Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.700
Cevap
212
Favori
965.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün bende dyson DC52 Animal complet modelini hepsiburada sitesinden 2039 TL + 100 TL axes chip para karşılığında sipariş verdim. Bakalım iyi mi yaptık yoksa kötü mü yaptık makine gelince anlayacaz. (Axes chip para kampanyası bu gün son almayı düşünenler fırsatı kaçırmasın)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabese

    Bugün bende dyson DC52 Animal complet modelini hepsiburada sitesinden 2039 TL + 100 TL axes chip para karşılığında sipariş verdim. Bakalım iyi mi yaptık yoksa kötü mü yaptık makine gelince anlayacaz. (Axes chip para kampanyası bu gün son almayı düşünenler fırsatı kaçırmasın)

    Cok iyi yapmissiniz

    Fiyat 2399 mu 2039 mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburadanin bana özel %15 indirimi varmış onun için 2039 TL +100 TL axes chip para kampanyası vardı. Toplamda 1939 TL ye gelmiş oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sabese

    Hepsiburadanin bana özel %15 indirimi varmış onun için 2039 TL +100 TL axes chip para kampanyası vardı. Toplamda 1939 TL ye gelmiş oldu

    Bende aldım, axess yoktu. 200 TL hediye çeki gelecek HB den, bi de avantajix kullandım bakalım. Bu arada ürünün gri plastiği dalgalı dalgalı gibi , sizde de öyle mi?

    Şu anda hakman canlı desteğe de soruyorum. Sonucu paylaşırım.
    Şu anda Satış Sonrası Hizmet bağlandınız.
    Lütfen operatörün cevap vermesini bekleyiniz..
    Satış Sonrası Hizmet : Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
    H.Emre TEMUR : İyigünler 2 gün önce hepsiburada.com dan dyson DC52 Animal Complete aldım. Dün sitenizden garanti kaydını yaptırdım. İlk kez dün akşam inceleme ve kullanma şansım oldu. Vir kaç sorum var
    H.Emre TEMUR : ürünün çekişi beklediğim gibi değil, hani öyle ince fabrika halısını bile kaldırabilecek güçte değil ama karbon fiber başlıkla iyi toz topluyor. Sanırım normal bir durum
    H.Emre TEMUR : İkinci olarak ise ürünün gri oaln plastiği hep dalgalı dalgılı , sanki boya hatası gibi ancak bir nokta değil ürününü tamamı bu şekilde , normal mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medmania -- 4 Eylül 2014; 10:50:31 >




  • Canlı Destek robot çıktı
    Merhaba diyor gerisi yok
    İnternette görsellere bakıp anlamaya çalıştım sanırım diğerlerinde de özellikle yuvrlak yan kısımda dairesel çizgilenme gibi bir görünüm mevcut. Cihazı etkilemez çok sorun değil ama o kadar paraya da düzgün olmasını tercih ederdim. Bu rada emiş gücü gerçekten az ama her nasılsa un gibi toz toplama olayı doğruymuş. Hanım beğenmedi iyi çekmiyor diye, zor ikna ettim

    Cevap geldi, bende anlamadım tekrar sordum.

    Satış Sonrası Hizmet : Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
    Satış Sonrası Hizmet :
    H.Emre TEMUR : MErhaba mesajlarım geliyor mu?
    H.Emre TEMUR : Biraz önce yanıt alamadım, bağlantı koptu sanırım. Şu an yazdıklarımı görebiliyor musunuz?
    Satış Sonrası Hizmet : Bütün ürünlerimizdeki gri yerler aynıdır.
    H.Emre TEMUR : Teşekkürler , aynı derken onlarda benzer desen benzeri görüntü var mı?

    ve cevap geldi
    Satış Sonrası Hizmet : Dorudur bir boya hatası yoktur gri renkler öle dalgalı olarak üretilmiştir.
    Satış Sonrası Hizmet : Merhaba, nasıl yardımcı olabilirim?
    H.Emre TEMUR : Tamam, çok teşekkür ederim. Bir de araç seti var galiba, detaylı bilgi nerede bulabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi medmania -- 4 Eylül 2014; 11:13:00 >




  • dyson süpürge almaya karar verdiğimde çok okudum bu formu.
    bende dc33c yeni sahibi olarakraktan yazmayı borç bilirim.
    dc33c alargy aldım.
    dc52 özellikle almak istemedim siklonlarının çıkmaması beni düsşündürdü bizde döküntü çoktur parça tıkar diye.
    henüz kullanmadım .kullandıktan sonra yazarım.
    bende temiz halıdan çıkan pisliğe inanamadım.
    meğer pislik içinde yaşıyormuşum.
    halılarımın rengi ağardı diye yazma ümidiyleee
  • medmania M kullanıcısına yanıt
    Emiş gücü gerçekten az olan bir süpürge diğer süpürgelerin çekemediği un gibi tozları nasıl çekebilir? Dyson'ların başlıkları kullanıcıyı yormamak için halıya yapışmayacak şekilde dizayn edilmişler. Bu nedenle size az çekiyor gibi gelmiş olabilir. Ancak, az çeken bir süpürgenin diğer süpürgelerin çekemediği tozları çekmesi mümkün değildir.
  • Geçtiğimiz aylarda süpürgemden (dyson dc37 animal türbin) toz kokusu gelmeye başladı hakmanı aradım aras kargo ile karşı ödemeli olarak göndermem durumunda gerekli işlemlerin yapılacağı söylendi, ancak süpürgesiz kalmayayım diye erteledim ancak 1 hafta önce mutfağımı süpürürken sapı tutma yerinden kırılı verdi çok üzüldüm ki kırılma olmaz olsa bile çok güç denilmişti, tekrar hakmanı aradım ve servise gönderdim 1 hafta içinde bakımı yapılıp o parça değiştirilerek gönderildi, ancak sapı değiştirildi mi yoksa yapıştırılıp mı gönderildi anlayamadım sanki tetik kısmından yapıştırılmış gibi geldi bana aynı süpürgeden bir arkadaşında var sap kısmını getirecek ve karşılaştırma yapacağım, kırıldığı yeri hatırlayamıyorum da kırıldığı gün çok canım sıkılmıştı ertesi sabah sarıp paketleyip kargoya vermiştim ama bende bir şüphe uyandı öyle bir şey yapmış olabilirler mi ki acaba




  • Kızım_Aleynam K kullanıcısına yanıt
    mümkün değil
  • dent64 D kullanıcısına yanıt
    evet bugun arkadaşın süpürgesinin parçası ile kontrol ettim yapıştırma değilmiş, orjinalide aynı...boşuna evham yapmışım
  • dc37 alerji
    genelde ürün pahalı olduğundan herkes uzun süre araştırarak belkide fiyatınında düşmesini bekleyerek alıyor. aynı süreçten geçtikten sonra 3 aydır kullanıyorum. en çok hepa filtre sayesinde dışarıya toz vermemesini düşünerekten aldık bu konuda tatmin etti. odanın havası değişiyor. çekişi de iyi. manevra kabiliyeti güzel. ama altına kablo geldiğinde üzerinden geçememekte. sanki bana o süpürürken zorladığımız yerlerin çok dayanıklı olmadığı hissini verdi. gelelim beklemediklerimize: başlığı çok kalın olduğundan yere yakın koltuklarınız varsa altlarına girememektedir. tutma kolu her hareketinizde esneme ve birazda monte yeri olduğundan ufak boşluk yapmakta. bu ileride kırılmasına neden olacak. bu bölüm tüm modellerde aynı
  • bimekste hediye çeki ve avantajx ile 2000 tl ye geliyor dc52 animal fiyat uygunmudur arkadaşlar, yoksa daha uygun bir yer varmı acaba?
  • dyson markayı ilk defa duydum.
  • Arkadaşlar başlığın büyük bir kısmını okudum ancak Dyson DC33c hakkında pek bir şey bulamadım. Bu süpürgeden almayı düşünüyorum, fiyatı diğerlerine göre daha hesaplı. eski bir seri olduğu için daha hesaplı olduğunu düşündüm ama emin olamadım.
    Dyson dc33c hakkında bilgisi, önerisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
    Şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar,
    Hakman daha önce DC01-DC02-DC03 modelleri ile ilgili değişim kampanyası yapmıştı.
    Bu kampanyalara istinaden Müşteri Hizmetleri ile yaptığım görüşme sonucu plastik aksamında ufak tefek kırılmalar başlayan ancak çalışır durumda olan 11 yıllık DC05 modelimi değiştirmek istediğimi söyledim.
    Tüm parçaları ve aksesuarları ile getirdiğim taktirde kendi internet sitesinde satışta olan modellerden biri ile ilan edilen fiyat üzerinden % 40 indirimle alabileceğimi söylediler.Süpürgemi DC29 DB Exclusive modeli ile 780 TL fark ödeyerek değiştirdim.

    Bilginize,

    Not : Süpürgemi kontrol etmediler,sadece teslim alındı.Muhasebede bazı kartlara taksit yapıyorlar.Ben Denizbonus ile 4+3 şeklinde aldım.Yeni ürün firmada teslim edilmiyor,adresinize Aras Kargo ile gönderiyorlar.
  • Pek %40 olmamış açıkçası. DC29'un 900, 850'ye satıldığını bilirim. Keşke 33 serisini alsaydınız. 29 motor filtresine çok toz atıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Candoğan Bey,
    Ödediğim fiyat olarak en ucuz İB'de, ben oradan almak istemedim.Firma bu kadar iskonto vermek için fiyatları yüksek tutup iskonto ile İB fiyatına getiriyor olabilir.Açıkcası okadar incelemedim.
    Sizin tüm önerileriniz ile aldığım beyaz eşyalardan çok memnunum,fikirlerinize ve bilginizede çok güveniyorum.
    Bu modeli tercih sebebim kasasının DC08 serisinin devamı oluşu, plastik malzeme kalitesi ve et kalınlığı olarak diğer modellere göre kalın olmasıdır.Diğer süpürgem kullanım sırasında çarpmalar sonucu ince malzeme kalınlığı nedeniyle kırılmaya başladı ( 11 senenin malzeme yorgunluğuda var).Bir diğer neden ise emiş borusunun pislik kasasına giriş kısmındaki bükülme formunun diğer modellerden farklı olması,bu form sayesinde kaba parçaların giriş kısmını tıkaması gibi bir problem oluşmayacak gibime geldi.
    Saygılar,
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elaser

    quote:

    Orijinalden alıntı: elma11

    Nilfisk daha iyi diyenler, nedenini açıklayabilirler mi lütfen?

    Ben daha önce incelemiştim Nilfisk'i, internet sitesinden. Görünüş olarak büyük geldi bana. Bir de hepa filtre fiyatları da yüksek. Nilfisk alınacak olursa, hepa filtre fiyatı bayağı maliyetli olacak.

    Dyson'da hepa filtre değişmiyor, öncelikli olarak tercih sebebim bu. Bundan önce Philips FC/9170 bakmıştım, çok fazla öneren oldu. Bayağı beğenmiştim ben de alacaktım onu, ama onun da 6 ayda bir değişmesi gereken hepa filtresi var.

    Hepa filtre fiyatları ise 50-65 arası değişiyor markaya göre.

    Bir de Dyson ve ThomasTwintt'yi karşılaştıran arkadaş... Nasıl oluyor da Thomas'ın çekiş gücü Dyson'dan daha iyi oluyor. Thomas'ın emiş gücü 200 watt, Dyson'ınki 280 watt.. Anlamadım bu işi doğrusu..

    Şunu da açıklayayım, ben burda Dyson'ı savunmuyorum, kendime göre araştırma yapıyorum bir tüketici olarak, başka süpürge tavsiyeleri olan varsa açığım. Ama lütfen sulu süpürge demeyin, şu anki süpürgem sulu Rovus. Ve çekiş gücü acayip düşüyor, yeni filtre takmazsak, temizlemesi ayrı dert zaten.

    Aslında torbalı süpürge daha cazip benim için ama, bakalım....Neler olacak...

    Merhabalbu konu yazılalı çok olmuş ama bana da yardımcı olursanız çok sevinirim. herkes halı temizliğini önemsiyor ama benim derdim koltuklar ve parkeler. Evde çok halı kullanmıyoruz. koltukları ve parkeleri güzel temizleyen, çekiş gücü iyi, toz haznesi temizliği zor olmayan bir makine istiyorum. Dyson 32 ile philips marathon arasında kaldım. Çekiş güçleri marathon un 400 Dysonun 280 epey fark var arada. umarım bu mesajı gören olur :)) şimdiden teşekkürler

    Vay bee neler yazmışım.
    Evet uzun zaman olmuş. Ben Bosch Roxx torbasız süpürge aldım ve 3 senedir kullanıyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim.




  • dc29,dc37,dc32 modellerinden hangisini önerirsiniz farkları nedir acaba? bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim
  • merhaba, kızımda alerji olduğu için süpürgemi değiştirmem gerekti, uzun araştırmalarımdan sonra bugün dc52 animal complate modelini gold bilgisayardan 5 yıl garantili 1899tl ye 9 taksite aldım, dc52 allergy modeli 1760 tl, ben başlıklardan (2 tane dönen fırçalıbaşlık )dolayı animal modelini aldım. önce eski süpürge ile halıyı süpürdüm sonra dysonla, sonuç 1 halıdan eski süpürgeden süpürdükten sonra 1 avuç toz kıl çıktı, gerçekten çok fena süpürüyor, tek ezavantajı sesi çok çıkıyor ama bizim için sorun değil. alacaklara tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.