'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 40958 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Bir kaç ay önce dhden bir arkadaşın tavsiye ettiği bir program indirmiştim hangi site olursa olsun bir video açıldığında üst köşesinde indir butonu çıkıyordu ve istediğinde kolayca indirebiliyordun. format gereği o program silindi fakat bir haftadır aramama rağmen o konuyuda o programıda bulamadım. o program veya benzeri izlenen videoyu indirmeye yarayan bir program tavsiye edersiniz çok müteşekkir olurum
benim idm nin çalışma şekli bir acayip ama işimi görüyor. İnternet explorer dan nete girersem izliyorum video yu ve inmiyor. Ama firefox dan girersem izletmiyor, direk iniyor.
quote:
Orjinalden alıntı: saldıray5520
Internet Download Manager işini görebilir, bir bak derim.
Ama Facebook'tan video izletmiyor, direk indiriyor. Belkide bende sorun var.
orbit tavsiye ederim. bugüne kadar kullandığım en hafif, en hızlı, en bedava ve en reklamsız download manager. flash içindeki streaming videoları 3 farklı indirme yöntemi var. 1. direk (direk olmayanları yakalayamaz) 2. grap++ ile yakalayarak (çok nadir yakalayamaz) 3. grap pro ile seyrederken (flash içindeki streaming videoları siz seyrederken on-the-fly kaydeder. dolayısıyla başkalarının yakalayamadığını yakalama oranı yüksektir)
bir de sisteminizde real videoları açmak için realplayer yüklerseniz, bu oynatıcının da internet tarayıcılarında tek tuşla flash streaming videoları indirme eklentisi vardır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gui-Wan -- 31 Mayıs 2009; 8:35:04 >
sothink web video downloader diye bir program kullanıyorum bir siteden tam sürümünü indirmiştim walla süper birşey hangi siteye girersen gir eger indirecek bir video var ise hemen sağ alta çıkıyo ön izleme yapabiliyorsun istersende indiriyorsun...
İzlediğin video zaten tempory internet files de oluyor Hadi film izledin diyelim zaten filmin tamamını indirince bi bakıma rapid den indirmiş oluyosun ve filmi online indirip izliyosun(Bilgisayarı pro olarak kullananlar bilir zaten)
#10 Steve Nash #24 Kobe Bryant #15 Metta World Peace#16 Pau Gasol#12 Dwight Howard
videonun hangi adreste barındığını bulup manuel olarak indirmek, outpost security suite güvenlik programında çok kolay. web-control altında online activity'e bakıyorsunuz, o an nereden ne iniyor nereye ne gidiyor aynen görüyorsunuz. ben şahsen hiçbir download programının yakalayamadığı şeyler olursa, yada google chrome, google earth, msn live messenger, vs. gibi otomatik indirmeli/kurmalı bir programın gerçek kurulum dosyalarını bu program sayesinde bulup kopyalayıp manuel olarak indiriyorum.
İnternette hangi videoyu izlerseniz izleyin hemen video penceresinin üstünde "download this video" şeklinde bir yazı çıkıyor yazıya tıkladığınız an izlediğiniz videoyu indirmeniz mümkün.
Hatta flash sitelerde özellikle filimlerin orjinal sitelerinde flash üzerinden izlediğiniz fragmanları bile indirmeniz mümkün. Bence deneyin.
quote:
Orjinalden alıntı: Gui-Wan ...
bir de sisteminizde real videoları açmak için realplayer yüklerseniz, bu oynatıcının da internet tarayıcılarında tek tuşla flash streaming videoları indirme eklentisi vardır.
kendi deneyimlerimi yazayım, realplayer iyi hoş ama hepsini yakalayamıyor, mesela national geographic channel'daki videoları indiremiyor. orbitin grap++ da indiremiyor, ancak orbit grap pro ile kaydedebiliyorsun. yani siteden siteye, içine çakma yöntemine göre değişiyor. ama son yazdığım gibi, outpost güvenlik programıyla, adres izlendiğinde kaçar yol yok illa indirilir :)
quote:
Orjinalden alıntı: darbelux
Hepsinden en kolayı var.
Bkz. RealPlayer GOLD sürümü (FREE)
İnternette hangi videoyu izlerseniz izleyin hemen video penceresinin üstünde "download this video" şeklinde bir yazı çıkıyor yazıya tıkladığınız an izlediğiniz videoyu indirmeniz mümkün.
Hatta flash sitelerde özellikle filimlerin orjinal sitelerinde flash üzerinden izlediğiniz fragmanları bile indirmeniz mümkün. Bence deneyin.
hiç bir program yüklemene gerek yok internetten izlediğin videolar zaten bilgisayara download ediliyor.
" C:\Documents and Settings\ErKaN\Local Settings\Temporary Internet Files " bu klasörün içinde izlediğin videoları , internetten dinlediğin mzüikleri bulabilirsin klasöre girdikten sonra sağ tıkla simgeleri yerlerştir > Boyuta göre tıkla dosyaların en alt tarafında videoları göreceksin burdan kopyala masaüstüne yapıştır tamam dır
Not:
C:\Documents and Settings\Buraya bilgisayardaki kullanıcı adını yazın (örnek: "C:\Documents and Settings\Ali\Local Settings\Temporary Internet Files " ) \Local Settings\Temporary Internet Files
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan07 -- 7 Haziran 2009; 12:48:21 >
yahu firefox'ta seyredemiyorum videoları, indiriyor hemen idm.
indirmeden izlemenin yolu yok mu? explorer açılmıyor zaten bende, firefox'ta izleyeceğim. idm sürekli açık, dizi indiriyorum. açıkken başka videoyu indirmeden izleyemez miyim nasıl saçmalık bu?
Orbit Download'ın Kendi Eklentisi War Ve Sitedeki Flash , Video , Müzik Vs Gibi Dosyaları Çekebiliyorsunuz . (İçerik Korumalı Değil İse)
Yada Internet Explorer'ın Geçici İnternet Dosyaları (Temporary Files)'na Girip Kopyala Yapiştır İle Çekebilirsin . İzlediğin Videoyu Tekrar İndirmene Gerek Yok . Tabii Video'yu Görebilirsen
Selametle ...
Eğer Temporary Files'dan Yapacaksan Bu Adımları İzle
İlk Önce C:\Documents and Settings\KullanıcıAdın\Local Settings\Temporary Internet Files Gir .
Daha Sonra Sağ Klik \ Görünüm \ Ayrıntılar
Sonra da Boyut'a Tıkla Sonrada Yukarıdaki Gibi En Yüksek - En Düşük (Yukarıdan Aşağı) KB Cinsinden Sıraladı . Gördüğümüz Gibi Video 11.504 KB .
Ve Videoyu Kopyala / Yapıştır Kombinasyonu İle istediğimiz Yere Çekip Convert Vs Ne İstersek Yapabiliriz .
Kendimde Kullanıyorum . İzlediğiniz Video Tekrar İndirip 11.504 KB Kotaya Girmesine Gerek Yok ...
Selametle Kardeşlerim ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxantihackersxx -- 12 Temmuz 2009; 16:11:35 >
İnternet Download Manager otomatik indirmesin derseniz sayfa veya duruma göre video yüklenmeden Alt tuşuna basık tutun. Play tuşuna bastıktan sonra videonun ilk sahneleri oynama başladığında elinizi Alt tuşundan çekebilirsiniz.
benim idm nin çalışma şekli bir acayip ama işimi görüyor. İnternet explorer dan nete girersem izliyorum video yu ve inmiyor. Ama firefox dan girersem izletmiyor, direk iniyor.
quote:
Orjinalden alıntı: saldıray5520
Internet Download Manager işini görebilir, bir bak derim.
Ama Facebook'tan video izletmiyor, direk indiriyor. Belkide bende sorun var.
Onu idm nin ayarlarından düzeltebilirsiniz
" C:\Documents and Settings\ErKaN\Local Settings\Temporary Internet Files " bu klasörün içinde izlediğin videoları , internetten dinlediğin mzüikleri bulabilirsin klasöre girdikten sonra sağ tıkla simgeleri yerlerştir > Boyuta göre tıkla dosyaların en alt tarafında videoları göreceksin burdan kopyala masaüstüne yapıştır tamam dır
Not:
C:\Documents and Settings\Buraya bilgisayardaki kullanıcı adını yazın (örnek: "C:\Documents and Settings\Ali\Local Settings\Temporary Internet Files " ) \Local Settings\Temporary Internet Files
cometbird diye bi tarayıcı var mozzillaya çok benzeyen hatta tıpatıp nerdeyse... onda sağ tıklıyınca capture video diyon indiriyo proğrama gerek kalmadan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leon tr -- 7 Temmuz 2011; 12:01:21 >
internet download menagerın süresi dolduysa veya eski sürümse youtubeu kapsamaz bozuk olarak indirir videolarınızı. son sürüm olmasına dikkat edin zaten paylaşan yanına (youtube dahil) gibisinden bişey yazar
Playstation dediğin balık etli olmalı!!! {Dobiş (FAT Kasa) Playstation Destekçisi}
2004'den beri CopyBoy'luk bizim işimiz... 750 gr Ançartıd 25 kağıt. 1 kilo Gadofvar 30 kağıt. 1,5 okka Di Last of As 20 kağıt. Lütfen Oziko ile irtibata geçiniz...
ブリーチ|Hell's Kitchen|デスノート|The Newsroom|ソードアート・オンライン|Buz ve Ateşin Şarkısı|ワンピース||Shameless|SOLITARY|The Amazing Race|Gadget Show
Ya arkadaşlar bende real player yüklü sürüm 12.0.1.666 google chrome yükledim ve onda çalışmıyor eklenti devre dışı değil internet explorer da rahat rahat çalışıyor fakat google chrome hız açısından daha iyi tekrar internet explorer a geçmek istemiyorum araştırdım fakat hiç bir şekilde real playerı çalıştıramadım yardım lütfen
hiç bir program yüklemene gerek yok internetten izlediğin videolar zaten bilgisayara download ediliyor.
Not:
Firefox'da Flashgot eklentisi kurulu. Video oynadığı zaman sağ altta bir ikon çıkıyor. Ona basarak direk kaydedebiliyorum. IDM gibi dış bir yazılıma gerek kalmıyor.
Firefox'da Flashgot eklentisi kurulu. Video oynadığı zaman sağ altta bir ikon çıkıyor. Ona basarak direk kaydedebiliyorum. IDM gibi dış bir yazılıma gerek kalmıyor.
Aynen