Şimdi Ara

90 Bard/Cleric Serverın Tek Bardı HERA [SOLD OFF]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta yazdığı gibi serverın tek bard/cleric idir. Partilerin aranan adamıdır(MP Orbit Sağolsun).

Karakter Bilgisi:
    Nickname: BuffingWild
    Server: HERA (New)
    Lv: 90
    Build Bilgisi: Bard/Cleric (Planlanıyor)
    Skiller : Bard 90(FF değil. Gerekli skiller açık, Dance Ve Tambourlar 1 seviye geridir.) Wiz 60 (Geri Çekiliyor) Cleric 30 (Açılıyor)
    Fiyat: 11 Nisan 2009 Cumartesi Itibariyle Satılmıştır
    Takas Opsiyonu: Plutoda Spli Chinese Int Chara takas edilebilir. Lvl önemsizdir sp en az 500k olmalıdır.

Ödeme Opsiyonu: Elden Ankara İçi

İletişim: sexymerchanter@hotmail.com

Resimler:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuffingWild -- 10 Nisan 2009; 18:16:36 >

• up
  • up :( acil satılıktır
  • up
  • bard nasıl ff oluyor anlamadım
  • Up (Hayırlı Satışlar)...
  • Konuyla Alakalı Değil Ama Sormak istiyorum

Neden Bard Cleric ?

Bu Sorunun Cevabını Tam Olarak Alamadım Bende Sp li Charlar Var Ama Yapılandırma Olarak Kararsız Kaldım

Bard Cleric Unique Konusunda Nasıllar Özellikle PvP de Nasılsın Deneme Yaptınmı Hic ?

Video Cekebiliyorsan Bir Tane Video Cekermisin :))

Ayrıca Hayırlı Satıslar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpbaba06

bard nasıl ff oluyor anlamadım

gerekli bütün skiller/attack skilleri bind lar Maxed 100 cap i geldgnden max yazmıyor görünüşe aldanma tambourlar ve dance lar 1 er seviye geri kaldı 20k lık eksk war anlayacagın
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Konuyla Alakalı Değil Ama Sormak istiyorum

Neden Bard Cleric ?

Bu Sorunun Cevabını Tam Olarak Alamadım Bende Sp li Charlar Var Ama Yapılandırma Olarak Kararsız Kaldım

Bard Cleric Unique Konusunda Nasıllar Özellikle PvP de Nasılsın Deneme Yaptınmı Hic ?

Video Cekebiliyorsan Bir Tane Video Cekermisin :))

Ayrıca Hayırlı Satıslar

malesef video çekme imkanım yok fakat elimden geldiğince açıklamaya çalışayım;
    PvP de Armor/Prot giyen int buildlerin dmg outputun karşısında şoke olduğunu söyleyebilirim (Dancesız) Dance açıkken her tür snowsuz int karaktere tek atıyor. Str ler için ise H.A warriorları Holy Spell kapalıysa Bind attıktan sora 3-4 vuruşta tüketiyorum. Tabi bu bardın asıl olayı değil gerek tambourlar gerek Dancelar ile partimin dmg inputunu azaltarak daha uzun ve verimli pvpler yapmasını sağlıyorum + Dance lar ile (inanılmıycak derecede etkili attack buffları olur kendileri) Dmg Output u maksimize edebiliyorum. Tam bir parti adamı birkaç arkadaşım sırf benim ynmdan ayrılmadıkları için Full Str Karakterlerine Snow shield- Intensify açtılar MP orbitim sayesinde No Mp sorunu çekmiolar inanılmaz düşük dmglar yiyorlar.

Özet olarak tam bir party adamı solo da Cleric im FF olmadığı için fazla etkili olamıyorum. Ama tam anlamıyla FF bir Bard/Cleric in meydanda sağ adam bırakmayarak en az kayıbı vericeğine eminim. Eğlenceli bir gameplayi var tavsiye ederim.

• Teşekkürler Acıklama İcin Ayrıca Uniq Konusunda Nasıl Onuda Ögrenebilirmiyim Youtube de Hic Unique Kesen Bard Cleric Görmedim de
  • ilk medusayı kesen bir barddı :) Ama şahsen pek unique maceram olmadı Bkz: Cleric eksikliği =(
  • FF ile uzaktan yakından alakası yok
    Heradaki tek bard buysa , partide 2 bard yoksa bard tek başına fısss olur.
  • düzeltmeleri sırf senn için yapıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

FF ile uzaktan yakından alakası yok
    Heradaki tek bard buysa , partide 2 bard yoksa bard tek başına fısss olur.

ana skilli bard olarak kullanan tek kişiyim. Rouge/Bard dır Wiz/ Bard dır bir ton var tabiki :)
  • hım o zaman başka tamam.
  • yarın 4 ten sonra msn adresimden ulaşabilir ilgilenen gece upu
  • ben şahsen az düsündüm bard cleric nasıl olur diye? bard itemini eline aldıgında buff ları yapıcaksın...sonra cleric icin buff yapmaya kalktıgında cleric itemini aldıgında brd buff ları silinecek? aynı şekilde cleric bufflarıda öyle deilmi nasıl 2 buff tutturacaksın baya uğraşı istemezmi. tabi yanlışta biliyo olabilirim bilgilendirirsen sevinebilirim çünkü bard hastalarından biriyim charı alabilirim sadace bard için
  • quote:

Orjinalden alıntı: (No)Thief

ben şahsen az düsündüm bard cleric nasıl olur diye? bard itemini eline aldıgında buff ları yapıcaksın...sonra cleric icin buff yapmaya kalktıgında cleric itemini aldıgında brd buff ları silinecek? aynı şekilde cleric bufflarıda öyle deilmi nasıl 2 buff tutturacaksın baya uğraşı istemezmi. tabi yanlışta biliyo olabilirim bilgilendirirsen sevinebilirim çünkü bard hastalarından biriyim charı alabilirim sadace bard için

Recovery Division + Bless Spell yeter solo kasarken. Bunları yapıp Bard'ı alırsın duruma göre tambour+noise+moving/swing march yapar gider kasarsın.

Party ile kasarken de duruma göre cleric yada bard olursun.

• quote:

ben şahsen az düsündüm bard cleric nasıl olur diye? bard itemini eline aldıgında buff ları yapıcaksın...sonra cleric icin buff yapmaya kalktıgında cleric itemini aldıgında brd buff ları silinecek? aynı şekilde cleric bufflarıda öyle deilmi nasıl 2 buff tutturacaksın baya uğraşı istemezmi. tabi yanlışta biliyo olabilirim bilgilendirirsen sevinebilirim çünkü bard hastalarından biriyim charı alabilirim sadace bard için

cleric in bazı buffları bard buffları açıkken çalışmıyor misal tambour açıkken silah deiştirirsen gider. Fakat Cleric in önemli buffları misal holy recovery- bless harp taktıgında gitmiyor. anlıycagın str /int/ phy / mag basamassın aynı anda ^^ iletişim yazıyor ilgileniyorsan ekle görüşelim

• quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

quote:

Recovery Division + Bless Spell yeter solo kasarken. Bunları yapıp Bard'ı alırsın duruma göre tambour+noise+moving/swing march yapar gider kasarsın.

Party ile kasarken de duruma göre cleric yada bard olursun.

teşekkürler güzel açıklamışsın senin yorumunu okumadan yazdım açıklamayı :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.