Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1822. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
45.111
Cevap
162
Favori
3.530.811
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18201821182218231824
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruze2013sport

    ben 215 50 17 kumho kw 22 aldım kw 23 modeli için gitmiştim ama kw 22'nin deseni hoşuma gitti, ankarada genelde bu iki modeli satıyoruz dedi lastikçi, zaten petlas ve kumho dışında bu fiyatlaralastik bulmak zor diğer markalar çok pahalı..

    Tamamdir hocam sagolasin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joliva kullanıcısına yanıt
    Bir'i Cruze'u durdursun :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér

    İstanbul akşam trafiği, gıdım gıdım ortalama hız. Saat yanlış düzeltemedim)


    ★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★



    Keşke sarfiyatı da sıfırlayıp , ortalama yakıtı da gorseydi insanlar da , sende ogrenseydin, onlarda.

    Yada Keşke bu saptamayı otomatik Cruze aracın ile yapsaydın , sarfiyatı da fotoğraflasaydın , sende , diğer üyelerde görseydi 13-14 litre sarfiyatı. Sonra bunu yazanlarla dalga gecmez , tespit yapar bilgilendirirdiniz.
    Başına gelmeyince yaşamayınca bilmez anlamaz insan başkalarının şikayet ve dertlerini , sadece dalga gecer ve küçümser..

    Tabi bu ortalama ile diğer 1.6 araçlarda Cruze dan daha az harcamazlar , bunu da özellikle belirtmek lazım.
  • Forumdaşlar Merhabalar;

    Uzun süredir aranızda yoktum, yurt dışındaydım belirli bir süre işim dolayısıyla ki bu hafta sonu bir daha gidiyorum; diyeceğim o dur ki ben aracıma satılığa koydum, satılığa koymamın sebebi de hem cafe açıyor olmam hem de yurt dışına gidip geldiğimden arabayı pek kullanamamam. Fiyatı 52,000 koydum; kiminiz çok yüksek diyecek ama sadece o fiyatı koydum. Satılırsa satılır; satılmazsa binerim yani çok da aciliyeti yok. Sadece garajda beklemesini istemedim o kadar.

    Velhasıl, aracımı birazcık modifiye etmeye biraz daha spor yapmaya karar verdim ve sizden yardım istemeye geldim. Aşağıda bir kaç yapmak istediğim ve siniz önerilerinizi, tecrübelerinizi yansıtmanızı istediğim şeyler olacak:

    1- Angel led far + xenon far

    http://www.aksoytuning.com/images/urunler/cruze-13900.jpg

    yukarıda linkte göstermiş olduğum angel far serviste 800 lira işçilik montaj dahil + xenon far düşündüm ki (sizin önerilerinizi bekliyorum hangisini önerirsiniz marka/model), öyle mavi renk değil de sadece gün ışığı beyaz led rengi olsun yeter, sis farlarına da xenon ya da beyaz led takmalıyım o durumda ki onun için de marka/model önerisi istiyorum tecrübelerinize dayanarak.

    2-Arka stop lambaları

    http://image5.sahibinden.com/photos/59/75/27/1595975273vp.jpg

    yukarıdaki linkte göstermiş olduğum stop lambaları çok mu çakma durur onun düşüncesindeyim yani ona karar veremedim. Gözüme çok hoş geliyor halbuki. Onu da serviste işçilik dahil montaj 800 lira fiyat aldım.

    3- Araç üstüne beyaz şerit

    http://img.alibaba.com/photo/108487700/Chevy_Cruze_Body_Kit.jpg
    http://i.ytimg.com/vi/4YzoHV6rkLo/hqdefault.jpg

    Aracım mars stone rengi olduğundan, beyaz şeridin gidebileceğini düşündüm ki beyaz şeridi hangi kalınlıkta veya hangi biçimde hangi dizaynda yapacağımı bilemedim. Bu sebepten, Antalya'da bu işi yapabilecek işçiliğine güvenilen bir yer arıyorum. Isparta da olabilir. Bildiğiniz işçiliğinden emin olunan yer neresidir sizce? Bu arada ruhsata da işleteceğim. Yoksa yaptırmam zaten.

    4- Spor yay

    Aracımın çok düşmesini istemiyorum. Sadece o makam aracı duruşunu biraz daha spor hale getirmek istiyorum. Yani max 30mm düşsün istiyorum ki onun için de aşağıdaki linki önerdiler. Eibach prokit

    http://www.n11.com/eibach-chevrolet-cruze-30-mm-pro-kit-spor-helezon-yay-P24321990?cid=604001&gclid=CjwKEAiAy8ujBRCY6c-hveijhFASJAAcyGicKBU1BbXS8iyRdIgw338gGrbZTCuRsfWM3o3hX7radRoCzMTw_wcB

    5-Arka tampon difüzör

    Aracımı ilk almaya gittiğimde sport modelini çok beğenmiştim ama maalesef LTZ kadar dolu olmadığından almadım. Ama hep içimde kalmıştı. Yaşım daha 24 ama Cruze gibi modifiye edilebilen mükemmel bir araca modifiye yapmadan duramıyorum. Şimdiye kadar pek bir şey yapmadım ama kanım kaynıyor açıkçası :)

    http://www.aksoytuning.com/chevrolet-cruze-plastik-difuzor-urun15322.html

    Bu difüzörü taktırmam için ne yapmam gerekir? Yani illa kesim mi olması lazım yoksa direk arka tamponu difüzörlü şekilde orjinalini kenara çekip yenisini takabileceğim bir durum söz konusu mu ve bu çok mu meşakatli bir durum? Antalya'da genel olarak bu modifiye olayını halledebilecek usta mevcut mu ve sizce nasıl durur?

    6- Jant

    Şu anda bildiğiniz gibi 1.4T LTZ modelinde 17'' jant mevcut fakat ben onları 18''e çıkarmak istiyorum; yani eskilerini saklayıp 18''jant+lastik kombinasyonu düşünüyorum. Sizin önerdiğiniz jant modeli var mı? Ve 18'' jant yakıt sarfiyatı ve performansı çok etkiler mi?

    7- Marşpiyel

    Yan marşpiyeller de çok hoş duruyor; sizin anlayacağınız araba tamamiyle spor hal alıyor. Aşağıda linkte verdiğim marşpiyel EK olduğundan montajı da sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Peki sizce bu yukarıdaki kombinasyonlar ile nasıl durur?

    http://www.aksoytuning.com/chevrolet-cruze-marspiyel-takimi-mugen-urun9777.html

    8- Bagaj spoiler

    Arkaya ince bir bagaj spoiler daha şık durur diye düşünüyorum?

    http://www.aksoytuning.com/chevrolet-cruze-bagaj-spoileri-urun9772.html


    Bana yukarıdaki konularda yardımcı olursanız çok sevinirim; gerçek anlamda sizin tecrübeleriniz ve burada bildikleriniz çok değerli ve bu değerli fikirlerinizi benimle de paylaşırsanız çok sevinirim.

    Şimdiden çok teşekkür ederim :)

    Keyifli sürüşler :)
  • aman abisi!!!!! zaten araca 52 bin fiyat istemişsiniz,,,, bi de yukarıda ki restorasyonları yapıp ilana koysanız,,,fiyatı 72 bine fırlayacak........tam tersi araca bidolu aksesuar eklemek yerine ,,, araçtan birşeyleri söküp (kapı, bagaj kapağı vs.) fiyatı 42 ye indirseniz daha makbule geçer...bu durumda bizimde aracı almaya gücümüz olur belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: discrepancy

    Ne demek tasiyabilirsiniz. Hatta My 13.5 ler aku voltajini da gorebildiklerinden bahsettigim durumu test edebilirler. Aracin akuyu korumaya almasi ve bunu kitapcikta belirtmesi hosuma gitti.
    Bu arada ayda 1 araca Black Decker oto supurgesi ile girisiyor ve titizlikten isim yaklasik 1 saat suruyor. Tabii 1 saat supurge devamli calismasa da akunun gucu genelde yetlsede ne olur ne olmaz sonlara dogru araci calistirip supurmeyi devam ettiriyorum artik. Black Decker i tavsiye ederim cekisi gayet guzel ve temizlikten sonra araci icine binmek ayri guzel :)

    Black&Decker'ın hangi modelini aldınız, ne kadar aldınız eğer satınalmayı internetten yaptıysanız link verebilir misiniz?
  • Black Decker Av1205 . Ben Bimden aldim elinde kalanlari yari fiyata satiyorlar bazen o zaman 37.5 tl ye almistim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: discrepancy

    Black Decker Av1205 . Ben Bimden aldim elinde kalanlari yari fiyata satiyorlar bazen o zaman 37.5 tl ye almistim.

    Bana da kardeşim verdi ama evden kablo çekip emekliye ayrılan süpürge ile içini aldığım için, daha hiç kullanmadım. Deniyeyim bir ara.
  • Evden elektrik cekip ev supurgesiyle almak en iyisi ama oyle imkani olmayanlar icin bence en ideal urunlerden biri.
    Yinede en kotu elektrilkli supurge en iyi cakmak girisli supurgeden iyidir. Bu sarjli supurgenin en iyi yani cektigi tozu tekrardan aracin icine atmamasi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yusuf898989 kullanıcısına yanıt
    Far stop kombinasyonu iyi. Gerekliliğini ve o kadar paraya değer mi! sorgulamak lazım.
    Spor yay, aracı sertleştiriyor. Sfr2001'in sattığı araçta vardı, satın aldığında çıkartıp orjinallerini taktırmıştı(sattığı araç ile vermediyse belki hala duruyordur)
    Dizfüzör çirkin, yapmacık duruyor. Ne zamn bir araçtra görsem beğenmek için bahane bulamadım.
    Marşpieller de, Spoiler de alınabilir. Keseye zararı pek yok.

    Ama ben olsam satmayı düşündüğüm araca, aksesuar almam. Gerçi aracında ihtiyacı yok, bunu da dipnot geçeyim...



    Aracın fiyatı fazla, bu durumda satmak zor.
    Bu fiyat da satışta olduğu sürece alan da çıkmaz, herhalde!..Sorucusu çok olur, o ayrı konu


    Ben manuel kullanıcısı olsam 50.000'e(liste fiyatı) 1.2 TSI Yeni Leon alır keyfime bakarım(DSG sorunları yüzünden seat/skoda/vw'e pek yanaşmıyorum).

    -ki 2014 model Astra HB 1.4 140 HP Enjoy Active 56.000TL(indirimsiz)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: discrepancy

    Evden elektrik cekip ev supurgesiyle almak en iyisi ama oyle imkani olmayanlar icin bence en ideal urunlerden biri.
    Yinede en kotu elektrilkli supurge en iyi cakmak girisli supurgeden iyidir. Bu sarjli supurgenin en iyi yani cektigi tozu tekrardan aracin icine atmamasi

    Benzinliklerdeki 1TL ye çalışan süpürgeleri de 2-3 kere kullanmıştım, iş görüyor.

    Benim araba yıkamam bile çok hızlıdır..

    15 günde bir, Civic'i yakın benzinciye götürüyorum, köpük+basınçlı su. Tavanı camları çekçek ile aldım mı tamam. Sonra Cruze'u brandasını açıp götürüyorum aynı şekilde
    yıkayıp, üzerini kapatıyorum. İki arabayı yıkamak bana 30 dakika, olmadı 40 dakika diyelim. Çok çamur varsa -ki pek olmuyor- köpük sonrası fırça ile dalıyorum. O kadar.

    6 ayda bir daha detaylı yıkarım/içini temizlerim. O zaman evin önünde elektrikli süpürge ve bahçe hortumu...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 24 Kasım 2014; 22:53:08 >
  • Joliva,

    Hocam gerçekten dün akşam akşam güldürdün beni Ya haklı olabilirsiniz; 52,000 Lira neye göre çok? Ben zaten "yanık satıcı" pozisyonunda değilim ve aracın hem renginden hem doluluğundan hem gerçekten temiz baktığımdan bu fiyatı koydum ve Konya'dan biri aradı 50,000 Lira'ya ver hemen yarın gelip alayım dedi. Her malın bir alıcısı vardır, sırf rengi yüzünden en az 5-6 kişi aradı. Bunu bir koz olarak kullanmıyorum tabii ki de, sadece 52,000 Lira fiyat çektim; satılırsa satılır, satılmazsa yine sevdiğim aracıma binerim

    Panther,

    Hocam zaten bu farlar ve stop lambaları kombinasyonu ve xenon farlar hep aklımdaydı ama hep çekiniyordum. Birazcık "Gaz" lazımdı Dediğiniz gibi aracın belki yukarıda bahsettiğim kadar modifikasyona ihtiyacı yok ama yaşıma göre birazcık ağır kaçıyor gibi. Bu sebepten spor moduna çevirmek istedim.

    Difüzörü benim araçta hayal ettiğimde açıkçası ben de pek yakıştıramıyorum fakat benim amacım güzel bir görünümlü çift egzoz ile modifiye etmek istiyorum. Bildiğin farklı bir yöntem varsa ve boş zamanın varsa beraber sanayiye gitsek ya

    "Opel" benim için "Chevrolet" ile hep aynı düzeyde gözüme gözükmüştür, özellikle "Astra"; "Cruze" aynı motor karşılaştırmaları. Yani şu yandan bakalım Enjoy Active paketi 56.000 lira; peki Cruze LTZ doluluğunda ki paketleri ne kadar? Ve Joliva Hocam'a da dediğim gibi 50,000 Lira Konya'dan verdiler. Öyle aman deyip ilana da koymadım zaten, satılırsa 52,000 Lira'ya gider. Gitmezse de hayırlısı olsun, aracımı güzelleştirir sonra 72,000'e satmayı denerim
  • Valla "azimle defekasyon, taşta deformasyona yol açarmış" misali hala tam gaz devam ediyorsunuz..
    Tekbikler
  • Merhaba cruze almayi dusunuyorum.2012 veya ustu plus ototomatik hb.Fiyat araligi ne olur veya satmayi dusunen var mi?35.000 tl limitim.Saygilar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link

    Arkadaşlar kolay gelsin, bu araç hakkında fiyatı ve alınabilirliği konusunda bilgi paylaşabilecek varmıdır.

    Teşekkürler iyi forumlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbasci06

    Valla "azimle defekasyon, taşta deformasyona yol açarmış" misali hala tam gaz devam ediyorsunuz..
    Tekbikler

    Azimle defakasyon mermerde perforasyon ;) daha guzel bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panther, Joliva.. Eski torpaklar
    Nassınız inşallah??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bbasci06

    Panther, Joliva.. Eski torpaklar
    Nassınız inşallah??

    İyiyiz Allah'a şükür.

    Uğraş dur işte. Aynı tas aynı hamam...

    Sen ne yaptın? Meriva mı var hala.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Panthér



    Valla napalım aynı bizimde yoğun bir şekilde hayat mücadelesine devam..
    Evet hala meriva var..
    Her ne kadar merivanın yakıtı mükemmel olmasına rağmen gönlüm yeni zafira tourer istiyor..
    Nasip kısmet bu işler bilirsin..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbasci06 -- 25 Kasım 2014; 12:05:45 >
  • yusuf898989 kullanıcısına yanıt
    50.000 veren varsa hemen sat, hiç durma.

    ek. Aksesuar konıusunda unsal07 nin aracına tek egzos ucu taktırdığımız resim var, 2'lisi taktırılabilir. Basit iş...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 25 Kasım 2014; 12:26:23 >
  • 
Sayfa: önceki 18201821182218231824
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.