Şimdi Ara

MEDUZA'DAN SICAK GÖRÜNTÜLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu gece uykusuz kalmama sebep olan maceramı görüntüleyerek sizlerle paylaştım.

http://site.mynet.com/mfatihbarut/meduza/

dan inceleyebilirsiniz.
    İyi seyirler... :D

• çok hoşuma gitti SSler teşekkür ederim

bir şey sormak istiyorum. blue zerk, normal zerkden daha mı uzun sürüyor ?
  • Çok Güzel Tebrik Ederim çok beğendim
  • Mavi zerk süresini hesaplamadım yalnız 200.000 goldluk bir ixir var onu basıp aktive edince zerk doluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 2 Nisan 2009; 14:26:15 >
  • teşekkür ederim bilgi için
  • kullanmak için görev yaptın mı ?
  • evet vakit bulursam ayrıntılı yazarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ss Ler güzel fakat rev6 charını banned gösteriyor ? Ban list March 31st 2009
    http://www.rev6.com/player.asp?id=2146393
  • rev6 aklına göre 1 nisan şakası yapıyo. Joymax silkli char banlamaz.
  • Arkadaslar ZERK mavi olmasının nedeni o iksir degil Media pk2 editle yapılabilyor o :)) bilginize
  • Çarın üstündeki sarı Knight (şovalye) yazısı da pk2 editle yapılıyor mu onu da öğren bakalım...
  • çok güzel olmuş tebrikelr charın da iyiymiş..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatihbarut

Çarın üstündeki sarı Knight (şovalye) yazısı da pk2 editle yapılıyor mu onu da öğren bakalım...

harbi o knight yazısı nası oldu ?
  • 95 level da Knight görevi var onu yapmadan blue zerk ixiri kullanamazsın. Yapınca zerkin mavi yanıyor ve başında Knight çıkıyor... Ayrıca zerki dolduran ixir kullanma hakkı veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbarut -- 2 Nisan 2009; 11:07:38 >
  • up
  • Resimler güzel
  • mavi zerkin yakın fotosu warsa merak ettim çekip koyar mısınız :D

bu arada resimler
  • foto bir yana filmini çektim tek vuruşta 4x97 yatırıyor ama google sağolsun update ederken filim kalitesinin canını okuduğu için youtube da ülkemizde yasak olduğu içn nereye update edeceğimi bulamadım.
  • wegameye upload etseydin kalite bozulmazdı eger onların prog kullandıysan :)
  • Resimlerine bakamadım, Sebebine gelince sitene girişte Anti virüs programım (Avira premium security suite) "JS/Iframe" virüsünü yakaladı...
    Siteye giriş yapmıs arkadaslarda pc'lerini bi kontrol etsinler...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.