjinal BFME'ün data dosyası oyunun kurulu oldugu dizinin bi üstünde oluşmuştur.Yani oyun D:\The Battle for Middle-earth (tm) dizininde yüklü.Data bosyası ise D:'ye gider.D:deki LOTRBFMe.dat isimli dosyayı oyunun içine yapıştırın.Artık hiç bir sorun yaşamadan oyunu oynayabilirsiniz...

triplecdkey adlı programı bulamayanlar bana pm atsınlar adresi vereyim[:'(]

NiGhTWolFBiTe -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (11 Haziran 2005; 20:52:59)

Gerçekten inanılmaz güzel ve eğlenceli bir oyun bu gün ilk olarak oynadım hiç sıkılmadan 5 saat oynadık ark larla sora para bitince kalktık.[:D]

saygin21 -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (11 Haziran 2005; 21:43:02)

ben oynadım bitirdim akıllara zarar bi oyun lord 4

conqurues -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (12 Haziran 2005; 22:35:36)

arkadaşlar cidden çok iyi bir oyun ilerleme strateji bir arada leveller birraz daha değişik olsa daha güzel olurdu ama grafik ses çok iyi ısrarla tavsiye ederim

J.Jonah Jameson -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (13 Haziran 2005; 0:41:36)

arkadaşlar sonunda edonkey den indirdim bitti .
Ben şimdiye kadar böyle güzel bir strateji oyunu oynamamıştım.
Müthiş bir oyun yaa.
grafik desen var, senaryo desen var eğlence desen var daha ne olsun [:'(]

forza756 -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (13 Haziran 2005; 14:15:01)

cafede oyunun turkce yamasını gordum de nerden indircegimi bilmiyorum turkcesi daha bi sekil bulan olursa yazsın

Magnetic -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (13 Haziran 2005; 14:35:17)

bfmetr reklam yapma pls, cevaplıyabileceğin bişeyse burda cevapla [>:]

forza756 -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (13 Haziran 2005; 17:16:05)

yaw oyunun begenmedigim tek yonu command tarafı cok fazla adam cıkartamıyorum we savas ortamının zewkini dusuruyo[X(]

ReD_BuLL55 -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (13 Haziran 2005; 18:27:13)

oyunun cd keyini regedit kaydinda nerde tutuyor bilen var mi arkadaslar multi player oynama icin cd keyi degistermem gerekiyor baska turlu oynanmiyor

WoraZ -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (14 Haziran 2005; 5:02:40)

Ben hala oyunu düzeltemedim yaw.

okan23 -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (14 Haziran 2005; 8:32:55)

süper bir oyun[:'(]

saygin21 -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (14 Haziran 2005; 12:04:30)

oynamadıysanız kosun hemen oynayın...

forza756 -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (14 Haziran 2005; 15:54:37)

[:'(][:'(][:'(][:'(][:'(]
quote:

Orjinalden alıntı: saygin21

oynamadıysanız kosun hemen oynayın...

[:'(][:'(][:'(][:'(][:'(]

WoraZ -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (15 Haziran 2005; 0:16:19)

ben dosyayı bulamadım, hiçbir yerde bfme-tr sitesinde de bulamadım bana mailden dosyayı yollayabilr misiniz?
bileciklee@gmail.com

güray -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (15 Haziran 2005; 23:21:48)

yaaaa banada yardım edin öss de bitio sabaha kadar oynamak istiom şu oyunu .... 30sn sonra herşey patlıo çok sinir bozucu gry_77@hotmail.com

qamelia -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (21 Haziran 2005; 10:59:54)

Siteyi gerçekten sevmeye başladım.Oyunların patlamalarıyla ilgili benim de yaşadığım sorunlar var idi fakat benim bulduğum çözümler zahmetli.Tüm arkadaşlara bilgilerini paylaştıkları için kendi adıma teşekkür ederim.Lakin bu topiği niye açtın şunu niye sordun falan filan diye uyarı yapan YETKİSİZ dostlarada küçük bir tavisye ; insanların dikkatini çekmek için yalnış bir yol bu ilgi istiyorsanız kendinize kedi köpek civciv kuş böcek (mümkünse tarantula alınkı form uzun bir süre tatile çıkabilesiniz) alsınlar ve insanları rahat bıraksınlar.

Grameradam -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (22 Haziran 2005; 10:12:06)

bu oyunun hileleri varmı?[8D]

i_clint -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (22 Haziran 2005; 10:44:42)

arkadaşlar eğer cd keyi deiştirirseniz kendi çabanız ile o zaman 5 dk içerisinde herşey patlar.böyle bir durumda yukarıda mertalp arkadaşın dediğini yapin dahada olması o sitedeki adminlerden yardim isteyin bfme hakkında herşeyi biliyolar.biri ile hamachi programı sayesinde networkden oyniyoz hep yeniliom[sm=s17.gif]

forza756 -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (22 Haziran 2005; 15:13:19)

quote:

Orjinalden alıntı: silker88

arkadaşlar eğer cd keyi deiştirirseniz kendi çabanız ile o zaman 5 dk içerisinde herşey patlar.böyle bir durumda yukarıda mertalp arkadaşın dediğini yapin dahada olması o sitedeki adminlerden yardim isteyin bfme hakkında herşeyi biliyolar.biri ile hamachi programı sayesinde networkden oyniyoz hep yeniliom[sm=s17.gif]

[sm=s17.gif][sm=s17.gif] 8 D

cerrah -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (22 Haziran 2005; 23:10:44)

quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

oyunu bitirince hile bölümü açılıyo[:'(]

asimarda260 -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (23 Haziran 2005; 0:17:50)

cd-keyi değiştirmen için support'un içinde"The Battle for Middle-earth_code" diye bi dosya var
quote:

Orjinalden alıntı: ReD_BuLL55

oyunun cd keyini regedit kaydinda nerde tutuyor bilen var mi arkadaslar multi player oynama icin cd keyi degistermem gerekiyor baska turlu oynanmiyor

King Arthur -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (23 Haziran 2005; 0:25:24)

quote:

Orjinalden alıntı: ReD_BuLL55

HKEY_LOCAL_MACHINE
SOFTWARE
Electronic Arts
EA GAMES
battle for middle eart

King Arthur -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (23 Haziran 2005; 0:27:48)

quote:

Orjinalden alıntı: silker88

ben kaç kere regeditten değiştim cd keyi bişey olmadı.

jeanneau -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (23 Haziran 2005; 1:13:30)

ben şanslıymışım yaw ben de hiç öle bi sorun olmadı paşa paşa oynadım [8D]

Grameradam -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (23 Haziran 2005; 10:51:50)

quote:

Orjinalden alıntı: imhotep24

quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

oyunu bitirince hile bölümü açılıyo[:'(]

sağol[:'(]

knight -> Cevap: The Lord of The Rings: The Battle For Middle Earth (23 Haziran 2005; 12:21:55)

arkadaslar ben middle earth'ın muziklerini cok seviyorum .oyunun klasorunde aradaım ama bulamadım nereden bulabilirim yardımcı olumusunuz?

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.875