Şimdi Ara

S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat (2009) [ANA KONU]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.246
Cevap
7
Favori
153.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • güzel haber merakla bekliyoz.Haber için teşekkürler dostum
  • Bug içermemesini (en azından az içermesini) umuyorum..
  • Gsc en başta adam gibi kodlama ve optimize öğrensin.Stalker ve Clear Sky'ı o kadar ertelediler,ama iki oyunda hayvan gibi buglar vardı.Clear Sky'da hata yüzüne benimle gelmesi gereken adamlar gelmiyordu,görevi tamamlıyamıyordum..
  • Aha benim oyunuma ek paket çıkıyormuş yav. espada duymasın çıkana kadar gözüne uyku girmez.

Bu arada ek paketten önce inşallah şu tester'larını falan değiştirirlerde bizde kurtulur bug'lardan.
  • süper bi oyun.. zaten clear sky da pripyat haritası olmadığından çok sinir olmuştum merakla bekliyoruz haber için teşekkürler
  • yaşadık desene...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahafiec

yaşadık desene...

Sorma hocam. STALKER yüzünden banlı geceler geri gelecek galiba benim için
  • Clear sky'a gelmesi kötü olmuş.O lanet oyunun rus versiyonu elimdeydi şimdi uzun uzun uğraşıp duracam patchlerle,kurulumlarla.

En azından adam gibi şeyler koysunlar ek pakete.Sadece pripyat'ta geçecek bir paket olursa 3-4 saate biter.
  • Atmosfer olarak bayıldığım fakat sistem yüzünden oynayamadığım oyunlardan biri. Sistemi yeniler yenilemez hemen başlicam seriye...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pir

Atmosfer olarak bayıldığım fakat sistem yüzünden oynayamadığım oyunlardan biri. Sistemi yeniler yenilemez hemen başlicam seriye...

aynen bende, clear sky ı full detayda oynayamamanın ezikliği içerisindeyim
  • @BeyzadeM
    bu kez daha etkili bir strateji uygulaman lazım dostum.

@FadeToßlack
    hocam nette mutlaka ingilizcesini rahat bulursun hemde patchli,
    şimdi tam zamanı, ek paket gelince millet tekrar hücüm eder.
  • Muhteşem bir atmosfer,muhteşem bir oyun... bir oyun bu kadar bug a rağmen bu kadar çok sevilir
  • Oyunuma hakaret etmeyin kötü diye buglu diye 2 oyunuda oynadım hiç bug görmedim. Sadece clear sky sonunda strelok aşağı düşmüşdü bende yanına atlayıp rahatça öldürmüştüm.
  • Oyun bu sonbaharda gelebilir ve yanlış okumadıysam Cry Engine 2 ile geliştirliyor
    http://clanbase.ggl.com/news.php?nid=316879

edit: yanlış okumuşum Cry engine 2 ile geliştirilen S.T.A.L.K.E.R.: Apocalyptic' miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silver_Sky -- 15 Nisan 2009; 12:58:58 >
  • işte bu süper bir haber, STALKER oyunu CryEngine2 ile birleşince mükemmel bir oyun ortaya çıkar...
  • Orada tam olarak şunları diyor.

GSC Game World'ün başkanı Sergey Grigorovitch, S.T.A.L.K.E.R.'a bir eklenti olmayacağını ancak 2009 yılının sonbahar aylarında içerik sunacaklarını açıkladı.

Geçtiğimiz kasım ayından bu yana birçok kişi yeni oyunun, S.T.A.L.K.E.R.: Apocalyptic olarak anılacağını ve Crysis'de kullanılan CryEngine 2'yi kullanacağını düşünüyordu. Shadow of Chernobyl ve Clear Sky paketlerinde, oyunun kullandığı X-ray yerine CryEngine 2 daha fazla kullanılmıştı.

Fakat, bu hafta başında yapılan online konferansta Grigorovitch, Nisan 2009 konferansı sırasında 'Call Of Pripyat'ı sordu ve Rusları 1 Nisan şakası ile kandırdı.

Ancak sonrasında bunun bir şaka olmadığını ve ikinci genişleme paketinin isminin olacağını söyledi. Bu yılın sonunda piyasaya çıkacağını da eklemeyi unutmadı. S.T.A.L.K.E.R. için tam bir sürüm yapımı devam ediyor. Ancak ortada herhangi bir bilgi ve ne zaman bilgi açıklaması yapılacağı bilinmiyor.

Alıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 15 Nisan 2009; 13:03:38 >
  • İlk görüntüleri yayımlandı.

Oyunda yeni hikaye ve farklı birkaç karakter
    Yeni canavarlar
    Yeni bir hayat sistemi
    Yeni oyuncu arayüzü
    Ve uyku işlevi bulunacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord De Seis -- 30 Nisan 2009; 22:04:49 >
  • Radyasyon olmasında oyunda...
    Uykudur köpeklerdir olsun kabul ederiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Clear sky'a gelmesi kötü olmuş.O lanet oyunun rus versiyonu elimdeydi şimdi uzun uzun uğraşıp duracam patchlerle,kurulumlarla.

En azından adam gibi şeyler koysunlar ek pakete.Sadece pripyat'ta geçecek bir paket olursa 3-4 saate biter.

Kesinlikle katılıyorum , gene oyunu açamam büyük ihtimal , bir sürü sorun , hatalar , patchler , ilaçlar .. Her oyunda var evet ama bu oyunu açmak için günlerimi vermiştim sonunda oyun kazandı tabi , açamadım . Beni hiç sevindirmedi bu haber , ama sizin adınıza sevindim . :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.