Bildirim
ZAMAN DENEMELERİ
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
http://forum.donanimhaber.com/m_30735489/tm.htm
senden yarım saat önce açmışım konuyu aynı yere, ve bende beklemedeyim.._____________________________ -
düşük puan alirsanız üzülmeyin bu sınavlardan benim girdiğim zaman öss den 5 6 kat zor olan bir sınavdı _____________________________ -
cevap anahtarları sınavlar yapıldıktan sonraki perşembe sanırım
www.zaman.com.tr
adresinden indirebilirsiniz_____________________________ sony vaio sz750 n/c
sony vaio sz660 n/c
toshiba U305-S7467
sony vaio fz240 e/b -
Ben de bulsam iyi olacaktı ama artık cumayı bekleyeceğiz sanırım.
Biz de bugün olduk. Yalnız bu haftaki deneme çok kazıktı ya.
Geçen haftaki daha kolaydı. Bu hafta Mat-2'nin geometrisini kolaylaştırmışlar ama, dikkatimi çekti. Mat-1'de de ben dahil çoğu kişinin hatalı dediği 1-2 soru vardı.
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: @li behr@m
Zaman'ın 2 nisan sınavında sanırım Mat-1'den 1 soru düzeltildi; tuz oranı sorulan. 22. soru da iptal. Nöbetle alakalı olan.
Biz sınava girerken hocamız düzelttirdi bunları.
Ben de acaba bi bana mı zor geldi de yetiştiremedim diyordum. Meğer zormuş. İyi oldu bu.
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
iz de bugün olduk. Yalnız bu haftaki deneme çok kazıktı ya. Geçen haftaki daha kolaydı. Bu hafta Mat-2'nin geometrisini kolaylaştırmışlar ama, dikkatimi çekti. Mat-1'de de ben dahil çoğu kişinin hatalı dediği 1-2 soru vardı.
bu arada evet bazı sorular hatalıydı. Mat1 Modüler Aritmetik sorusunda ne gün başladığı yazmıyodu, bide karışım sorusu hatalıydı.
quote:
Orjinalden alıntı: mervealcik
aaa bende oldum o denemeyi bize dershaneden cevap anahtarını verdiler isterseniz yazayım buraya 2 Nisan tarihli deneme dimi?
yazabilir misin lütfen (alanım sayısal)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netopin -- 31 Mart 2009; 23:01:08 >_____________________________ -
çok sağol mat2 ve fen2 yi de yazarsan memnun olurum _____________________________ -
tekrar tşk.ederim
sonunda biyoloji 2 yi fulledim ama bu seferde biyoloji 1 den 3 yanlış gelince kahroldum. nerdeyse 1 aydır biyoloji çalışıyorm :(
fen1 ve mat2 yi batırmışım.. say2 253 puan yapmışım uff yaa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netopin -- 31 Mart 2009; 23:38:23 >_____________________________ -
Batmışım ben ya.
Bu cevap anahtarı doğru mu gerçekten?
Türkçe: 25,25
Sos-1: 6,75
Mat-1: 21,00 (4 yanlış ama nesi hatalı anlamıyorum, anlayamıyorum.)
Fen-1: 22,50
Mat-2: 19,75
Fen-2: 15,00
Say-2: 233
Her zaman olduğu gibi yine beceremiyorum işte... 2.5 ayda 270'e ne zaman çıkacağım bilmiyorum artık.
Benden kaldırım mühendisi olur ancak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 1 Nisan 2009; 0:22:44 >_____________________________ -
cuma mı veriliyor sınavlar _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ::AlacaKaranlıkT!M::
Batmışım ben ya.
Bu cevap anahtarı doğru mu gerçekten?
Türkçe: 25,25
Sos-1: 6,75
Mat-1: 21,00 (4 yanlış ama nesi hatalı anlamıyorum, anlayamıyorum.)
Fen-1: 22,50
Mat-2: 19,75
Fen-2: 15,00
Say-2: 233
Her zaman olduğu gibi yine beceremiyorum işte... 2.5 ayda 270'e ne zaman çıkacağım bilmiyorum artık.
Benden kaldırım mühendisi olur ancak.
sen sınavda en az 270 yapacaksın benden söylemesi_____________________________ !!!ULTİMATE SURVİVAL!!!
!!!BEAR GRYLLS!!!
!!!DİSCOVERY CHANNEL!!! -
edebiyat bölümü cevap anahtarını verirseniz sevinirim arkadasslar... _____________________________ PA -
evet edebiyat sosyal'i de yazsın bi allahın kulu acil! _____________________________ ÖĞRETMENLER ve ÖĞRETMEN ADAYLARI! -
Arkadaslar 9 nisan zaman denemesi olduk cevap anahtarı lazım bi gönderisiniz.Eşit ağırlık lazım (bu sınavda zordu her zaman ki gibi) _____________________________ PA -
ya kardeş bana acil 16 nisan 2009 zaman cevap anahtarı lazım bulabilirsen çok makbule geçer. _____________________________ -
aranızda olan varsa bu denemeyi cevap anahtarını gönderirse çok iyi olur. (eşit ağırlık) _____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: boyalar
ya merve kusura bakma senden çok acil bişey istiycem.bana 16 nisan 2009 zaman cevap anahtarını gönderebilirmisin? veya siteye atsan çok makbule geçer.biz her pazartesi oluyoz.13 nisan pazartesi (16 nisan 2009) denemesini olcaz.sen her pazar oluyon bu denemeyi herhalde.eğer sende varsa cevap anahtarı bana gönderirmisin? gerçekten çok acil lazım ve çok makbule geçer.eğer cevap anahtarını sınavdan sonra vermiyosalar sen o zaman sorulara bakarız.istersen beni 0506 599 92 87 cep tel.numaram eğer ulaşabilirsen konu hakkında daha kapsamlı bilgilendirmen iyi olur.çok sevinirim yardımcı olursan.sana zahmet.saol.
abazan
_____________________________ !!!ULTİMATE SURVİVAL!!!
!!!BEAR GRYLLS!!!
!!!DİSCOVERY CHANNEL!!! -
hiç güzel bi kız değil boşuna uğraşmana gerek yok değmez
-
puhaua süperdi :D
quote:
Orjinalden alıntı: boyalar
ya merve kusura bakma senden çok acil bişey istiycem.bana 16 nisan 2009 zaman cevap anahtarını gönderebilirmisin? veya siteye atsan çok makbule geçer.biz her pazartesi oluyoz.13 nisan pazartesi (16 nisan 2009) denemesini olcaz.sen her pazar oluyon bu denemeyi herhalde.eğer sende varsa cevap anahtarı bana gönderirmisin? gerçekten çok acil lazım ve çok makbule geçer.eğer cevap anahtarını sınavdan sonra vermiyosalar sen o zaman sorulara bakarız.istersen beni 0506 599 92 87 cep tel.numaram eğer ulaşabilirsen konu hakkında daha kapsamlı bilgilendirmen iyi olur.çok sevinirim yardımcı olursan.sana zahmet.saol.
Discord: Zaris#7582
Benzer içerikler
- 4 yıllık üniversite 7 yılda bitmezse ne olur
- petrol mühendisi işsiz kalır mı
- açıköğretim staj olmayan bölümler
- kamyonet ile nakliye işi
- thomas calculus pdf
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler