Şimdi Ara

★★★ CHEVROLET CRUZE ★★★ (1609. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45.121
Cevap
161
Favori
3.544.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16071608160916101611
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=gCYcHz2k5x0

Klibin sonuna dikkat, bir GM ürünü yakılıyor :) Biz ne yapsak acaba
  • Fiyat performans orani onemliyse hicbir telefin discovery olamaz. Performans icin note 2 veya s4 mini iyi bir cozum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joliva

çok az araba bu taklayı atıp kAfa üstü düşünce a-b-c sütunları dediğimiz ön camın ordaki direkler / ön va arka CAMLAR arasındaki direkler / ve en arkadaki direkler böylesine mukavemetini koruyup diri kalır...... tavan sacıda ayrı bi durum tabi ,,,,, kaplumbağa gibi orjinal yassı halini koruyor.......

madem 2. elde vurgun yedik sayın GM beyefendfilerden,,,, pert edip sigortadan parasını almak ta kolay iş değil......

https://store.donanimhaber.com/10/f4/00/10f4009f817e74768963283162c04e4b.jpg

O da bir şey mi? Aracın üstüne TIR devrilmiş banamısın dememiş.

Haber Detayları:

2009 yılında duyurulması ile özellikle Euro NCAP testinden beş yıldız alarak güvenliğe verdiği önemi gözler önüne seren Chevrolet Cruze Amerika’da yaşanan bir kaza ile güvenlik düzeyini gerçek bir olayda da göstermiş oldu.

49 yaşındaki bir Amerikan vatandaşının kullandığı Chevrolet Cruze’ nin üzerine otobanda seyir halinde iken Tır dorsesinin devrilmesi sonucu altında kaldı.

Kaza sonucu ezilen Cruze’den sürücüsü ufak tefek eziklerle kurtul
    du.

• ahmetxca A kullanıcısına yanıt
    Valla usta şimdi ben telefonu bir yıl kullanmıyorum değiştiriyorum bi kaç aya ama telefon ile alakalı değil ben sıkılıyorum o yüzden :) Arabalardan biri 85.000'i geçince satışa çıkarıyorum neden diye sorarsan hem 100.000 bakımı yaptırmamak için hemde 100.000'i geçmiş araç satmak sıkıntı oluyor. Genelde böyle ama mesela şuan Cruze 425 km'de ama 240.000 binde Mitsubishi L200'üm de var. Firmamda duruyor iş için kullanıldığından km yapıyor araba haliyle. Ama kendi bindiğim arabaları dediğim gibi 85.000'den sonra genelde satışa çıkarıyorum yenisini alıyorum. Herkesin konumu ve prensipleri farklıdır tabiki. Mesela siz de 50K'dan sonra satarım diyorsunuz. Servis işine gelince de ben her aracımı şuan özel servise götürüyorum. Cruze'u tabiki daha götürmedim ama onu ne yaparım bilmiyorum. Sıfır alıyorum özele götürüyorum çünkü dediğim gibi arabayı aldıktan sonra garantisi benim zaten. Gerisi fasa fiso. 3-4 katı fazladan para servis yok yere. Bişey olursa da olacağı varmış deriz yapacak bişey yok. Ama Cruze'u özele götürmem. Çünkü zaten pek binmiyorum gerek yok özele götürmeye. Garanti kapsamında yaptırırım servisinde. Yılda ortalama 50-60 bin km yol yapıyorum (bir tane araçla değil toplam araçlarla yaptığım km bu) ve haliyle yağ vs. değiştirme zamanları çok çabuk geliyor araçların. Serviste fazla para vermeye gerek yok o yüzden bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muh.sar

Kamosonic KS-C23 7" Navigasyon cruze için kullanışlı mı arkadaşlar bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Sormamdaki asıl amaç : sanırım hesaplı fiyata temin edebilirim hem kendi aracım hem forum için. fiyatı birlikte belirleyelim kaç para olursa avantajlı sayılabilir?

Merhabalar. Acaba bu bahsettiğiniz Nav. eski konsollu kasalar için mi yoksa yeni konsollu kasalar için mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Dostlar bu ara akıllı telefon bakiyorum.Bu general mobile discovery bizim meşhur GM Company ürünümü acaba.Bilginiz var mi? Eğer öyleyse almam istediği kadar iyi olsun fiyatı, özellikleri vs. Ne oluyor bana ya Antici mi oluyorum nedir

GM Discovery Telpa'nın Türkiye'de Samsung ile ters düşmesinden sonra çinde Galaxy SIII'e en yakın donanımlarda ürettirip Türkiye'de pazara sunduğu ve şuan en çok satılan telelefon olmakla beraber tam bir f/p telefonudur. GM Company ile bi alakası var mı bilmiyorum ama sanmıyorum
  • bahaman B kullanıcısına yanıt
    LG G2 varsa kafanızda hiç durmayın alın derim. G2 1369 lira gibi bi rakama distribütör garantisi altında bulunabiliyor. Şuan iPhone 5 ve S3 kullanıyorum ama android'in yerini hiç biri tutamaz. iOS falan stabillik dışında ha bide unutmadan ikoncanlık dışında hiç bişey vermiyor. Android'de şuan G2'yi tek geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korner12

quote:

Orijinalden alıntı: Dejavu_54

quote:

Arkadaşlar lütfen ana konumuz ortak noktamız olan cruze aracımıza odaklanalım... Tartışma ortamını bitirelim lütfen... Ben 12.5 1.6 sport sedan manuel saten gri aracımı 2013 mart ayında aldım... Aldığım gibi de serviste lpg taktırdım landirenzo... Şu an aracım 22.000 km de hiç sıkıntısız kullanıyorum. Ankara'da şehir içi 32 kuruş lpg yakıyorum Ayrıca aracıma ses sistemi de taktırdım. Amfi kolon sub bass gayet kaliteli sıkıntısız kullanıyorum...

Tüp konusunda sizin de motorta LPG takılamaz uyarısı var mı? Ben alırken kesinlikle takmayın 40 binde motor değişir demişlerdi. Şimdiye kadar hiç tüplü araç kullanmadım taktırmadım taktırmayı da düşünmüyorum ama yeni alacak olan arkadaşlara yanlış bilgi olmasın servis kesinlikle tavsiye etmiyor.

Bende öyle bir uyarı falan yoktu... Sadece tüp takılırsa sübablara sıkıntı verir o da yağlamalı sistem olduğu için 100.000 km sonra dediler... Çelik sübab taktırıldıktan sonra da hiçbir sıkıntı çıkarmaz denildi ve serviste takıldı

aracınızın motorunu llpg ilemi açtınız bende aldığım gibi lpg taktırdım (tartarini2000tl) motorunun alışması için 1000 km sakin kullan sonra benzinle 2000 üstüne koy 3000 den sonra lpg ye geç diyorlar sen nasıl yaptın ark.
  • quote:

Orijinalden alıntı: camur80

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar lütfen ana konumuz ortak noktamız olan cruze aracımıza odaklanalım... Tartışma ortamını bitirelim lütfen... Ben 12.5 1.6 sport sedan manuel saten gri aracımı 2013 mart ayında aldım... Aldığım gibi de serviste lpg taktırdım landirenzo... Şu an aracım 22.000 km de hiç sıkıntısız kullanıyorum. Ankara'da şehir içi 32 kuruş lpg yakıyorum Ayrıca aracıma ses sistemi de taktırdım. Amfi kolon sub bass gayet kaliteli sıkıntısız kullanıyorum...

Tüp konusunda sizin de motorta LPG takılamaz uyarısı var mı? Ben alırken kesinlikle takmayın 40 binde motor değişir demişlerdi. Şimdiye kadar hiç tüplü araç kullanmadım taktırmadım taktırmayı da düşünmüyorum ama yeni alacak olan arkadaşlara yanlış bilgi olmasın servis kesinlikle tavsiye etmiyor.

Bende öyle bir uyarı falan yoktu... Sadece tüp takılırsa sübablara sıkıntı verir o da yağlamalı sistem olduğu için 100.000 km sonra dediler... Çelik sübab taktırıldıktan sonra da hiçbir sıkıntı çıkarmaz denildi ve serviste takıldı

aracınızın motorunu llpg ilemi açtınız bende aldığım gibi lpg taktırdım (tartarini2000tl) motorunun alışması için 1000 km sakin kullan sonra benzinle 2000 üstüne koy 3000 den sonra lpg ye geç diyorlar sen nasıl yaptın ark.

buarada 300 km oldu 13 lt yakıyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: muh.sar

Kamosonic KS-C23 7" Navigasyon cruze için kullanışlı mı arkadaşlar bilen varsa cevaplarsa sevinirim. Sormamdaki asıl amaç : sanırım hesaplı fiyata temin edebilirim hem kendi aracım hem forum için. fiyatı birlikte belirleyelim kaç para olursa avantajlı sayılabilir?

Merhabalar. Acaba bu bahsettiğiniz Nav. eski konsollu kasalar için mi yoksa yeni konsollu kasalar için mi?

benim araç eski konsol hocam mylink yok. yeni konsola uyar mı bilmiyorum beraber araştıralım
  • quote:

LG G2 varsa kafanızda hiç durmayın alın derim. G2 1369 lira gibi bi rakama distribütör garantisi altında bulunabiliyor. Şuan iPhone 5 ve S3 kullanıyorum ama android'in yerini hiç biri tutamaz. iOS falan stabillik dışında ha bide unutmadan ikoncanlık dışında hiç bişey vermiyor. Android'de şuan G2'yi tek geçerim.

Teşekkür ederim dejavu-54, sanırsam bu ay çıkmadan bir lg g2 alıyorum 1500 ve altına bulabilirsem, var mı satan bu ve yakın fiyatlara, biliyorsanız link atarsanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 14 Ocak 2014; 0:51:31 >
  • muh.sar M kullanıcısına yanıt
    Uymaz...

Uyup uymadığını anlamak için kullanılan aracın konsoluna bakılır, birde alete ve aletin yerleştiği konsola bakılır.
    Tabi! bakmayı da bilmek lazım...
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    haklısın katılıyorum
  • bildirmek istediğim 2 konu var.

1-) pazartesi 6 ocakta aracımı sıfır olarak teslim almıştım.Ruhsat gelmedi diye Güngören trafik şubeyi aradım.
    15 gün bekletiyoruz, almazsanız 16.gün postaya veriyoruz dediler. Eşimi gönderdim, geçici belgeyi alıp,ruhsatı verdiler bugün.

2-) 750 TL verip VIP paket yaptırmıştım aracı teslim almadan. 500 TLsi güvenlik filmi idi. 250 TLsi de boya koruma/motor koruma.
    Boya koruma yapmışlar güya, aracı teslim almaa gittiğimde ön torpidoda A4 kağıt vardı ve "wax&wax uygulanmıştır" yazıyordu.
    Aracı pazar günü yazlıkta su ile yıkadım. şampuan kullanmadım sadece hortumla su tuttum, tozu gitsin diye. elimle biraz ovuşturdum kaputu.
    Boya koruma dedikleri cila/mum dağıldı ve kirle birlikte kuruyunca araba şu an lekeli oldu. Bez sürsemde temizlenmiyor.
    Köpüklü yıkamaya vereceğim arabayı.
    ama bugün Opel Odak'tan arayıp müşteri memnuniyeti anketi yaptılar. Bu durumu dile getirdim ve kontrol etmek için servise davet ettiler. Haftasonu getirip serviste
    biraz rüzgar yapacağım.
  • realgs kullanıcısına yanıt
    Daha önce de birkaç kez yazmıştım. Tekrar etmem gerekir ise;

Llumar, 3M gibi markası bilinen cam filimleri 250-300TL gibi fiyatlarda yaptırılabilir.
    Bayiden alınan boya koruma, profesyonel firma uygulaması olmadıktan sonra, arkada kalfaların attığı cila dan öteye gitmez.

Ben 250TL ye Llumar yaptırdım, %99 UV korumalı.

İsmi bilindik firmalarda bile Nano iç-dış koruma 400TL. Zaman zaman kampanya yapıyorlar takip edilir ise, daha da uygun fiyata gelir.
    250tl Film+ 200TL nano iç-dış koruma(kampanyadan aldık diyelim) = Toplam 450TL ye patlar. Bu iki işe verilebilecek maksimum fiyat budur.

En iyi koruma bile ancak 6-8 ay dayanır. Sonra su boncuk testi yaparak gerekli mi değil mi anlaşılır zaten? Yaptıranlar kontrol edebilir.
    İyi markalı Nano korumalar max. 12-14 ay koruma sağlar. Boya koruma belli periyodlarda tekrar edilmeli ki devamlılığı sürsün. Yoksa! bir
    kere yaptırmak ile yıllarca dayanan bir şey değil.

Normal bir boya koruma yaptırılacak ise, beklentileri çok yüksek tutmamak gerekir.

*Ben hiç yaptırmadım. Gereklilik olarak görmüyorum. Keyfim olur ise yılda 2 kere elle cila atar geçerim. Keyfim yok ise, onu da yapmam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yaptırmayı düşünmüştüm hatta izolasyon ile en son 750 teklif ettiler ama Panther ve Joliva gibi bu işin üstadlarının yazdıklarını okuyarak yaptırmadım. Yaptıran bir iki arkadaşta sizinkine benzer sorunlar olmuş, belki gidince ilgilenirler ve sorununuzu çözerler.
  • Ünsal, konuştuğumuz Multimedia yı sfr2001 Antalyadaki star elektronikten 700TL ye alacaktı, fakat gidince ağız değiştirip 800TL isteyince almaktan vazgeçmişti.

Konuda bahsi geçen Kamasonic marka var, geri görüş ile beraber 650TL fiyat verilmiş. Bir incele istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: discrepancy

Bende yaptırmayı düşünmüştüm hatta izolasyon ile en son 750 teklif ettiler ama Panther ve Joliva gibi bu işin üstadlarının yazdıklarını okuyarak yaptırmadım. Yaptıran bir iki arkadaşta sizinkine benzer sorunlar olmuş, belki gidince ilgilenirler ve sorununuzu çözerler.

750 lirayı sokağa atmamış oldun......

Bu paraya Lezzet afiyet konusunda f/p lideri olan İSTAVRİTTEN kilosu 7 liradan 100 kilo alır kızartır kızartır yersin ....... Ömür boyu protein fosfor koruması sağlar........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joliva -- 14 Ocak 2014; 14:46:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstavrit 7 liraya bulsak alacaz da buralarda 10tl den asagi degil. Ama 750tl nin cepte kalmasi daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar,

Bugün 1.4T LTZ beyaz sunrooflu sedan aracımı teslim aldım. İzlenimlerimi burada paylaşacağım. İlk 270 km lik yolculuğumda (az şehir içi, genelde şehirler arası yolda 100-110 hız) tüketim 5.5lt/100km olarak gerçekleşti. Yol bilgisayarı fotosunu paylaşıyorum.

İlk izlenimlerim olarak, iç mekanı sık buluyorum, dış tasarımı biraz eskidi ama yine de fena değil. My Link ekran kullanımına alışmak gerekiyor biraz, elim sürekli sesi açmak için bir düğme çevirmeye gidiyor ama ya dokunmatik tuşla ya da direksiyondan açabiliyorsunuz sesi, benimki eski arabadan kalan alışkanlık diye düşünüyorum, zamanla alışılır. Samsung galaxy S2 telefonumu bir dakikada bluetooth ile bağladım, telefon rehberi ve MP3 ler direk gözüküyor. Hemen kullanabiliyorsunuz.

Motorun performansı bu kasaya tam olmuş ne eksik ne fazla. 6 ileri şanzıman vites geçişleri net. Yol bilgisayarı oldukça detaylı bilgi veriyor (son 50 km de yakıt tüketimini hisogram grafiği olarak veriyor.)

İlk gözlemlerime göre sadece şehir içi kullanımda 8 lt altına biraz zor iner, otobanda 130-140 giderseniz 7 lt altını zor görürsünüz gibime geliyor. Zaten yakıt tüketimi odaklı iseniz bu hızlar mantıklı değil.

Bayide önerdiler ama film ve boya koruma yaptırmadım.

Ama cruze aksesuarsız olmaz, önce arkaya anatomik spoiler ve sonra da camlara film istiyorum. İzmir'de önereceğiniz yerler var ise şimdiden teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 16071608160916101611
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.