Şimdi Ara

ŞİMDİ ARA (ÜCRETSİZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
0
Favori
20.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AVEA yakında tahminime göre arayanıbil servisini ücretsiz yapacak tahminimce
    şuan bazı hatlarda servis işlemeye başladı otomatik olarak yönlendirilmiş durumda
    durum şöyle işliyor
    sen avealı birisini arıyorsun kapalı ulaşılamıyor karşı taraf telefonunu açınca sana şimdi ara ulaşamadığınız şu numaraya ulaşılabiliyor (devamında da reklam servis tanıtımı var) diyor ama karşı tarafa arayanıbil mesajı ulaşmıyor nedense

Orjinalden alıntı: piri.reis

ŞİMDİ ARA servisi bende hiç kapanmadı zaten, her zaman aktifti.

O ZATEN KİMSEDE kapanmadı karşı taraf servisi kullanıyorsa açıksa arayanıbil doğal olarak sanada gelir şimdi ise kendiliğinde servis kullanıma açıldı ve karşı tarafa arandın diye mesaj gitmiyor arayan kişiye şimdi ara mesajı geliyor

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE
    O ZATEN KİMSEDE kapanmadı karşı taraf servisi kullanıyorsa açıksa arayanıbil doğal olarak sanada gelir şimdi ise kendiliğinde servis kullanıma açıldı ve karşı tarafa arandın diye mesaj gitmiyor arayan kişiye şimdi ara mesajı geliyor

Bir yanlışınız var galiba. Çünkü sitesinde;

" ŞimdiAra otomatik olarak çalışır. Bu servisten faydalanabilmek için aranan Avea abonesinin ArayanıBil servisinin açık olması gerekmektedir. "

deniliyor. Arayanıbil servisi ücretli ve bu servis aktif değilse Şimdiara serviside aktif olmuyor bu durumda..
  • Eskiden ücretsizdi umarım şimdi de olur.Kapsama alanı sorunu yaşanmayan turkcell de bile bu hizmet ücretsizken avea gibi hala bu sorunun yaşandığı bi operatörde ücretli olması çok şaçma ve anlamsız..

Orjinalden alıntı: Melihhh86

Eskiden ücretsizdi umarım şimdi de olur.Kapsama alanı sorunu yaşanmayan turkcell de bile bu hizmet ücretsizken avea gibi hala bu sorunun yaşandığı bi operatörde ücretli olması çok şaçma ve anlamsız..

TÜRKCELL mi kapsama sorunu yaşamıyor

Orjinalden alıntı: Egé

quote:

" ŞimdiAra otomatik olarak çalışır. Bu servisten faydalanabilmek için aranan Avea abonesinin ArayanıBil servisinin açık olması gerekmektedir. "

deniliyor. Arayanıbil servisi ücretli ve bu servis aktif değilse Şimdiara serviside aktif olmuyor bu durumda..

sitede öle yazıyor ama gerçek bu yawaş yawaş tüm hatlarda aktif olmaya başlayacak bende mesela servis aktif deil ama şimdiara mesajları geliyor hattıma
    *#62# ile servisin aktif olup olmadığına bakabilrsiniz

• banada geldi bugün ulaşamadığınız abone şu anda ulaşılabilir diye ama arayanıbil yok.

Orjinalden alıntı: xuadrox

banada geldi bugün ulaşamadığınız abone şu anda ulaşılabilir diye ama arayanıbil yok.

ARAYANLARI MESAJI gelmiyor ama şimdi ara geliyor olsun buda bi gelişme hiç yoktan iyidir

quote:

banada geldi bugün ulaşamadığınız abone şu anda ulaşılabilir diye ama arayanıbil yok.

ARAYANLARI MESAJI gelmiyor ama şimdi ara geliyor olsun buda bi gelişme hiç yoktan iyidir

Yahu konunun başından beri şunu anlamadım.

Arkadaşlar diyelim benim arayanıbilim açık ve beni aradınız ulaşılamıyor dedi. Ben teli açınca size otomatik şimdi ara mesajı gider. ama benim arayanıbil'im kapalı ise, beni aradınız ulaşılamıyor dedi, şimdiara mesajı gitmez.

şimdi ara mesajı karşı tarafın arayanıbili aktifse size ulaşır aksi halde ulaşmaz ve bu zaten ücretsiz.

Sende diyorsun ki arayanıbil açık olmasa bile karşı tarafa şimdi ara gidiyor yani?

50 saatten fazladır uyumadım vallahi kafam almadı.

• Benim arayanıbil kapalı..

Şimdi ara karşıdakine gitmesin istiyorum..Ne zaman telefonu açtığımı bilmesin..

Böyle bir gelişmeye karşıyım

Orjinalden alıntı: s.volkan

Benim arayanıbil kapalı..

Şimdi ara karşıdakine gitmesin istiyorum..Ne zaman telefonu açtığımı bilmesin..

Böyle bir gelişmeye karşıyım

Yaw arayanları kullanıcı göremedikten sonra arayanlar neden kullanıcının cihazı açıp açmadığından haberdar olsunlar ki? Hizmeti önce bana ver de, diğerlerine sonra baksana. Strateji değiştirelim diye kasılma kokuları geldi bana da.

Olsa bile, aç kapa olayı olur kesinlikle, herkesi bu şekilde resmen fişleyecek değiller ya canım.
  • Yahu bu avea bu arayanı bili neden ücretli yaptı halen anlamadım.39 kontöre 5000 tane sms veriyorsun gelen smsleri oradan düş kardeşim gerekirse ama diğer operatörlerde ücretsiz olan şeyi bizede ücretsiz ver..

Türkcell bile bedava veriyorkeN Aveanın ücret alması bence biraz bilgisizlikten kaynaklanıyor yani üst düzey yöneticilerin bilgisdizliğinden..Bazen ciddi ciddi düşünüyorum acaba Aveanın ceosunun bu durumdan haberi varmı yani diğer operatörlerde bu durum ücretsiz ve gerçekten önemli bir ihtiyaçken kendi aveasında durumun ücretli oluşu biraz komik değilmi..Herhalde Cüneyt bey bire bir bilse buna dur der ..

quote:

Orjinalden alıntı: Egé

quote:

sitede öle yazıyor ama gerçek bu yawaş yawaş tüm hatlarda aktif olmaya başlayacak bende mesela servis aktif deil ama şimdiara mesajları geliyor hattıma
    *#62# ile servisin aktif olup olmadığına bakabilrsiniz

" Aranan Avea abonesinin ArayanıBil servisinin açık olması gerekmektedir. " diyor. Yani sizin arayıpta ulaşamadığınız kişinin ArayanıBil servisi açıktır. Sizinkinin aktif olup olmaması önemli değil ki.

Hala sizin bir yanlışınız olduğunu düşünmekteyim..

• quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

quote:

quote:

Yahu konunun başından beri şunu anlamadım.

Arkadaşlar diyelim benim arayanıbilim açık ve beni aradınız ulaşılamıyor dedi. Ben teli açınca size otomatik şimdi ara mesajı gider. ama benim arayanıbil'im kapalı ise, beni aradınız ulaşılamıyor dedi, şimdiara mesajı gitmez.

şimdi ara mesajı karşı tarafın arayanıbili aktifse size ulaşır aksi halde ulaşmaz ve bu zaten ücretsiz.

Sende diyorsun ki arayanıbil açık olmasa bile karşı tarafa şimdi ara gidiyor yani?

50 saatten fazladır uyumadım vallahi kafam almadı.

bende arayanıbil aktif deil karşı tarafta aktif 2 numarada da onlarda aktif etmemiş kendiliğinden açılmış sistem olay şudur ki
    karşı tarafı arayınca karşı tarafa seni şu numara şu dak şu kadar aradı diye mesaj gitmiyor ama arayan kişiye şimdi ara mesajı gidiyor
    bilmem anlatabildim mi?

• valla bizde daha önce servisi kullanıyoduk sonra ücretli olunca iptal ettik, hanımın telefon philips her aramadan önce eğer herhengi bir yönlendirme varsa uyarıyor, geçen gün onun telefonundan bir arama yaptım baktım bir yönlendime var, hemen tüm yönlendirmeleri iptal ettim, amam meret bir türlü iptal edilmiyor, sonra kendi telefonumu kontrol ettim, ana o da ne aynı yönlendirme bende de var ve iptal edilmiyor , ama telefonlar kapalı denedim ulaşılamıyor mesajı hariç bir şey olmuyor bizden de kontör falan gitmiyor peşini bıraktım

Orjinalden alıntı: kir-pi

ama telefonlar kapalı denedim ulaşılamıyor mesajı hariç bir şey olmuyor bizden de kontör falan gitmiyor peşini bıraktım

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.