yaw benim bu oyunla ilgili uzun süredir çözemediğim bi problemim var.. oyuna girince 30sn. falan sonra tüm adamlar ölüyor ve oyun bitiyor.. bunun herhangi bi kalıcı çözümü varmı?
Arkadaş bende de oldu.Oyunu baştan silip kurdum düzeldi.Birde oyunu 1 kez good 1 kez evilde bitirdim.
bozuk version sanırım bana da olmuştu git değiştir oyunu.Güzel oyun bitirdim aslında oynanış olarak pek iyi değil ama grafikler,müzikler vs. çok iyi.Senaryo berbat
Hayır bence alakası yok.Bana da oldu oyunu silip yeniden kurdum düzeldi.
Ya arkadaşlar biz bu oyunun ana menüsündeyken çalan çok güzel bir müzik var ya onu nereden indirebiliriz?Bazen sırf o müziği dinlemek için bile oyunu açtığım oluyor cidden.Gerçi bir arkadaş ta bununla ilgili bir iki şey yazmış ama ona da cevap gelmemiş anlaşılan.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 28 Mart 2006; 22:11:03 >
amd 64 3000+venice@3780 2520 mhz epox 9nda3j 2*512 mb hynix cl2.5@cl2 1t ram 2*80gb sata samsung raid 0+80gb ide lg cdrw asus 1608p black dvd rw ati radeon 9600xt creative audigy2 zs creative 7+1 feel hurricane 550 watt kasa bluetoth hp psc1315 all ın one *san shou wushu* *kickbox* *muay thai*
BU OYUN ÇOK GÜZELDİ BİTİRDİM KÖTÜLERDE SON GÖREV MİNAS TRİTH İYİLERDE İSE SON GÖREV KARA KAPI FRODONUN YÜZÜKĞÜ ATMASINI BEKLEMEK LAZIMDI NEREDEYSE BİTİRORDUM
Strateji oyunLarı deyinCe 1. MiddLe eart. 2. warCraft. zaten ikiside OrcLar eLfLer feLan var..
iLk öNce Şunu SöyLiyim oyunu kurmanız gerekiyor tamamen.. ;) yoksa ilk 5 dk da tamamen yıkılıyor herseyiniz ve yeniliyorsunuz.. nedenine gelince gercekten yapanlar oyunu bu kadar iyi yapmıslarki agaclardaki kusların dahi korkup havalandıgı bir yapay zeka varki.. onun için oyunuda iyi saglama almıslar.. Cd Key bölümünden Key değiştirmeyi denemeyin .. çünkü gene aynı hatayı verir. Cd key isteyenLer arama motorlarından cd key rahatlıkla bulabilirler.. multi oynamak için ayRı cd key olması gerekiyor çünkü çakışıyor ve multiye girmiyor..
ne diyelim bu kadar guzel oyun için her makinaya ayrı ayrı kurmak ve ayrı cd keyleri internetten didik didik aramak bana pekte zor gelmedi.. Çünkü dedigim gibi bu oyunu iyi bir ekran kartında oynayan adam üstüne strateji tanımaz..! :)
TürkÇesine geLince isteyenLer varSa yazsın Rapid ' e yükLerim ßen ... oyunu tamamen Türkçe yapıyor yama.. ve türkçe oynamak tabikide dahada zevkli. birde seslendirmeler türkçe olsa zaten
Neyse ikincisi Cıktı ama daha oynamadım çünkü vaktim olmuyor.. eminimki ikinciside gönüllerde taht kurmustur...
bana mail geldi :S:d bunun tr versiyonun istiyorlarmıs.. ya bu konu değidi yada sadece bana özel msj attı arrkadas.. burda rapid'e yüklesekte linkini versek yasakmıki
Strateji oyunLarı deyinCe 1. MiddLe eart. 2. warCraft. zaten ikiside OrcLar eLfLer feLan var..
iLk öNce Şunu SöyLiyim oyunu kurmanız gerekiyor tamamen.. ;) yoksa ilk 5 dk da tamamen yıkılıyor herseyiniz ve yeniliyorsunuz.. nedenine gelince gercekten yapanlar oyunu bu kadar iyi yapmıslarki agaclardaki kusların dahi korkup havalandıgı bir yapay zeka varki.. onun için oyunuda iyi saglama almıslar.. Cd Key bölümünden Key değiştirmeyi denemeyin .. çünkü gene aynı hatayı verir. Cd key isteyenLer arama motorlarından cd key rahatlıkla bulabilirler.. multi oynamak için ayRı cd key olması gerekiyor çünkü çakışıyor ve multiye girmiyor..
ne diyelim bu kadar guzel oyun için her makinaya ayrı ayrı kurmak ve ayrı cd keyleri internetten didik didik aramak bana pekte zor gelmedi.. Çünkü dedigim gibi bu oyunu iyi bir ekran kartında oynayan adam üstüne strateji tanımaz..! :)
TürkÇesine geLince isteyenLer varSa yazsın Rapid ' e yükLerim ßen ... oyunu tamamen Türkçe yapıyor yama.. ve türkçe oynamak tabikide dahada zevkli. birde seslendirmeler türkçe olsa zaten
Neyse ikincisi Cıktı ama daha oynamadım çünkü vaktim olmuyor.. eminimki ikinciside gönüllerde taht kurmustur...
oyun süper streji oyunlarını pek sevemem red alert i çok sevdim ve şimdi de bu bu harika adamlar bende de ölüyordu uninstal yapıp tekrar yükledim sorun ortadan kalktı
doğru söylüyorsun mızraklı heriflerin üzerinden 3 kere geçtim hala yaşıyorlar birde mızrakların ucunda ateş olunca bütün adamlarım diğer tarafı boyluyor sinir oluyorum.ya özel kahramanları kullanıyorum yada mondor daki troll leri özellikle havada uçuşan 3 tane özel kahraman olan kuşlar ve 20 powere kullanıla bilen gondolf'un savaştığı eşder çok iyi yapılmış.Rohanların kalesinde ısengard'ın adamlarını bir türlü yenemedim 1. sinde 4 tane özel kahraman 2. de de düşmanları yerle bir ettim onların ilerde 2 tane savaş alını var.bizde 23 onlarda 8 dakika bekledikten sonra eski adamlarımız gelmiş oluyor elektrikli testere olsaymış onları 2 ye bölerdim
Gayet güzel bir oyun cd sini bulursam direk alıcam
Ağladığımı kimseye söyleme anne Onlar bunu hiç bilmiyor Onlar için ben en sağlam köprüden dağa sıkı bağlıyımdır hayata Ben aslında ölümle yaşam arasındaki ince çizgide bir oyana bir buyana giderken Onlar benim için hayatın büyük bir hayal kırıklığı olduğunu bilmiyorlar
Valla ben lord of the rings in tüm bölümlerini izledim ama bir türlü sevemedim
önce oyunlarda biraz takıl sonra filmleri izle bak bakalım nasıl gelicek o zaman müptelasıyım hatta bunun için her pazartesi öğleden sonra okulu kırıp 8 kişi bfme oynamaya gidiyoruz kafeye haftada en az 3 kere uğruyoruz kafeciyle kanka olduk
arkadaşlar ben skirmish den oyuna başladım ama ben kötülerden dim nası oluyo bu anlamadım ben iyilerden olmak istiyomm bunun bi yöntem i mi var yardım pLLs !
Ben oyunun Good Campaign ve Evil Campaign i bitirdim.Yani iyilerin ve kötülerin olan ını şimdi skirmish oynuyorum isterseniz save dosyasını veririmde napıcaksınız save dosyasını
arkadaşlar battle for middle earthın osmanlı versiyonunu çıkartmış türkler padşahlar filan var youtubeden videosunu vereyim izleyin allah allah diye dalıyolkar dev fili yatırıyolar aragornu kanuni sultan süleymen öldürüyor benim çok hoşuma gitti osmanlı versiyon
dostum osmanlı mod yaz google 'la orda çıkıyor ilk başlardaki benimde bi sorunum var arkadaşlar bu patlama olayı oyunda 3 dakikayı geçince otomatikman herşey patlıyor neden acaba bi arkadaş link vermiş oda çalışmıyor
BEYLER BU 3-5 DAKKA sonra oyundan defeated diyip atma sorunumuza bi çare bulcak kişi yokmu ben int. cafede kopyalayıp her pc ye kurdum oyunu fakat bundan dolayı 5 dakka sonra oyundan atıo tripplecdkeyfixer arıyorum çünkü elimde cd de yok oyunu baştan kuramıyorum
beyler oyunda karakterler herkezde yawaşmı yürüyor? ben far-cry'ı en yüksek sewiyede çok hızlı oynayabildiğim bilgisayarım war ama bu oyunda adamlar yawaş yürüor özelliklerden kıstıgımda bile...
ÖZELLİKLERDEN GORUNTU MODUNU WERY LOW YAPMAN LAZIM EGER YAPTIGIN HALDE YAVASSA BİR SURE SONRA DUZELİR MRK ETME
müthiş oğlum ben sıfırlattımda ordular düzensizlan mesela minast tirithde rohanın ordusu düzensiz geliyor filler düzensiz geliyor halbuki filmdeki gibi düzenli olsa müthiş bide düz atlılar theoden i farkla geçiyolar halbuk bunun olmaması lazım