Şimdi Ara

Toshiba LED aydinlatmali Regza serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Toshiba'nin LED aydinlatmali modeli ZX8000 (Abd icin SV670) haziran/temmuz basinda 46" ve 55" olarak japonya pazarina cikmaya hazirlaniyor. 2,000,000:1 kontrast oranina sahip modelde Super Resolution+ upconverting , ClearScan 240Hz motion ve 5. jenerasyon Pixel Pure islemcisine ek olarak InstaPort HDMI denilen kaynaklar arsinda boslukluk gecis yapmaya imkan taniyan yeni bir hdmi portu da mevcut. Ayni seride yerlesik hard disk de sunulacak. Fiyata gelirsek 600,000 japon yeni ($ 5,944) olacak. Turkiye icin de bu fiyat uzerinden kiyaslama yapabiliriz.

•  Toshiba LED aydinlatmali Regza serisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 7 Nisan 2009; 18:34:11 >

• Güncel
  • burda 10.000 tl olur herhalde oda gelirse .. tv yi geçtimde şu toshibayla ilgili bir haber durduğumda aklıma direk albani geliyo.. tv bölümü özellikle tosh topici için büyük kayıp
  • Toshiba ve LCD..
    Pazar lideri bence Sony ile birlikte..
    Paneller Sharp'ın olmasına rağmen..
    Benim ZF355 bir daha uçarsa direk bunu verin diycem
  • albani konusuna katılıyorum, o olmayınca, hergün giridiğim donanimhaber artık haftada bir anca aklıma geliyor, sanırım bu durumda cok kişi var
  • bende büyük ölçüde albani üstadın yorumlarına dayanarak almıştım, itiraf ediyorum
    albani forumdan ayrıldı mı? küstürdüler mi? ne oldu? gelişmelerden bihaberimde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemu -- 8 Nisan 2009; 11:53:12 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONIC TX-L42ET5E FHD 3D LED
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: groll

burda 10.000 tl olur herhalde oda gelirse .. tv yi geçtimde şu toshibayla ilgili bir haber durduğumda aklıma direk albani geliyo.. tv bölümü özellikle tosh topici için büyük kayıp

Albani herkez sevmesede yokluğu ciddi biçimde hissediliyor , Hepimiz bir çok teknik ayrıntı öğrendik kendisinden bugün mail atıcam bakalım ne dicek , saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Am@deus
    Albani herkez sevmesede yokluğu ciddi biçimde hissediliyor , Hepimiz bir çok teknik ayrıntı öğrendik kendisinden bugün mail atıcam bakalım ne dicek , saygılar...

Sevilmemesi normaldir, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.. Adam sağdan soldan duyduğu yorumlara, yazılara göre değil, direkt kendi teknik bilgisine istinaden konuşuyordu ve doğru konuşuyordu.. Beni ZF serisi bir Toshiba almaya itende onun mantıklı açıklamaları olmuştu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdemu

quote:

Sevilmemesi normaldir, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.. Adam sağdan soldan duyduğu yorumlara, yazılara göre değil, direkt kendi teknik bilgisine istinaden konuşuyordu ve doğru konuşuyordu.. Beni ZF serisi bir Toshiba almaya itende onun mantıklı açıklamaları olmuştu.

Doğru tespit

Ürünü incelersek bir çok yönden Sony X4500 üstün bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 8 Nisan 2009; 12:06:20 >

• quote:

sevilip sevilmemesi önemli değil..kim kimi tanıyorki forumda sanki,burası paylaşım topicidir ve o yararlı bilgiler sağlıyordu buda herkes için faydali bir durum..yazıları sert ama belki normalde karakteri daha farklı olabilir.yazılara bakarak sevilip-sevilmemesi kararı verilmemelidir..

evet yazıları sert mi sert doğru ,forum için faydalımı faydalı,yokluğu hissediliyormu bence hissediliyor ben ona bakarım..sevip sevememek benim için bişey ifade etmiyor doğru ve yardımcı bilgiler yazsın insanlara yardımcı olsun eskisi gibi yeter !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: groll

quote:

sevilip sevilmemesi önemli değil..kim kimi tanıyorki forumda sanki,burası paylaşım topicidir ve o yararlı bilgiler sağlıyordu buda herkes için faydali bir durum..yazıları sert ama belki normalde karakteri daha farklı olabilir.yazılara bakarak sevilip-sevilmemesi kararı verilmemelidir..

evet yazıları sert mi sert doğru ,forum için faydalımı faydalı,yokluğu hissediliyormu bence hissediliyor ben ona bakarım..sevip sevememek benim için bişey ifade etmiyor doğru ve yardımcı bilgiler yazsın insanlara yardımcı olsun eskisi gibi yeter !!

Evet anlıyorum ama bazı arkadaşlar sevmedikleri için ciddi şekilde uğraşıyorlardı kendisiyle , siz kendi açınızdan bakmışsınız ! Neyse bunun yeri burası değil daha önceki başlık kapanmış'tı...

• Yazıları sert mi?
    Ban hiç öyle gelmiyordu, samimiydi. Belki biraz heyecanlı da denebilir, ve biraz da alıngan belki ama kin tutmaz, karşı tarafın niyetini anlayınca gerekirse özür de dileyebilen bir arkadaştı. Sevilip sayılma fiziksel görüntüyle olmaz sadece.

Neyse konuya gelince , bence artık 2010 yılı beklenmeli zira üretim satış vs. herşey yavaşladı, dolayısıyla yeni teknolojilerin girişi de yavaşlıyor ancak kampanya ucuzluk filan olursa değerlendirilebilir. Ben hala tüplü 92 ekran bir TV kullanıyorum anormal memnunum. LX5090 alacaktım ama artık görüyorum ki 1080p olup da SD yayını son derece başarılı şekilde upscale edebilen teknolojiler geliyor + LED de ilerleyecek, iyi işlemciyle beraber nefis TV'ler çıkacaktır 2010'da. Şimdi aldığımız bizi pişman etmesin sonra. Zira HD yayında çok hızlı ilerleme beklemiyorum.
  • SAMSUNG 9 serisinden beri 40" TVler pek adam yerine konmamaya başladı yüksek modeller hep 46'dan başlıyoyor
  • bu SV serisinin avrupaya gelişi 2010 olarak acıklanmıştı..cok uzun bir zaman var..toshibanın yeni chipseti "metabrain" nin ne kadar başarılı olacagı zaten o tarihlere kadar belli olmuş olur..zaten başarılı olursaki ki olur LED teknolojisi ve 200hz gibi ozelliklerle birleşince uçacaktır bu panel...ama fiyatıda şimdiden uçtuğuna gore hic bulaşamayacagımız belli.....amadeus dostum..bunu yetkiliyle bi goruşelim istersen
  • Albani rumuzla yazan arkadaşı tanımam bile .Kimdir nedir bilmem.Bildiğim varsa o da kişisel tecrübelerinin verdiği birikim ve araştırmalarından elde ettiği bilgileri burada foruma girenlerle paylaşan nadir insanlardan birisi oldugudur.Yazı şekli yada üslubunu beğenmeyenler olabilir belki ama yazdıklarından yararlanmayan yoktur sanırım.
    Bu tv için sanırım herkes beklemek zorunda zira Türkiyeye gelmesi izlenmesi ve yorumlanması ne kadar zaman alacka çok merak ediyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: caution

bu SV serisinin avrupaya gelişi 2010 olarak acıklanmıştı..cok uzun bir zaman var..toshibanın yeni chipseti "metabrain" nin ne kadar başarılı olacagı zaten o tarihlere kadar belli olmuş olur..zaten başarılı olursaki ki olur LED teknolojisi ve 200hz gibi ozelliklerle birleşince uçacaktır bu panel...ama fiyatıda şimdiden uçtuğuna gore hic bulaşamayacagımız belli.....amadeus dostum..bunu yetkiliyle bi goruşelim istersen

Başımıza ne geldi ise o yetkili yüzünden geldi zaten
    Ben şimdi 7000 kağıt veririm bu panel'e fazlası bizi bozar Tahminimce 52ZF'ye 7000 isteyen TNB zihniyeti bunu 10.000 altına satmıcaktır bu durumda yine yalan olduk
    Caution dostum görüyormusun bir alamadık şu toshıbadan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 8 Nisan 2009; 13:21:35 >

• quote:

quote:

bu SV serisinin avrupaya gelişi 2010 olarak acıklanmıştı..cok uzun bir zaman var..toshibanın yeni chipseti "metabrain" nin ne kadar başarılı olacagı zaten o tarihlere kadar belli olmuş olur..zaten başarılı olursaki ki olur LED teknolojisi ve 200hz gibi ozelliklerle birleşince uçacaktır bu panel...ama fiyatıda şimdiden uçtuğuna gore hic bulaşamayacagımız belli.....amadeus dostum..bunu yetkiliyle bi goruşelim istersen

Ben şimdi 7000 kağıt veririm bu panel'e fazlası bizi bozar Tahminimce 52ZF'ye 7000 isteyen TNB zihniyeti bunu 10.000 altına satmıcaktır bu durumda yine yalan olduk

evet 2010 da gelse bile cok pahalı olur sony x gibi en ust segment bu tv şu an tosh ta..toshiba en nazlı firma dünyada heralde...en gizemli en nazlı kadından bile daha beter..sen panelini yaza alacaktın sanırım...ya tosh ya sony olacak zaten belli senin olay

• quote:

quote:

quote:

evet 2010 da gelse bile cok pahalı olur sony x gibi en ust segment bu tv şu an tosh ta..toshiba en nazlı firma dünyada heralde...en gizemli en nazlı kadından bile daha beter..sen panelini yaza alacaktın sanırım...ya tosh ya sony olacak zaten belli senin olay

İki gündür Türkiye forumda yazılanları okuyorum Bende oraya geçicem , dün biraz canım sıkıldı , caution dostum senin nick hangisi kill for you ?

• ewt ...gel bekleriz dostum..daha az ve oz giden bir forum..buradaki action orada yoktur gordugun gbi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caution -- 8 Nisan 2009; 20:38:25 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.