Şimdi Ara

kablosuz modem görünmez olurmu??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
27.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar acil bir sorum var......Dlink modemimi kablosuz kullanmak istiyorum fakat hiç kimsenin kablosuz bağlantımı görmesini istemiyorum.....Yani çevremdeki insanların benim ağım olduğunu bile bilmesin istiyorum....Ne yapmalıyım???Teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 30 Mart 2009; 13:57:11 >

• kablosuz ayarlarında

Kablosuz Ağ Adını (SSID) gizle: x

böyle bir seçenek olur. oraya x gibi tik atarsan ağ adın gizlenmiş olur yani görünmezsin
  • Peki bunu işaretlediğimde benim pc nasıl görecek?Belki saçma soru ama acayip bi durumdayım....Şu an kullanan 10 kişi falan var....Şimdi gizle dediğimde ve wireless şifresinide değiştirdiğimde artık millet ne ağı görecek nede bağlanabilecek değilmi???
    Teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cancanax

Peki bunu işaretlediğimde benim pc nasıl görecek?Belki saçma soru ama acayip bi durumdayım....Şu an kullanan 10 kişi falan var....Şimdi gizle dediğimde ve wireless şifresinide değiştirdiğimde artık millet ne ağı görecek nede bağlanabilecek değilmi???
    Teşekkürler....

evet dediğin gibi olcak. onun için ayar vardı bilgisayarda. manuel olarak ağ adı ve şifre yazılıyor ve otomatik bağlanıyor bilgisayar.
  • Oldu sorun halloldu teşekkürler....
  • tam anlatamadım bende. bilgisayar ayarlarına bakabileceğim bir bilgisayar yoktu fakat daha önce gördüğüm kadarıyla anlattım. sorunun çözülmesine sevindim. saygılar.
  • bahsi geçen konu bilgisayar tarafından değil de ilgili modemin web arayüzünden giriş yapılarak ancak mümkündür.
    tabiki ilgili modem in özelliklerinde bu durumu desteklemesi gerekiyor.

eğer varsa kablosuz bağlantı özellikleri içinde bir "tık" şeklinde aktif pasif(görünsün /görünmesin şeklinde) yapılabiliyor.
    modem desteklemiyorsa bu durum imkansız.
  • arkadaşlar biri bana yardım etsin belki yasal değil ama komşunun netine girdim ve sınırsız kotasız ama her defasında beni görüyo modem markası biri arties ben ona gözükmeden nasıl girebilirim bu mümkünmü lütfen öğrenciyim ve bana cok lazım oluyo .. Yadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.