Şimdi Ara

Java Uygulamaları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Java ile eclipse kullanarak yazdığım birkaç Java Uygulamam var. İlgilenenler için sitemde yayınlıyorum. Açık kaynak kodlu olduğu için indirip istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz.

Sorularınız olursa sitemden veya burdan bana ulaşabilirsiniz.

Uygulamaların Listesi :
    .. Herhangi bir yılın herhangi bir ayında kaç gün var?
    .. Alışveriş Sepeti
    .. Amiral Battı Oyunu
    .. XOX oyunu ( 3 x veya 3 o yapan kazanır TicTacToe diğeradıyla)
    .. Sayısal Loto
    .. Bilgisayarın rastgele ürettiği sayıyı tahmin oyunu
    .. Fibonacci sayılarını yazdırma ( RAM inizin yettiği kadarını yazdırabilirsiniz teşekkürler dilara )
    .. Bir sayının logaritmasını alma
    .. PI sayısını bulma ( girdiğiniz sayı değeri kadar PI sayısına yaklaşıyorsunuz teşekkürler ibrahim )
    .. Öğrenci not sistemi
    .. Poker (10 kişiye kadar oyunculara 5 er farklı kart dağıtıyor... Maça-Kız, Kupa-10 vs.)

Java Uygulamalarına bu linkten ulaşabilirsiniz...

Umarım işinize yarar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirireis123 -- 8 Nisan 2009; 0:36:36 >

• Üyelik gerekiyormuş.
    İstemem kalsın.
  • Merhaba un.real,
    istemiyorsan indirmezsin böyle bir yorum yazmana gerek yok. Sonuçta bir sürü uygulama yazmışım. Bunları inidirip istediğin gibi düzenlemen içinde dosyaların proje hallerinide ekledim üstelik. Tüm bu yetkileri kullanmak için sadece ücretsiz üyelik istemem gayet normal sanırım... Yinede ilgilendiğin için teşekkür ederim.
  • Slm

Arkadasim, sitenin download bolumunde bir sorun olsa gerek, hicbir bilgi gelmiyor. (4 ayri browserda test ettim...)
    Yararli uygulamalara benziyor, denemek isterim...
  • Merhaba kaplanmete,
    Download bölümünde bir sorun yok senin için bis ss yükledim aşağıdaki linkten resime ulaşabilirsin. Download bölümünde şimdilik sadece birkaç program ve framework linkleri var. İstekleriniz varsa ekleyebilirim...
    Yalnız programları indirmek içinde giriş yapmanız gerekli...( aktivasyon işlemini gerçekleştirmemiş olabilir misin ? Eğer bir sorun varsa bu konuda ben üyeliğini aktifleştirebilirim )

Son olarak şunu belirtiyim. Sitede SSL mevcut olduğu için http den https e geçerken biraz bekletebiliyor...

Download Resmi

Bu linkten download bölümüne ulaşabilirsiniz...

Download

• Download ve Java bölümü güncellenmiştir...
    İstek uygulamalarınızıda iletişim bölümünden veya buradan belirtebilirseniz , elimden geldiğinde yazmaya çalışırım...
  • slm
    kardeş verdiğin link kırık sanrım yeni link koyma şansın varmı programlardan bir tanesi benim bir arkadaşa lazımda yardımcı olursan sevinirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Slm
    Siz bu programlari paylasali 5-6 yil olmus sanirim pek girmiyorsunuz bu siteye eger girerseniz alisveris sepeti uygulamasi kodlarinin linkini paylasabilirmisinuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.