Şimdi Ara

Asus, GeForce GTX 275 modelini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • AMD-ATi'nin Radeon HD 4890 girişimine GeForce GTX 275 modelini duyurarak yanıt veren Nvidia cephesinde henüz kartlar yaygın olarak satışa sunulmuş olmasa da üretici firmalarca hazırlanan modeller gün ışığına çıkmaya devame diyor. Donanım dünyasına yön veren isimlerden Asus, Voltage Tweak özelliği ile donattığı Radeon HD 4890 modellerinden sonra GeForce GTX 275 tabanlı ekran kartını da duyurdu. ENGTX275/TDI/896MD3 kod adını taşıyan yeni ekran kartı, tasarım özellikleri ve saat hızlarıyla referans modeli baz alıyor.


    55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan GT200b GPU'sundan güç alan ekran kartı 240x paralel işlem birimiyle geliyor. 448-bit bellek veri yolu desteğine ve 896MB GDDR3 bellek kapasitesine sahip olan yeni modelin grafik işlem birimi 633MHz'de, paralel işlemcileri 1404MHz'de, bellekleri ise 2268MHz'de görev yapıyor. DirectX 10.0 desteği sunan ekran kartı aynı zamanda CUDA, PhysX, 3D Vision ve SLI teknolojileriyle de uyumlu. HD videolar için donanımsal hızlandırma yapabilen kart, üçlü ekran kartı kurulumuna da olanak tanıyor.


    Nvidia'nın referans GeForce GTX 275 modelindeki standart soğutucuyu kullanan çift slot tasarıma sahip ekran kartında, çift DVI ve HDTV konnektörlerine yer verilmiş. Önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alması beklenen Asus ENGTX275/TDI/896MD3, Avrupa fiyat listelerine 222 Avro seviyesinden giriş yapmış durumda.




  • Referans tasarım yerine özel soğutucu olsaydı keşke daha iyi o/c olurdu.
    Avrupa'da 222€ ise Türkiye'ye 250€'nun altında gelmez.Yaklaşık 500TL olur bu kart.Belki daha fazla.
  • standart bir kart işte...
  • bu kartın 500 tl olmasının imkanı yok en az 680 720 arası oynar nedeni asus olmasıdır tüm kartlar ucuzlar ama asus aksine fiyat arttırır sanki bulunmaz hint kumaşı kendileri
  • pastperfect'in dediği gibi Asus en azından 100-150 TL farkettiriyor.
  • ya bu asusun hangi parçası çok iyi? ekran kartı desen palit xfx vs vs bi sürü marka var anakart desen gigabyte msi var laptop desen demesen daha iyi :) ee neye göre bu kadar kazıklıyolar milleti yaa?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yekoo

    ya bu asusun hangi parçası çok iyi? ekran kartı desen palit xfx vs vs bi sürü marka var anakart desen gigabyte msi var laptop desen demesen daha iyi :) ee neye göre bu kadar kazıklıyolar milleti yaa?

    Adamların telefonları bile var daha ne olsun
  • @max975===
    Bu cevaplarına artık bünyemiz alıştı..
    standart bir kart işte(o standart dediğin kart şu an piyasadaki en iyi kartlardan birisi)
    referans soğutuculu oldu diye standart dememelisin...
    Bazı testlerde referans soğutmalar diğer soğutma çeşitlerini geçebiliyor..
    bunuda göz önünde bulunduralım..
    İyi Bir Kart..(Asus)
  • yavaş yavaş diğer modellerde duyurmaya başlar haliyle
  • quote:

    Orjinalden alıntı: yekoo

    ya bu asusun hangi parçası çok iyi? ekran kartı desen palit xfx vs vs bi sürü marka var anakart desen gigabyte msi var laptop desen demesen daha iyi :) ee neye göre bu kadar kazıklıyolar milleti yaa?

    Amerikalılar'ın bir lafı var bildin mi?;
    I don't think so.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.