Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Adanada f430 M5 rolling takılıyor :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Otomobil Genel >> Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel >> Adanada f430 M5 rolling takılıyor :) Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Whisper911

1 Nisan 2009, 1:21:45  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

http://videos.streetfire.net/video/Project01-F430-vs-E60-M5_208927.htm

arabaya birşey olcak v.s. Halil ve Emre basmaya kıyamıyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whisper911 -- 1 Nisan 2009; 9:53:04 >

www.xenonmercek.com
drahte 1905

1 Nisan 2009, 1:24:36  

quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

arabaya birşey olcak v.s. elemanlar basmaya kıyamıyor galiba

Eleman ? İnternette gordugunuz herkez babanızın oglumu ?

O "eleman" dediklerin son derece iyi araba kullanan, bilgili wede iyi söförler

[drahte1905 | Cennetlik Zebani] love me or hate me, i promese it won't make me or break me.
Whisper911

1 Nisan 2009, 1:29:15  

quote:

Orjinalden alıntı: drahte 1905

quote:

genelde videolarda tanımadık bizim yaşlarda olan kişilere eleman denir ...bunun ayıp birşey olduğunu düşünmüyorum...
ben kötü kullanıyorlar bilgisizler demedimki... olm basıp çekiyoruz böyle arabaya birşey olmasın deyince basmaya kıyamıyorlar heralde dedim..
hatta bilinçli olarak belli hızlarda kestiler içimden takdir ettim o gazla devam etmediler diye...

www.xenonmercek.com
kaya5789

1 Nisan 2009, 1:37:05  

Paylaşım için teşekkürler.

Elemanlar güzel video çekmiş, ama senin de dediğin gibi sanki basmaya çekiniyolar biraz. Konuşmalardan da o anlaşılıyo.

edit.imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaya5789 -- 1 Nisan 2009; 1:26:00 >

AutoEmoción
Satılık ALPINE 4x50watt cd-mp3 çalar.
Whisper911

1 Nisan 2009, 1:39:31  

ne demek ...ztn yakında konu dışına gider
videoyu izliyorum bi baktım türkçe konuşuyorlar
f430 -m5 paylaşasım geldi

www.xenonmercek.com
atiyba

1 Nisan 2009, 1:41:39  

Eleman konusunda takılmayın,küfür değil sonuçta tanınmayan biri için.Forumdan biri olsa kullanıcı adıyla hitap etmektense eleman demek ayıp olurdu tabi:)

Videoya gelecek olursak,iki araç da stock değilmiş başlangıçtaki yazılanlara göre.M5'in üzerindekiler sonrası verilerini merak ettim.V10 olması ve motor hacminin de büyük olması yüksek hızlarda F430'un önünde olmasını sağlamş gibi.Sanki bana biraz F430'un vitesleri erken değiştiriliyor gibi geldi siz ne dersiniz?

İstediğim şey çok değildi ki, sadece biraz sakatat...
Satılık ABT Style Pedal Takımı (A3-TT-Golf-Scirocco-Leon)
kaya5789

1 Nisan 2009, 1:46:59  

quote:

Orjinalden alıntı: atiyba
Sanki bana biraz F430'un vitesleri erken değiştiriliyor gibi geldi siz ne dersiniz?

Ben de aynısını dicektim de emin olamadım. Belki bütün Ferrari'lerin kabin içinde duyulan sesi bu kadardır dedim kendi kendime :)

AutoEmoción
Satılık ALPINE 4x50watt cd-mp3 çalar.
joushkun

1 Nisan 2009, 1:49:52  

Öncelikle video için sağol Murat. Gece gece gönlümüz şenlendi.

Yusufcum bence de öyle. Ferrari'ye "kıyamama" söz konusu, ki ben olsam ben de kıyamazdım sanırım. Ama bu araba pahalı olduğu için değil, Ferrari'yi çok sevdiğim için olabilir galiba. Porsche olsa devir saatine 2 tur attırmayan top olsun.

PS3 SLIM NTSC-U
Whisper911

1 Nisan 2009, 1:50:45  

vitesin değişme noktasında başlıyor bazen oda kötü etkiliyor...hatta yolcu olanda kızarak söylüyor bunu...
gerçi drathe tanıyor galiba iyi sürücü dediğine göre...belki fazla kasmamışlardır...ztn 20 kere yapmışlar

www.xenonmercek.com
Whisper911

1 Nisan 2009, 1:52:48  

quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Öncelikle video için sağol Murat. Gece gece gönlümüz şenlendi.

Yusufcum bence de öyle. Ferrari'ye "kıyamama" söz konusu, ki ben olsam ben de kıyamazdım sanırım. Ama bu araba pahalı olduğu için değil, Ferrari'yi çok sevdiğim için olabilir galiba. Porsche olsa devir saatine 2 tur attırmayan top olsun.

ne demek paşamm

bu takılmaları F430 a ne kadar mal oldu çok merak ediyorum

www.xenonmercek.com
xradiancex

1 Nisan 2009, 1:58:08  

Bu elemanların bir de Corvette ile kapışması var,videosu var mı bilmiyorum ama.

DV6-1146et
plantamax

1 Nisan 2009, 3:20:54  

quote:

Orjinalden alıntı: xradiancex

Bu elemanların bir de Corvette ile kapışması var,videosu var mı bilmiyorum ama.

kırmızı C6 yı mı diyorsun???

2008 VW JETTA TSI 170 HP DSG ŞANZIMAN...PlayStation 3 60 GB PAL...PlayStation 2 (SCPH 30004 R)...PlayStation (SCPH 7501)...N95+8 GB MICRO SD...DELL STUDIO 1535 A93P4...SONY DAV-S888 S-MASTER SİNEMA SİSTEMİ...SONY KDL32-D3000...............´´COMING SOON; GÜNCEL KASA MERCEDES E500´´
plantamax

1 Nisan 2009, 3:33:02  

bu arada F430 M5 den her açıdan üstün bir araç....gerek aerodynamic gerekse vites geçiş hızları olarak......ayrıca f430 biraz daha hafif m5 den...ama

1) f430 daki arkadaşta iş yok gibi geldi bana

2) f430 içindekiler 2 kişi(sonuçta 80 kg 80 kg dır)

3) ferrari güçten düşmüş bir motora sahip olabilir......

bu 3 maddeye nerden vardın derseniz şöyle açıklayabilirim......

f430 m6 gibi m5 ten aerodynamic olarak üstün olan bir aracı eziyor.....f430 m6 yı tokatlarken; m5 e yenilmesi imkansız.....max hız köklemesi yapacak yol orda yok........o yolu biliyorum......gündüz saatlerinde illaki her 5-6 km ye bir karşınıza bir doblo vb ufak ticari araç en sol şeritte çıkar........sabah saatlerinde yollar aydınlanmaya yeni yeni başlamışken son hız yarışı yapsalar o zaman görürüm ben m5 i yani işin özü her iki aracında tam performans ile kullanıldığına inanmıyorum...... ve her iki araçta tam performans kullanılsa dahi F430 un galip geleceğini biliyorum......

2008 VW JETTA TSI 170 HP DSG ŞANZIMAN...PlayStation 3 60 GB PAL...PlayStation 2 (SCPH 30004 R)...PlayStation (SCPH 7501)...N95+8 GB MICRO SD...DELL STUDIO 1535 A93P4...SONY DAV-S888 S-MASTER SİNEMA SİSTEMİ...SONY KDL32-D3000...............´´COMING SOON; GÜNCEL KASA MERCEDES E500´´
drahte 1905

1 Nisan 2009, 3:47:57  

Çok şey yazıyorsunuz ama yanlış yazıyorsunuz

ROLLing hakkında bilmeniz gereken şeyler war

1. Sİ kaçtan bastıgınzı çok önemli, arabalar bu durumdaki gibi farklı ise 60 tan 90 dan 120 den basarsın farklı olur 180 den basarsın farklı olur durum

2. Si hangi witeste bastıgın, diyelim 50 den basıyorsun 2. vitesde araban 4K rpd de onunde gideceğin 4K rpm daha war ama 3. viteste olsan 6K rpm de olucan onunde kalıcak 2 rpm

2 de basmak bu durumda daha avantajlı ama bu araba ile biri senden 80 le basmanı isterse 3. vites 3K rpm de olucan atıyorum helede

Değişken subaplı makinan warsa wede değiken subap 3K altında çalışmıyorsa çok pis olucak 80 le 2 de basma imkanında yok 1K rpm war önünde

100 le bassan öldüreceğin adama 80 le basınca geçiliceksin

3. şerit içi olmak şerit dışı olmak buda bir faktor, gittiğin yol bu tür rollarda 1 mt kısalırsa yarım boy one atarsın kafanı yolda en ufak viraj warsa one geçersin

4. sü rüzgar bunun çok çeşitli faktorleri war

5. si arabanın alçaklıgı, araban yuksektir balonlar araban alçaktır ucar gider, bu balonlama arabasına gore 30-40hp leri bile kapatır

6. sı vites atmak sanattır, arabanız bu şekilde sıralı şanzumanlı olsa dahi milletimiz redlineda vites atar ama arabanı tanıcaksın ona göre vites atıcaksın mesala 1 de agresif kesen araba 2 de tatlı keser bunları biliceksin ezbere atmıcaksın vitesini

ROLLing sandıgınızdan daha karmaşık wede bu şekilde başlıksız bir videodan anlaşılıcak bir sonuçları olan birşey değil

F430 geçti M5 geçildi fln durumları yok burada

Koyarsın G meterını ölçersin eğer 60-top 100-200 ölçmek istiyorsan, sonra kıyaslarsın, burada durum farklı elinizde bir çok weri eksikken yorumlamaya çalışıyorsunuz

[drahte1905 | Cennetlik Zebani] love me or hate me, i promese it won't make me or break me.
Güneydoğu

1 Nisan 2009, 3:58:52  

@plantamax

Ciddi manada bilgilerini tazelemeni tavsiye ederim.

Yukarıdaki yorumunu okuduktan sonraki halimi anlatan birkaç smiley... daha fazla yorum yapmıyım.

Aynı sınıfta olmayan 2 araçtan bahsediyoruz. "Stock" E60 M5 vs F430 kapışması yapılsa dahi... M5 havada-karada tokatlar.

(sadece kalkışta geçilebilir, ama uzun yolda imkansızzzzz.....)

@Whisper911

Güzel video...

Allah'ı hakkıyla anlayamayacağımızı anladığımız an, sizi yaratan Rabb'inizin ne kadar büyük olduğunu anlamaya başlıyacaksınız...
plantamax

1 Nisan 2009, 5:32:06  

quote:

Çok şey yazıyorsunuz ama yanlış yazıyorsunuz

ROLLing hakkında bilmeniz gereken şeyler war

1. Sİ kaçtan bastıgınzı çok önemli, arabalar bu durumdaki gibi farklı ise 60 tan 90 dan 120 den basarsın farklı olur 180 den basarsın farklı olur durum

2. Si hangi witeste bastıgın, diyelim 50 den basıyorsun 2. vitesde araban 4K rpd de onunde gideceğin 4K rpm daha war ama 3. viteste olsan 6K rpm de olucan onunde kalıcak 2 rpm

2 de basmak bu durumda daha avantajlı ama bu araba ile biri senden 80 le basmanı isterse 3. vites 3K rpm de olucan atıyorum helede

Değişken subaplı makinan warsa wede değiken subap 3K altında çalışmıyorsa çok pis olucak 80 le 2 de basma imkanında yok 1K rpm war önünde

100 le bassan öldüreceğin adama 80 le basınca geçiliceksin

3. şerit içi olmak şerit dışı olmak buda bir faktor, gittiğin yol bu tür rollarda 1 mt kısalırsa yarım boy one atarsın kafanı yolda en ufak viraj warsa one geçersin

4. sü rüzgar bunun çok çeşitli faktorleri war

5. si arabanın alçaklıgı, araban yuksektir balonlar araban alçaktır ucar gider, bu balonlama arabasına gore 30-40hp leri bile kapatır

6. sı vites atmak sanattır, arabanız bu şekilde sıralı şanzumanlı olsa dahi milletimiz redlineda vites atar ama arabanı tanıcaksın ona göre vites atıcaksın mesala 1 de agresif kesen araba 2 de tatlı keser bunları biliceksin ezbere atmıcaksın vitesini

ROLLing sandıgınızdan daha karmaşık wede bu şekilde başlıksız bir videodan anlaşılıcak bir sonuçları olan birşey değil

F430 geçti M5 geçildi fln durumları yok burada

Koyarsın G meterını ölçersin eğer 60-top 100-200 ölçmek istiyorsan, sonra kıyaslarsın, burada durum farklı elinizde bir çok weri eksikken yorumlamaya çalışıyorsunuz

çok çok genel yazmışsın; uzun yazmışsın; bundan dolayı boş yazmışsın......dediklerinin her tarafı eksik bilgi......doğruluk payı kısmını konuşmuyorum bak...eksik olan kısmını konuşuyorum.......ve detaylara girmek istemiyorum....çünkü o kadar etken varki rollingte; buraya yazsak her halde 40-45 tane madde çıkar........mesela sana basit bir örnek verim, denk 2 araç olsun birinde 18 diğerinde 20 inch jant olsun.......sen o zaman izle komediyi.....yani rolling inanılmaz detaylar içerebilecek bir konudur.......

.....................................................................................................................................................................................................................................................

quote:

Orjinalden alıntı: Güneydoğu

@plantamax

Ciddi manada bilgilerini tazelemeni tavsiye ederim.

Yukarıdaki yorumunu okuduktan sonraki halimi anlatan birkaç smiley... daha fazla yorum yapmıyım.

Aynı sınıfta olmayan 2 araçtan bahsediyoruz. "Stock" E60 M5 vs F430 kapışması yapılsa dahi... M5 havada-karada tokatlar.

(sadece kalkışta geçilebilir, ama uzun yolda imkansızzzzz.....)

@Whisper911

Güzel video...

KİM BEN Mİ YANLIŞ BİLİYORUM??!!??? BAK GÜZEL KARDEŞİM AL SANA PROFESSIONAL OLARAK YAPILMIŞ M6 VE F430 KARŞILAŞTIRMASI....YAPANDA KİM BİLİYORMUSUN?? BMW SİTESİ!!!

http://videos.streetfire.net/video/m6boardcom-presents-BMW_79108.htm

BUDA AYNI VİDEONUN YOUTUBE LİNKİ http://www.youtube.com/watch?v=hkMhwTy8kNk

m5 e m6 yanında değinmek bile komik olur çünkü ortalama olarak 4 kmlik bir pistte m5, m6 dan her turda ortalama olarak 0.7 saniye fark yiyor tur başına......... buda 10 turda 7 saniye ederki çok ciddi bir rakam....işin özünü bilen bilir yani
BMW FABRİKASINI SATSA BİR FERRARİ ÜRETEMEZ BUNUDA BÖYLE BİLİN.......

HELE BAZI ARKADAŞLARDA;

´´BMW YER, YOK MOTORU 5 LİTRE DİYE SON HIZDA EZER´´ FELAN GİBİ KAMYONCU YORUMLARI YAPMAYIN BURALARA......HACİM İLE SON HIZIN HİÇ BİR İLGİSİ YOKTUR......2.5 OLUPTA 6.1 SRT ARACI SON HIZDA AĞLATAN 90 MODEL SUPRALAR VAR....NEYSE KONU İYİCE KAYMASIN SİZ VERDİĞİM LİNKLERDEKİ VİDEOLARI İZLEYİN VE GERÇEĞİ GÖRÜN(hemde bmw nin kendi yaptığı kıyas ).........

çok nadir araç stock olarak bir ferrariden üstündür arkadaşlar bunuda aklınızdan çıkarmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plantamax -- 1 Nisan 2009; 6:05:40 >

Taner Göde

1 Nisan 2009, 9:20:01  

146 km/h ile beni radarlarının merceği ile öpen trafik polislerine ithaf ediyorum...

♫♪♫ ► Radio Veronica Best of the 80’s ◄ ♫♪♫
GÜMÜŞ GÖLGE 2008 VOLKSWAGEN PASSAT 1.4 TSI COMFORTLINE 122 HP METALİK GÜMÜŞ SILVER SHADOW
THE DAY DESTROYS THE NIGHT - THE NIGHT DIVIDES THE DAY - BREAK ON THROUGH TO THE OTHER SIDE

"Who shall stand guard to the guards themselves?" - Juvenal. "Love is an irresistible desire to be irresistibly desired." - Robert Frost.

"All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream" Edgar Allan Poe - "I am the State. L'État c'est moi." Louis XIV the "Sun" King
"From the earth, up through the trees, I can hear her, calling me. Mary Jane" Megadeth - "That is not dead which can eternal lie, yet with strange aeons even death may die." H.P. Lovecraft
Anectodhe

1 Nisan 2009, 9:22:31  

quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

146 km/h ile beni radarlarının merceği ile öpen trafik polislerine ithaf ediyorum...

UrbanRacer
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

1 Nisan 2009, 9:30:40  

Vay vay halilim videon ünlü olmuş

bak burdan sana selamlar

Bu arada drahte 1905 nerden tanıyorsun halili ve diğer arkadaşları?
Taner Göde

1 Nisan 2009, 9:46:52  

quote:

Orjinalden alıntı: Anectodhe

quote:

Ekteki dosya (3)

GÜMÜŞ GÖLGE 2008 VOLKSWAGEN PASSAT 1.4 TSI COMFORTLINE 122 HP METALİK GÜMÜŞ SILVER SHADOW
THE DAY DESTROYS THE NIGHT - THE NIGHT DIVIDES THE DAY - BREAK ON THROUGH TO THE OTHER SIDE

"Who shall stand guard to the guards themselves?" - Juvenal. "Love is an irresistible desire to be irresistibly desired." - Robert Frost.

"All That We See Or Seem Is But A Dream Within A Dream" Edgar Allan Poe - "I am the State. L'État c'est moi." Louis XIV the "Sun" King
"From the earth, up through the trees, I can hear her, calling me. Mary Jane" Megadeth - "That is not dead which can eternal lie, yet with strange aeons even death may die." H.P. Lovecraft
Whisper911

1 Nisan 2009, 9:52:21  

quote:

Orjinalden alıntı: UrbanRacer

bak burdan sana selamlar

isim belli olduğuna göre eleman demeyelim artık

@Taner Göde
Türk polisinden kaçış yok taner abi

www.xenonmercek.com
UrbanRacer
Uzaklaştırılmış

1 Nisan 2009, 10:00:37  

quote:

quote:

bak burdan sana selamlar

@Taner Göde

yok yahu aracın sahibi olan eleman emre kanımca

halil videoyu çeken.

Ekşın nerde halil orda ,

bir otur evinde sakin sakin yok illede ekşın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UrbanRacer -- 1 Nisan 2009; 9:49:11 >
Thema

1 Nisan 2009, 10:00:49  

Keşke bmw den ferrariyi çekselermiş daha güzel olurmuş

Whisper911

1 Nisan 2009, 10:08:47  

quote:

quote:

quote:

bak burdan sana selamlar

@Taner Göde

halil videoyu çeken.

Ekşın nerde halil orda ,

böyle ekşın kaçmaz ama ya
f430 içinde rolling hayal bile edemiyorum

www.xenonmercek.com
ATTRACTION

1 Nisan 2009, 11:19:02  

Berk halil bitanedir ya bende cok severım onu

Zaten uzun suredır tanıyorum. Yorıum yapmayım dıyordum ama dayanamadım

DH de herkez Ricer olmus gormeyeli haberim yok (Murat kardesım bosuna yorma elini)

Herkez ricer burda Roll'da denemedıgım araç kalmadı ancak sonuclar burda konusuldugu gıbı degil

Boşver muhalif olmaya gerek yok kendı dogruları ile kalsın insanlar dogru veya yanlış......

?CONFUSED?
UrbanRacer
Uzaklaştırılmış

1 Nisan 2009, 11:25:23  

quote:

Orjinalden alıntı: ATTRACTION

DH de herkez Ricer olmus gormeyeli haberim yok (Murat kardesım bosuna yorma elini)

Herkez ricer burda Roll'da denemedıgım araç kalmadı ancak sonuclar burda konusuldugu gıbı degil

Boşver muhalif olmaya gerek yok kendı dogruları ile kalsın insanlar dogru veya yanlış......

aynen kelimesi kelimesine katılıyorum dediklerine Serhat abi

burada zaten bi biz araçlarımızı yürütmüyoruz herkes bi gazcı bi gazcı anlamadım bu işten bişi
tjodalv

1 Nisan 2009, 24:12:00  

Hayret hiç kimse trafik kurallarını çiğniyo, yüksek hız yapıyo diye bişiler yazmamış buraya.
sanırım ferrarisi, bmw'si olana serbest hız ve yarış yapmak.
ama bolu dağı tünelinde normal bir araba hız yapınca kimse demediğini bırakmaz...

EL_MARIACHI

1 Nisan 2009, 24:21:26  

quote:

quote:

nası yani şumayer gibimi?
m5 deki mikELAJ hakinen f430 da şumayer OMG!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EL_MARIACHI -- 1 Nisan 2009; 12:10:16 >

Komplo Teorileri
FIRLAMA85

1 Nisan 2009, 24:36:12  

Ferraride vitesler erken atılmış gibi geldi hep.Zorlanmamış sanırım m5 fırlıyor zaten direk erken vites geçişlerinde

E46 3.30i 03'
Accord 2.0 06'
Ozdamar

1 Nisan 2009, 24:56:44  

@plantamax m5&m6board bmw'nin kendi sitesi değil gayriresmi kullanıcı forumlarıdır bilgine.

connectgücü

1 Nisan 2009, 15:26:56  

sağolsunlar halil gil roll e bizim evin yakınlarından geçen otoban kısmında başlıyorlar .. balkondan cumartesileri izlemesi güzel oluyor ..

Berk adanaya da el atmışsın bu arada msn değişikliği yaptın bide galiba

Anıl'a M3 vermişler , İllede Connect'im demiş

08 focus & 09 connect
newmonarch

1 Nisan 2009, 15:43:30  

quote:

Hocam tanımadığın adam varmı?

Michael Jackson Kalbimizdesin

ATTRACTION

1 Nisan 2009, 16:42:28  

quote:

Orjinalden alıntı: newmonarch

quote:

Luzumsuzları tanımıyorum

?CONFUSED?
Whisper911

1 Nisan 2009, 17:03:50  

Ben anlamam etmem bu kadar yüksek bg li araçlar...
hatta normal araçlarla bile rolling v.s. hiç yapmam...

seslerini duyuyim...ivmelenmelerini göreyim yeter ...
obunu geçmiş şu şunu geçmiş pek umrumda değil açıkcası..

bazen arabayı kullananlardan bile daha ciddiye alıyor olayı bazı arkadaşlarımız bu tür paylaşımlarda
şaşmıyor değilim

www.xenonmercek.com
mehmet_shy

1 Nisan 2009, 17:56:18  

quote:

quote:

quote:

bak burdan sana selamlar

@Taner Göde

halil videoyu çeken.

Ekşın nerde halil orda ,

usta video yu çeken yanındakine kemal diyor sen emre diyorsun BMW nin sahibinden bahsediyorsun galiba

FORD EXPLORER 4.0L V6 205HP
VW PASSAT 1.6FSI 115HP
FIAT PANDA 1.2
Taner Göde

1 Nisan 2009, 18:30:12  

quote:

Orjinalden alıntı: tjodalv

Hayret hiç kimse trafik kurallarını çiğniyo, yüksek hız yapıyo diye bişiler yazmamış buraya.
ama bolu dağı tünelinde normal bir araba hız yapınca kimse demediğini bırakmaz...

Trafik Polisi belki de şöyle düşünüyordur: "Ferrari ve M5, bunlar dişli adamlardır, Emniyet Müdürü, Vali, Kaymakam, Milletvekili vb. tanıyorlardır. En iyisi biz bunlara bulaşmayalım, bırakalım gitsinler."

Açıkçası ben de Passat'ı TEM'e salınca beygirlerin ayaklarını germelerini sağladım ama naçizhane radarı ne gördüm, ne farkettim, ayağımı pedaldan çektikten sonra gişelere varmadan halkın huzuru ve toplumun mutluluğu için çalışan Trafik Polisleri en asil duyguların insanı olan şahsımdan "evrakları" istedi, mecburen boyun eğdim. Daha sonra pembe belgeye tatbiki imzamı aldılar ve hayırlı yolculuklar dilediler, her ne kadar beyefendilere aracın daha mis gibi kız gibi olduğunu ve sağ ayağımın da cüsse ile doğru orantılı olarak hafifçe ağır taraftan olduğunu ifade etmeye çalıştıysam da nafile.

Saygılarımla,

Taner Göde

Bugünün filmi: "Derbeder" (1977) Ferdi Tayfur, Enis Berberoğlu. Sahne: Enis Berberoğlu bir dalavereyle Ferdi Tayfur'un sözlüsünü (sevgilisini) elinden alır, nikah töreninden sonra çift üstü açık spor arabaya binip balayına gitmek üzereyken (araba = ALFA ROMEO "SPIDER") Ferdi Tayfur onları koşarak takip eder, arabaya yapışır, sürüklenir, Enis Berberoğlu onu silkeler, bir de 5 LİRA atarak "al, harçlık yaparsın" der...

Bence en en en etkikleyici sahnelerden birisidir bu. İzlemeyenler izleyenlere sorsun veya aşağıyı tıklasın.

Fletch

1 Nisan 2009, 18:41:00  

adamlarda yol var kardeşim basıcak . başka ne diyim .

plantamax

1 Nisan 2009, 18:56:40  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: tjodalv

Trafik Polisi belki de şöyle düşünüyordur: "Ferrari ve M5, bunlar dişli adamlardır, Emniyet Müdürü, Vali, Kaymakam, Milletvekili vb. tanıyorlardır. En iyisi biz bunlara bulaşmayalım, bırakalım gitsinler."

Açıkçası ben de Passat'ı TEM'e salınca beygirlerin ayaklarını germelerini sağladım ama naçizhane radarı ne gördüm, ne farkettim, ayağımı pedaldan çektikten sonra gişelere varmadan halkın huzuru ve toplumun mutluluğu için çalışan Trafik Polisleri en asil duyguların insanı olan şahsımdan "evrakları" istedi, mecburen boyun eğdim. Daha sonra pembe belgeye tatbiki imzamı aldılar ve hayırlı yolculuklar dilediler, her ne kadar beyefendilere aracın daha mis gibi kız gibi olduğunu ve sağ ayağımın da cüsse ile doğru orantılı olarak hafifçe ağır taraftan olduğunu ifade etmeye çalıştıysam da nafile.

Saygılarımla,

Taner Göde

Bugünün filmi: "Derbeder" (1977) Ferdi Tayfur, Enis Berberoğlu. Sahne: Enis Berberoğlu bir dalavereyle Ferdi Tayfur'un sözlüsünü (sevgilisini) elinden alır, nikah töreninden sonra çift üstü açık spor arabaya binip balayına gitmek üzereyken (araba = ALFA ROMEO "SPIDER") Ferdi Tayfur onları koşarak takip eder, arabaya yapışır, sürüklenir, Enis Berberoğlu onu silkeler, bir de 5 LİRA atarak "al, harçlık yaparsın" der...

Bence en en en etkikleyici sahnelerden birisidir bu. İzlemeyenler izleyenlere sorsun veya aşağıyı tıklasın.

ceza olayı içine çooooook oturmuş belli bu otobanda ceza yememenin sırrı 200 altına düşmeyeceksin yolda güvenlik kontrolü için çevirme yoksa eğer; polis görsede peşine takılmıyor bile 70 hp doblo ile nereye takılsın zaten sen tıs tıs 130- 140 km/h ile gidersen olacağı budur AKLIMA CANDAN ERÇETİNDEN BİR DÖRTLÜK GELDİ

Ağlıyor musun??
Kendin ettin kendin buldun bilmiyor musun?
Ağlıyor musun elinin kınası değil bu
Görmüyor musun

2 ay önce gişelerde ogs den arka arkaya bir skoda rs ile geçiyoruz......skodacı arkadaş yolda biraz basmıştı sonradan yavaşlamış gişelerde, arka arkaya ogs den geçtik......adam radara yakalanmış, bu ogs den geçerken baktım bir renault europa 19 polis aracı geliyor tersten.....dedim herhalde ikimize ceza kesecek......polis skoda rs e anos geçmesiyle rs in gaza çökmesi bir oldu sonuç çok çok ceza adamın evine gitmiştir..... zaten plakayı kaptırmasa adam; bu polis araçları ile ceza kesecekleri araçlar belli

Screamer

1 Nisan 2009, 19:02:11  

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

ceza olayı içine çooooook oturmuş belli bu otobanda ceza yememenin sırrı 200 altına düşmeyeceksin yolda güvenlik kontrolü için çevirme yoksa eğer; polis görsede peşine takılmıyor bile 70 hp doblo ile nereye takılsın zaten sen tıs tıs 130- 140 km/h ile gidersen olacağı budur AKLIMA CANDAN ERÇETİNDEN BİR DÖRTLÜK GELDİ

Ağlıyor musun??
Kendin ettin kendin buldun bilmiyor musun?
Ağlıyor musun elinin kınası değil bu
Görmüyor musun

2 ay önce gişelerde ogs den arka arkaya bir skoda rs ile geçiyoruz......skodacı arkadaş yolda biraz basmıştı sonradan yavaşlamış gişelerde, arka arkaya ogs den geçtik......adam radara yakalanmış, bu ogs den geçerken baktım bir renault europa 19 polis aracı geliyor tersten.....dedim herhalde ikimize ceza kesecek......polis skoda rs e anos geçmesiyle rs in gaza çökmesi bir oldu sonuç çok çok ceza adamın evine gitmiştir..... zaten plakayı kaptırmasa adam; bu polis araçları ile ceza kesecekleri araçlar belli

Söyleyecek cümle hatta kelime bulamıyorum

Aa buldum
Aferim sana.

Bu işler filmlerdeki gibi peşine takılmayla olmaz.Ceza evine gelir hatta gelmez plakana gelir.Satarken faiziyle birlikte biraz ağır gelir.200'le giderken kaza yaparsan dublörünü koyarsın yerine artık

_opeth

1 Nisan 2009, 19:02:33  

gazlama yada rolling neyse onda harcedığınız benzinin yarısını bana verin arabayı çalıştırmaya korkmayayım.
zenginin malı züğürdün çenesi durumu...

Polemik

1 Nisan 2009, 19:16:12  

quote:

ceza olayı içine çooooook oturmuş belli bu otobanda ceza yememenin sırrı 200 altına düşmeyeceksin yolda güvenlik kontrolü için çevirme yoksa eğer; polis görsede peşine takılmıyor bile 70 hp doblo ile nereye takılsın zaten sen tıs tıs 130- 140
km/h ile gidersen olacağı budur

...

Aferin, işi çözmüşsün. Can-ı gönülden tebrik ediyorum seni...

G.T.
plantamax

1 Nisan 2009, 19:39:24  

Screamer

Polemik

valla polisten kaçan ben değildim; ordaki yazıya iyi bakın.....

ama 200 kısmına gelince, evet; acı ama gerçek bu şekilde; polis avlayabildiğine ceza kesiyor.....çünkü polisin aylık doldurması gereken bir kotası var...

NİTROUS666

1 Nisan 2009, 19:44:55  

güzel video

türkce bu tarz videoların olması güzel...

seslerde cok iyi f430 tuning dergilerinin birine cıkmıştı...

paylaşım için tşk.

aşırı hız vs. var arkadaşlar trafik suçu işleniyor ısrarla ancak

arabalar belli yaşadığımız ülke belli...

dünyanın heryerinde var ancak türkiyedekiler özellikle hız merakı olanlar yarışmaktan cok teylike sacıyor

bu videoda yok ama video paylaşım sitelerinde tarlası var

şahininden s2000 e bmw den audiye kadar...

gece olsaydı bu kadar kesilme olmazdı zaten bir kaç kez araba cıktı önlerine rolling yaparken kestiler orayı...

m5 de iyi uzuyor sonradan acılanlardan demek

LAND ROVER LR4
CORVETTE
Polemik

1 Nisan 2009, 20:08:43  

quote:

Screamer

Polemik

ama 200 kısmına gelince, evet; acı ama gerçek bu şekilde; polis avlayabildiğine ceza kesiyor.....çünkü polisin aylık doldurması gereken bir kotası var...

Yani sen hız sınırlarını sollamalar dışında aşmıyorsan sorun yok. Cetta'yla hiç 200 yapmadıysan sorun yok.

Polise de yem olmak istemiyorsan açarsın CC'yi bakarsın dalgana, bu kadar basit.

Polise ben kolay kolay yem olmam. Kendime güveniyorum bu konuda. Kotası varsa başkasına yazar cezayı, bana yazamaz. Sınırları aşmam çünkü. Ha başkasına yazamadığı radar cezasını bana iteler, ona da bir şey yapamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Polemik -- 1 Nisan 2009; 20:06:29 >

G.T.
plantamax

1 Nisan 2009, 20:23:55  

quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Screamer

Polemik

Yani sen hız sınırlarını sollamalar dışında aşmıyorsan sorun yok. Cetta'yla hiç 200 yapmadıysan sorun yok.

aaaaaa, 170hp alınırda 200 hiç yapılır mı katien 120 yi HİÇ geçmedim

newmonarch

1 Nisan 2009, 21:39:45  

quote:

quote:

quote:

Luzumsuzları tanımıyorum

En iyisi Ciddi ciddi çevren baya geniş...

Ozdamar

1 Nisan 2009, 23:02:57  

quote:

Zaten türkiyede A+plus kaç tane adam varki ?

newmonarch

1 Nisan 2009, 23:56:41  

quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

quote:

700.000 kişi diye biliyorum.

plantamax

2 Nisan 2009, 1:13:46  

quote:

quote:

quote:

trde çok dahada fazladır........ sırf çukurova + urfa, mardin, diyarbakır dan o kadar adam çıkar tr isimsiz zenginler cenneti......bir çoğu kör keseye gitmesin diye ortalarda görünmüyor.....kendini gösterenelerde malum takım işte ......... o gün herkes tv de haberlerde izlemiştir; adanada media marketin açılışını.......o gece bizde ordaydık (TÜM ADANA GİBİ ) civardaki tarla sahipleride, ürünlerine halk tarafından(25 bin kişi olduğu tahmin ediliyor o anki insan sayısının) zarar gelmesin diye adamlar silah kuşanıp gelmişlerdi.....benim ailemde tarım işleri ile uğraştığı için adamların yanına gittim, baya uzun konuştuk laf lafı açtı........işte dünya alemi olunca her lafın sonu para konusuna geliyor .... adamlar ile ürün, tarla, vb fiyatları felan konuştuk.....adamın tarlasının 1 dönümüne biçilen fiyat 550 milyar(550 bin ytl) ve adamın tarlası 97-98 dönüm civarında.......550x98=54 trilyon para yapar alın size tipi hiç bir şeye benzemeyen yolda görsen selam vermeyeceğin saçı sakalı bir birine karışmış güzel türkiyemin çiftçisi.......iş adamı olsa oraya bizzat gitmez adamlarını yollardı....ama adam bekçilerini toplayıp elinde silahı ile bizzat kendide gelmişti tarlasını beklemeye........velhasıl zengin adam çok; aynı oranda gösteriş meraklısıda çok......ATATÜRKÜN LAFI AKLIMA GELDİ ŞİMDİ´´KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR´´ diye......çok haklıymış.......sırf tarlası 54 trilyon eden adam gayet halktan biri VE BANA GÖRE O ADAM KAREKTERİ İLE GAYET A+++ PLUS..... eminim o adamın 20 de biri gelmeyen bir banka müdürü; yada herhangi bir işletme sahibi ile bu kadar samimi konuşamazdınız.......yani özetle gösteriş budalası ile, gerçekten zengin adam arasındaki fark, cidden başka.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plantamax -- 2 Nisan 2009; 1:18:51 >

desiya

2 Nisan 2009, 1:27:35  

Forum gitgide değişik bir hal alıyor.

Lafım herkese değil ancak birileri ısrarla kendini elit göstermek için elinden geleni yapıyor.

Abidik gubidik cümleler saçma sapan harfler ...

Sonunda ne kazancaksa artık...

Lafım yusufa değil

Lafım serhat abiye değil

Gerçek yada sanal böyle biri var forumda...

berqo_01

Sisteme Gözat

2 Nisan 2009, 1:27:53  

quote:

quote:

quote:

EIRP

2 Nisan 2009, 1:30:38  

quote:

quote:

A++ ne olaki?

ben bi C++ biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EIRP -- 2 Nisan 2009; 1:32:07 >

D1GP FUN
DRIFTMASTER

EIRP:Effective Isotropically Radiated Power
Stage 2 ///M Elantra
der Rebell

2 Nisan 2009, 1:55:30  

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Forum gitgide değişik bir hal alıyor.

Lafım herkese değil ancak birileri ısrarla kendini elit göstermek için elinden geleni yapıyor.

Abidik gubidik cümleler saçma sapan harfler ...

Sonunda ne kazancaksa artık...

Lafım yusufa değil

Lafım serhat abiye değil

Gerçek yada sanal böyle biri var forumda...

Katılıyorum. Havalarda olanlar var, o kadar "cool" san yazma abi foruma.

F430'un 5. midir artık 6. mıdır bilemedim vites oranı uzun olduğundan o viteste kaybediyor gibi geldi bana. Onun dışında kafa kafaya gidiyorlar.

IBANEZ, DiMarzio pickups n LFS FTW.

"If in doubt, flat out"
Colin Mc Rae - The flying Scot
newmonarch

2 Nisan 2009, 1:59:35  

quote:

quote:

quote:

quote:

trde çok dahada fazladır........ sırf çukurova + urfa, mardin, diyarbakır dan o kadar adam çıkar tr isimsiz zenginler cenneti......bir çoğu kör keseye gitmesin diye ortalarda görünmüyor.....kendini gösterenelerde malum takım işte ......... o gün herkes tv de haberlerde izlemiştir; adanada media marketin açılışını.......o gece bizde ordaydık (TÜM ADANA GİBİ ) civardaki tarla sahipleride, ürünlerine halk tarafından(25 bin kişi olduğu tahmin ediliyor o anki insan sayısının) zarar gelmesin diye adamlar silah kuşanıp gelmişlerdi.....benim ailemde tarım işleri ile uğraştığı için adamların yanına gittim, baya uzun konuştuk laf lafı açtı........işte dünya alemi olunca her lafın sonu para konusuna geliyor .... adamlar ile ürün, tarla, vb fiyatları felan konuştuk.....adamın tarlasının 1 dönümüne biçilen fiyat 550 milyar(550 bin ytl) ve adamın tarlası 97-98 dönüm civarında.......550x98=54 trilyon para yapar alın size tipi hiç bir şeye benzemeyen yolda görsen selam vermeyeceğin saçı sakalı bir birine karışmış güzel türkiyemin çiftçisi.......iş adamı olsa oraya bizzat gitmez adamlarını yollardı....ama adam bekçilerini toplayıp elinde silahı ile bizzat kendide gelmişti tarlasını beklemeye........velhasıl zengin adam çok; aynı oranda gösteriş meraklısıda çok......ATATÜRKÜN LAFI AKLIMA GELDİ ŞİMDİ´´KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR´´ diye......çok haklıymış.......sırf tarlası 54 trilyon eden adam gayet halktan biri VE BANA GÖRE O ADAM KAREKTERİ İLE GAYET A+++ PLUS..... eminim o adamın 20 de biri gelmeyen bir banka müdürü; yada herhangi bir işletme sahibi ile bu kadar samimi konuşamazdınız.......yani özetle gösteriş budalası ile, gerçekten zengin adam arasındaki fark, cidden başka.........

Emin ol o tip insanlar o 700.000'in içerisinde...Dışarıya hiçmi bakmıyorsunuz? Tr'nin %1'i hadi %2'si A+'dır belki, 1.400.000 kişi olsun hadi ne değişecek geriye 68.000.000 insan kaldıktan sonra?
berqo_01@

Komik olan nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newmonarch -- 2 Nisan 2009; 2:00:38 >

plantamax

2 Nisan 2009, 2:04:43  

newmonarch

dostum herkes çok zengin olacak diye bir şey yok....ne olacak geri kalan 68 milyon diye sormuşsun......bu 68 milyona yöneticiler bir çözüm bulamadı, bende maalesef bir cevap veremiyorum..... yanlız şu kadarını biliyorum.....vasıflı eleman olursan aç kalmazsın:) belki meslekten zengin olamayabilirsin ama inan açta kalmazsın.....

edit harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plantamax -- 2 Nisan 2009; 2:07:07 >

Warrıor Sako

Sisteme Gözat

2 Nisan 2009, 2:08:41  

quote:

Orjinalden alıntı: EIRP

quote:

quote:

A++ ne olaki?

ben bi C++ biliyorum

A+ derken para bababası adamları kastediyor sanırım

EIRP

2 Nisan 2009, 2:15:51  

Şimdi para ile mi A++ olunuyor.Bu mudur yani.Parası olupta insanlıktan nasibini almayan hiçbir insan bana göre A++ değildir.Hatta listenin en altındadır.Ama parası yoktur.Gerçekten delikanlı adamdır.O zaman benim için en üst düzey insandır.

Serhat Abi(herkes öyle hitap ediyor bende böyle hitap etmeyi uygun gördüm),sizi tanımıyorum ancak yazılarınızı dikkatle okuyorum.Mütevazilikten ödün vermediğiniz kanaatindeyim.Bu yüzden yukardaki yazdıklarımın sizinle herhangi bir bağlantısı yok, bu sebeple beni anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

Ben babamdan gelen 350 lira parayla ve öğrenim kredisiyle altında araba olmayan,dolmuşlarla ulaşımını sağlayan bir öğrenciyim.Ailemin yanına gittiğimde babamın arabasını kullanıyorum.Şükür Allah'a ki durumum çoğu öğrenciden iyi.Param yok belki ama o A++ diye nitelendirdiğiniz çoğu adamdan daha adamım.Anlatmak istediğim eğer ben yanlış anlamadıysam bu A++ olayını,bu iş parayla olacak iş değil.

Mevlana Celaleddin Rumi aslında çok güzel anlatmış,kısa ve öz;

Ne elbiseler gördüm içinde insan yok,nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok...

D1GP FUN
DRIFTMASTER

Stage 2 ///M Elantra
newmonarch

2 Nisan 2009, 2:20:05  

Kimsenin adamlıkla ilgili mesaj felan attığı yok, A++ değil zaten A ve A+ diye 2 tane geçiyor. Bu kitabi bir bilgidir, ben zaten o 700.000 kişi ultra süper adamdır demiyorum. Aralarında zibidiside olabilir hırsızıda konu bu değilki...

EIRP

2 Nisan 2009, 2:27:57  

quote:

Kimsenin adamlıkla ilgili mesaj felan attığı yok, A++ değil zaten A ve A+ diye 2 tane geçiyor. Bu kitabi bir bilgidir, ben zaten o 700.000 kişi ultra süper adamdır demiyorum. Aralarında zibidiside olabilir hırsızıda konu bu değilki...

Yusuf'un yazısında A+plus yazınca,ben A++ diye söyledim.Yoksa herhangi bir bilgim yok bu konu ile ilgili.Konunun gidişatından yola çıkarak bu sınıflandırmanın para,mal mülk çerçevisinde ilerlediği kanısına vardım.Ben sadece bu sınıflandırma gerçekten para ile yapılıyorsa benim için anlam taşımadığını ve bu konu hakkında kendi fikrimi söyledim,açıklamamı yaptım.Kimseye de bir kastım yok.Sadece para odaklı bir sınıflandırma bence çok çok çok saçma.

D1GP FUN
DRIFTMASTER

Stage 2 ///M Elantra
newmonarch

2 Nisan 2009, 2:32:05  

Bu sınıflandırmalar kitabı bilgi zaten belirttim yukarıda, genelde ticaretle uğraşanlar felan ilgilenir bununla yada bankacılar yada ekonomistler her ne ise, zaten A+ olan adamdır E olan gebersin felan demiyorlar. Sadece pazarın ne olduğunu kimden oluştuğunu tahmin ediyolar.

Çünkü takdir edersinki her zengin aynı değil. Mesela Ataşehirde oturan bi adamla Boğazda Villası olan adam aynı değil fakat dışardan gören ikiside zengin der. Ama bu ikisi de aslında kendi içinde farklı sınıflardadır, örneğin Ataşehirde B+ veya A ise Villadaki adam A+'dır.

Sayfa:   [1] 2   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Motorlu Araçlar Dünyası] >> Otomobil Genel >> Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel >> Adanada f430 M5 rolling takılıyor :) Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
iPong (Top Avı) iPhone
Türk oyun geliştiriciler iPhone'a da el attı!
Resident Evil 5
Biyoterörizm Afrika topraklarında.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir