Arkadaşlar çoğunlukla burada servislerin bizlere neler çektirdiğinden bahsediyoruz, bazende olumlu şeyler olmuyor değil. geçen hafta w810i telefonumu Ankara daki en ünlü Sonyericsson servisine gönderdim
Şikayetim şuydu: 1-Telefonun kamerasını çalıştırdığımda ekranda bir toz-iz benzeri bir gölgenin çıkması, bunun fotoğrafa da yansıması, 2-Telefonumun tuş takımının eskimesi üzerindeki boyanın kalkması (özellikle yön tuşularının). *Şans eseri telefonun garantisinin bitmesine gönderdiğimde de 4 gün kalmıştı.
SONUÇ; 1-telefonum kargoda ücretsiz gidip geldi, 2-Yapılan işlemler telefonla 2 defa tarafıma bildirilip onay alındı, 3-telefonun lensinde ve sensöründe olduğunu tahmin ettiğim tozlar temizlenip sorunu çözüldü, 4-"Garanti kapsamında değildir" falan demediler tuş takımını yenisiyle değiştirdiler. (helal olsun)
elbette "görevleri, yapmaları gerekiyor" diyebilirsiniz ama hep kötü yanlarını değilde bazen olumlu tecrübeleri de anlatmak, garantinin nasıl işlediğini paylaşmak gerektiğini düşündüm. Saygılar.
Göndersiğim Servis: http://www.asyatelekom.com.tr/ (ismini önce vermek istemedim reklam olur diye ama arkadaşlar pm den ismini öğrenmek istediler. Amaç paylaşım ise bence gizlemenin faydası yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz40 -- 5 Nisan 2009; 10:30:49 >
Evet iyi yönleri de var servislerin.. ßen eski k810umun joistic'te sorun oldugu zaman verdigimde board'u dış kasayı joistick i ve de yanında verdigim kulaklıgımı değiştirip yeni kulaklık vermişlerdi ve bu sadece 2 gün sürdü. Arkadaşım n73ünün dış kapağını değiştirmek için 10günden fazla bekledi =)
Sanırım ericcsonun servisi iyi çalışıyor, burda bi arkadaşında p1 i için para iadesini uğraştırmadan yapmışlardı. Ben "KVK" da 5 ay uğraştım para iadesi için.
Arkadaşlar 2 senedir ericcson un TÜrkiye de yetkili bir servisi mevcut değil. Onlar uzun süredir bu işle uğraşan bazı markalarda ustalaşmış şahıslardır muhtemelen.
Arkadaşlar 2 senedir ericcson un TÜrkiye de yetkili bir servisi mevcut değil. Onlar uzun süredir bu işle uğraşan bazı markalarda ustalaşmış şahıslardır muhtemelen.
Arkadaşım gönderdiğim yer Sonyericsson Türkiye Yetkili servisiydi, garanti kapsamında tüm problemlerim çözüldü. Ne şahısından bahsediyorsun.
Arkadaşım gönderdiğim yer Sonyericsson Türkiye Yetkili servisiydi, garanti kapsamında tüm problemlerim çözüldü. Ne şahısından bahsediyorsun.
Bildiğim kadarıyla sadece telpa satılmış cihazlara hizmet veriyor şuan
benim telefonda telpa garantili (w610) asya telekoma göndermiş onlarda ilk gönderdiğimde yapmadan gönderdiler ikinci kez gönderdim bir ay olacak nerdeyse hala çıt yok bakalım nolacak
Arkadaşlar çoğunlukla burada servislerin bizlere neler çektirdiğinden bahsediyoruz, bazende olumlu şeyler olmuyor değil. geçen hafta w810i telefonumu ismini vermeyeyim Ankara daki en ünlü Sonyericsson servisine gönderdim
Şikayetim şuydu: 1-Telefonun kamerasını çalıştırdığımda ekranda bir toz-iz benzeri bir gölgenin çıkması, bunun fotoğrafa da yansıması, 2-Telefonumun tuş takımının eskimesi üzerindeki boyanın kalkması (özellikle yön tuşularının). *Şans eseri telefonun garantisinin bitmesine gönderdiğimde de 4 gün kalmıştı.
SONUÇ; 1-telefonum kargoda ücretsiz gidip geldi, 2-Yapılan işlemler telefonla 2 defa tarafıma bildirilip onay alındı, 3-telefonun lensinde ve sensöründe olduğunu tahmin ettiğim tozlar temizlenip sorunu çözüldü, 4-"Garanti kapsamında değildir" falan demediler tuş takımını yenisiyle değiştirdiler. (helal olsun)
elbette "görevleri, yapmaları gerekiyor" diyebilirsiniz ama hep kötü yanlarını değilde bazen olumlu tecrübeleri de anlatmak, garantinin nasıl işlediğini paylaşmak gerektiğini düşündüm. Saygılar.
gönderdiğin firmanın adresini telefonunu ünvanını yazarsan çok memnun olurum benim de joystick sinirlerimi alt üst ediyor
Ben de garantiye verdim. Aynı sorundan. Değişim istedim. 30 martta cihaz onlara ulaştı. Parça değiştirilmiş yazıyordu.Şimdi de teslim alınmaya hazır diyor. Bakalım geldiğinde göreceğiz. İnşallah kapağıda değiştirmişlerdir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Ali -- 2 Nisan 2009; 18:48:06 >
ya benim k550i var arkadaki lens kapağı birde yansıtıcı yüzey baya aşındı onu göndersem yaparlarmı birde ekranda çizik var ama fark etmek zor yansıma yaparsa fark ediyorsun onuda yaparlarmık ya
ya benim k550i var arkadaki lens kapağı birde yansıtıcı yüzey baya aşındı onu göndersem yaparlarmı birde ekranda çizik var ama fark etmek zor yansıma yaparsa fark ediyorsun onuda yaparlarmık ya
bence arayıp bi sor sormaktan birşey kaybetmezsin...
Sanırım ericcsonun servisi iyi çalışıyor, burda bi arkadaşında p1 i için para iadesini uğraştırmadan yapmışlardı. Ben "KVK" da 5 ay uğraştım para iadesi için.
teknosadan kvk ya nokia e66 gönderdim 30. iş günü paramı aldım hep millette sorun çıkıyor bende çıkmıyor yav hiç de uğraşmadım gittim üstüne 1 milyar daha katıp acer 6530g aldım
teknosadan kvk ya nokia e66 gönderdim 30. iş günü paramı aldım hep millette sorun çıkıyor bende çıkmıyor yav hiç de uğraşmadım gittim üstüne 1 milyar daha katıp acer 6530g aldım
Ne diyim hayırlı olsun, ben para iadesi alırken bile kavga vardı, ne zaman gitsem bi tartışma ortamı gördüm kozyatağı KVK servisinde, tabi hepsine yaymamak lazım, birazda oradaki görevlilerle alakalı. Para iadesi dedim git tüketici mahkemesine dediler. Sonucunu onlarda biliyo, eninde sonunda vericekler ama çok uğraştırdılar.
Arkadaşlar çoğunlukla burada servislerin bizlere neler çektirdiğinden bahsediyoruz, bazende olumlu şeyler olmuyor değil. geçen hafta w810i telefonumu Ankara daki en ünlü Sonyericsson servisine gönderdim
Göndersiğim Servis: http://www.asyatelekom.com.tr/ (ismini önce vermek istemedim reklam olur diye ama arkadaşlar pm den ismini öğrenmek istediler. Amaç paylaşım ise bence gizlemenin faydası yok.
kardeşim benimde sorunum bu telefonumun tuş takımı biraz soyuldu özelliklede yön tuşları ve bluetooth sorunum var başka telefonlardan veri gönderecegim zaman kendi cihazıma bazen cihazımı bulamıyor bunu fazla sorun etmiyorum ama tuşları beni rahatsız ediyor telpa garantisiyle almıstım acaba ücretlimi yapar diye hep düşünüyorum:S??
Ben genpa'ya gondermistim telefonumu. Degisim icin yeni telefon bekleniyor suan, umarim cok surmez
banada 7 nisanda değişim çıktı sony ericsonla konuştum dediler avrupadan geliyor 1 aya yakın daha beklersiniz dediler benim telin modeli k750i ydi biraz eski bir model ondan da olabilir.
Ben genpa'ya gondermistim telefonumu. Degisim icin yeni telefon bekleniyor suan, umarim cok surmez
banada 7 nisanda değişim çıktı sony ericsonla konuştum dediler avrupadan geliyor 1 aya yakın daha beklersiniz dediler benim telin modeli k750i ydi biraz eski bir model ondan da olabilir.
Arkadaşım o kadar bekleme, telefonu verdiğinden itibaren 30 iş günü(haftaiçi günler) dolunca git para iadeni al. 1 ay bekletme gibi bi hakları yok.
Arkadaşım o kadar bekleme, telefonu verdiğinden itibaren 30 iş günü(haftaiçi günler) dolunca git para iadeni al. 1 ay bekletme gibi bi hakları yok.
25 şubatta wermiştim 30 iş günü geçti 9 şubatta saat 5 buçuk suları sony ericsonn müşteri hizmetleriyle konuştum erken gelmesini sağlayacağız dediler(ama 1 ayıda bulabilir stoklara bağlı demişti) ben az önceki msjımızı yazdıktan biraz sonra telefonum çaldı telefonun geldi diye aldım telefonu tanıyamadım biraz yadırgadım nedense:)) çok parlıyor ya 25 şubattan bu güne kadar 1100 kullanınca belki yadırgamam bundan dolayı olabilir
bide benim normalde garantim 5 nisanda bitti ama 4-5 defa garantiye gitti dewam etmesi lazım garantideyken ekleniyor ne kadar kaldıysa garanti süresine ya o yüzden değişim oldu nasıl garanti olacak bu konuyu biliyormusunuz?
Arkadaşım o kadar bekleme, telefonu verdiğinden itibaren 30 iş günü(haftaiçi günler) dolunca git para iadeni al. 1 ay bekletme gibi bi hakları yok. [/quote]
bide sony ericsonn para iadesi wermiyor dedi tüketici haklarına başvur kazanırsan werirler dedi genpa o konuyu konuştum çünkü
Arkadaşım sen telefonu almışın, bu saatten sonra para iadesi zor. Telefon istemiyorum para iadesi verin demeliydin en baştan. Para iadesinde marka fark etmez kanunlar hepsine geçerlidir,o vermiyo bu veriyor diye bir şey söz konusu değil. Neyse almışın yenisini hayırlı olsun.
Arkadaşım sen telefonu almışın, bu saatten sonra para iadesi zor. Telefon istemiyorum para iadesi verin demeliydin en baştan. Para iadesinde marka fark etmez kanunlar hepsine geçerlidir,o vermiyo bu veriyor diye bir şey söz konusu değil. Neyse almışın yenisini hayırlı olsun.
ben para iadesi için çok uğraştım ama wermiyoruz dediler git tüketici haklarına kazanırsan veririz dediler gidip orayada 3-4 ay uğraşacak halim yoktu neyse geldi sonunda yanımda şarj oluyor 12 saat kadar:)) para iadesi alabilseydim çok güzel olacaktı 414 tllik fatura wardı elimde o paraya çok güzel birşeyler alınabildi:S neyse gene telefonum geldi tşkler kardeş
bravo adamlara helal olsn bendede aynı sorunlar war ama ben salaklık yaptım garantiyi kaybetmiştim bi sürü sorunum wardı herhangi bi telefoncuya gidip icini açtırdım :S Garanti şartlarında tel içi açılırsa kabul olmuomuş sinir oldm
bravo adamlara helal olsn bendede aynı sorunlar war ama ben salaklık yaptım garantiyi kaybetmiştim bi sürü sorunum wardı herhangi bi telefoncuya gidip icini açtırdım :S Garanti şartlarında tel içi açılırsa kabul olmuomuş sinir oldm
geçmiş olsun kardeş ne diyeyim ama ücretli yetkili servise gönderebiliyorsunuz telefonu isterseniz öyle gönderin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abcxde -- 11 Nisan 2009; 23:02:22 >
geçmiş olsun kardeş ne diyeyim ama ücretli yetkili servise gönderebiliyorsunuz telefonu isterseniz öyle gönderin
Önerin için saol zaten şimdi w910i almayı planlıyorum w810 çok kaba gelmeye başladı :)
Servisler her zaman insanları üzmüyor. Mesela KVK servis bana kulaklık hediye etmişti ama aynı cihazımın ekranını içten çizmeyi başaran da aynı servisti..
Apple iPhone 3G 8Gb 3.1.2 | Gogo Royal Black Invisible Shield İnceleme ve Uygulama Rehberi 97' Opel Vectra CD 2.0 16V 136hp Automatic || Sony Cyber-Shot W50 || HP Compaq CQ60 125ET || Toshiba Satellite A210-15K My Ex-mobiles:SE K850i - SIEMENS A70|C45|C55|S55|SXG75 - SAMSUNG E250|E900|S5233A Star - NOKIA 2100|1600|2630|8910|6500s|E63 - Apple iPhone 1G 8GB Sen Hayal Et! Biz Gerçekleştirelim! || Gazi Üniversitesi T.E.F Elektrik Öğretmenliği
Benim telefonum bu sabah geldi. Ama bi sorun var. Telefonu acarken "Dogru Sim Karti Takin" uyarisi veriyo ve telefon acilmiyo. Imesini kontrol ettim. Oyle bi bilgi yok yaziyordu nette. SE ile konustum. Ilgilenicez telefon bekleyin dediler. Simdi baktim IMEI kayitli fakat haala ayni hatayi aliyorum. Bakalim nereye kadar gidecek..
ekleme: Ilk basta eski cihazin IMEI'si kayitli gorunuyordu. Simdi onu "kayit disi" olarak degistirmisler. Az kaldi sanirim telefon acilacak Ama neden bu sorunu duzeltip bana yollamadilar, hayret bisey..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToffieBoi -- 17 Nisan 2009; 16:07:41 >