Link yok ama anlatayım hatta rehberede eklerim. İlk önce saldırı yemeyen trainera giriyoruz. (Trainerlar rehberde mevcut.) Daha sonra ilk atağımızı yapıyoruz ve F5+Enter yapmaya başlıyoruz hızlı hızlı. Sayfa yenilendikçe elle saldırı yapmış gibi olacaktır. Pokemon sayısına bağlı olarak yaklaşık 30sn - 1 dk sonra savaşın bittiğini ve kazandığımızı görebiliriz...
Riolu çıkmıyor kolay kolay. Bir kerecik buldum D Riolu. Ondada kaçırdım Ama Metallic, Ghostly ve Shadow'u çıkıyor. Günlerce arıyordum bi ara Riolu fakat artık pes ettim.
F5 Yöntemi İle Hızlı Kasma Nasıl Yapılır ? İlk önce saldırı yemeyen trainera giriyoruz. (Trainerlar rehberde mevcut.) Daha sonra ilk atağımızı yapıyoruz ve F5+Enter yapmaya başlıyoruz hızlı hızlı. Sayfa yenilendikçe elle saldırı yapmış gibi olacaktır. Pokemon sayısına bağlı olarak yaklaşık 30sn - 1 dk sonra savaşın bittiğini ve kazandığımızı görebiliriz... Not: Bu yöntem adminlerin bilgisi dahilindedir ve oyun kurallarına uygundur.
Bu kısım bende olmuyor... Yani oluyorda çok fazla olmuyor. 6 lvl pokemon 11 vuruyorsa, bu yöntem ile en fazla 33 yapıyor...
Training accounts for fire - Monkey_D_Luffy, trainfireflying Training accounts for water - FireTrainer, ShadowstormNotShadow Training accounts for grass - Diamond, ShadowstormNotShadow Training accounts for electric - Diamond, ElectroTraino Training accounts for psychic - PsychicTR, trainpsychic Training accounts for rock - FireTrainer Training accounts for ground - FireTrainer, ShadowstormNotShadow, PsychicTR, trainpsychic Training accounts for fighting - ShadowstormNotShadow, Turkish_Alpha Training accounts for flying - Monkey_D_Luffy, trainfireflying, Dhtrainbug Training accounts for dark - DarkMaster, TrainDark Training accounts for bug - DarkMaster, TrainDark Training accounts for dragon - TrainDragon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pessimist ! -- 4 Haziran 2009; 22:51:13 >
bana yardım ederseniz sevinirim bende pokemon bölümünde your pokemon ve your team var 8 pokemonum var 6sı takımda 2 si dışarda savaşırken onların 2si gözükmüyo nasıl takıma sokabilirim?
arkadaşlar şöyle bi bakim dedim ne menem bi oyunmuş diye, şimdi haritada geziyorum karşıma pokemonlar çıkıyor, dövüşüyorum yeniyorum, ama yakalayamıyorum yendiğim pokemonu,
nasıl yapıcaz bu işi? Yendiğimiz pokemonlar bizim olmuyor mu?
NOT: Onu da hallettik tamm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 20 Temmuz 2009; 13:30:05 >
Arkadaşım your team'e girmeden oraya girdiğin yerde yazar sen ilk actıgında(login yaptıgında) üstteki buttonlarda Pokemon olur ya onun ustune gelince çıkar Change Team çıkmazsa da Pokemon buttonuna tıkla orda açılır Your Pokemon/Your Team/Change Team...
knk change team yok your teame girince altta var bi ama yedek pokelerim gözükmüyo:S
Arkadaşım your team'e girmeden oraya girdiğin yerde yazar sen ilk actıgında(login yaptıgında) üstteki buttonlarda Pokemon olur ya onun ustune gelince çıkar Change Team çıkmazsa da Pokemon buttonuna tıkla orda açılır Your Pokemon/Your Team/Change Team...
knk o ondan dolayı deilmiş mozilla firefoxu yükledim oldu tşk :d
Çok kolpaymış yaw bu oyun. 2 günde 13 tane pokemonu 100 lvl yaptım, bi ton da legendary pokemon yakaladım.
Computer Battle'da canın hiç gitmeden direkt 100 lvl yapıyosun, çok saçma olmuş. Orda hiç exp/level kazanılmaması lazım bence. Sadece strateji geliştirmek için bir antrenman yeri olması daha iyi olurdu.
Zaman kaybı bu oyun
Seni yeniden görmek çok güzel Ali İhsan abi Konuya eklenmesini istediğiniz şeyleri PM atarsanız eklerim. ÖSS dolayısıyla bu sene yokum. Arada bir uğrar, uğradığımda eklerim eklenmesini istediklerinizi