mafia nın %100 türkçe yamasını arıyorum..altyazılar, menü..vb hepsi türkçe olacak??! gooogle da aratdım; 2 tane buldum.. biri %98 diyo yukledim bişe değişmedi.. bi tane daha vardı. onu yukledim menü falan türkçe oldu ama altyazılar falan hala ingilizce.. yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Bu siteye gir önce üye ol sonra üye girişi yap download kısmından patch kategorisine gir orada biraz aşağı in orda var 150 kb civarı bişey ayrıca bu site mafia nın orjinal kendi sitesidir bu yamayıda bir türk yapmış alıp siteye eklemişler.
Bu siteye gir önce üye ol sonra üye girişi yap download kısmından patch kategorisine gir orada biraz aşağı in orda var 150 kb civarı bişey ayrıca bu site mafia nın orjinal kendi sitesidir bu yamayıda bir türk yapmış alıp siteye eklemişler.
Dosyayı indirip açmaya çalıştığımda çok parçalı yada bozuk zıp arşivi hatası alıyorum.??! winrarın son sürümü var bende..bide winzip9 kurup winziple açmayı denedim sonuç değişmedi; yine olmadı?
evrekaa evrekaa kurtlar vadisi modu www.oyyun.com da var kapışın. bunu deneyeceğim. umarım hayallerimi yıkmaz, orijinal oyunun full türkçesi varsa yazın arkideşler.
yaw bu Data XTractor bilgisayara kurdum.. programı açtığımda bi liste var.. orda a3dllt.music,patc falan bisiürü sey var.. http://lostheaven.co.uk sitesinden indirdiğim tr yama da bilgisayarda şimdi nası yapcaz.. ben çözemedim??!
programı kurdum ; şimdi nası yapacaz?? orda programı açınca türkçe yamayı görmüyor.. yamayı sürükle bırak yapıp programa atmaya çalışıyorum.. yine olmuyor?? nası yapmalıyım?
Data XTractor programını kurdum ; şimdi nası yapacaz?? orda programı açınca türkçe yamayı görmüyor.. yamayı sürükle bırak yapıp programa atmaya çalışıyorum.. yine olmuyor?? nası yapmalıyım?
bnde arıyorum. www.yamaarsivi.com dan indirdim yükledim ama türkçe olmadı. bnm için %100 olması mühim değil %98 de yeter bana.. yardımlarnızı bekliyorum
Konuyu bayağı bir hortlatmış oldum ama belki yine arayanlar olabilir ya da görüpte oynamak isteyenler [link=http:/****.com/files/92571105/Mafia_TR_Orodyn.exe]Tıklayın!!![/link]
Edit= Link rapid linkidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orodyn -- 17 Şubat 2008; 13:36:21 >