Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.701
Cevap
212
Favori
965.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dyson candır can uzay mekiği gibi makine
  • Uzun süre siteyi takip edemiyordum bayağı yorumlar gelmiş arkadaşlar.. Motorhead modeli internet dışında sadece electro world mağazalarında satılıyor. Onun dışında başka hiçbir mağazada bulamazsınız sadece electro worlde özel. Düz başlık motorhead serisine uymaz çünkü başlık girişi özel motorlu başlık olduğu için dger baslıklaeı uydurmanız mümkün değil. Motorhead çok güzel bir model başlıktada motor var ve saniyede 90 defa dönebilen bi başlık yaptığı temizliği görmenizi tavsiye ederim ama bu modeli alırken iyi düşünmelisiniz. Sadece evinizde makina halısı veya halıfleks varsa kullanabilirsiniz onun dışında hassas yün ipek shaggy tarzı halılarınıza zarar verecektir.

    İnternet alımı yaptığınızda bize dyson toplantılarında söylenen hepsiburada.com dışında başka sitelerle anlaşmamız yok. Şayet aldığınızda garanti ile ilgili sorunlar yaşarsanız dyson bundan sorumlu tutmaz kendini. Israrla söylüyorum. Sitesinde güncellenme olmamış olabilir. Özellikle söylendi bu.


    Makinanın sesli olduğu hakkında şunu söyleyebilirim;
    Şimdi merkez kaç kuvveti yer yüzünde çıkardığı sesi düşünün yani bi hortum düşünün nasıl kasıp kavurur değilmi artı sesi.. Dyson öyle bi teknoloji kullanıyor ki o makinanın içinde o hortumun çıkardığı sesin 2 kat fazlasını uyguluyor. O makinadan suan bu kadar az sesin çıkması mucize. Adam diğer makinalar gibi aliminyum folyo gibi sesi azaltan motorun erken yanmasını sağlayan malzeme yerine poliüretan ve vorteks kanalları artı makinadan ses daha az cksın diye topun etrafını çepe çevre saran bi hepa filtre mevcut. Gerçekten teknolojinin kralı.

    Gel gelelim emiş gücüne;

    Dünyanın ilk torbasız süpürgesini, emiş gücünü kaybetmeyen süpürgesini ve cyclone teknolojisini kullanan marka dysondır.
    Diğer makinaları düşünürseniz çok çekiyor?
    Evet çok çekiyor ama bi süre sonra emiş gücü azalıyor, artı dyson gibi başarılı toz çekimleri olamaz. Çünkü dyson yakaladığı tozları öldürüyor. (Bkz. Mite,mikrop, akar, bakteri,küf,polen,sigara dumanı, ev alerjenleri)
    Philips yakayabiliyor mu?
    Hayır
    Philips hazne boşaltımında kapağı kaldırdgınızda hazenin üstü altı toz içinde kalmıyormu?
    Kalıyor.
    Philips hepa filtreleri ucuzmu?
    Pahalı.
    Philips iyi bir makinamı? Philips makina üretmesin yaaaaaaaaaa... Böylesine bir dyson teknolojisini sıradan emiş gücü yüksek diye böyle markalarla kıyaslamayın. İnsanların gözüne batan ilk şey watt ve emiş gücüdür. Watt makinanın motor gücü. Emiş gücü airwattır. Watt sistemini kullanıp süpürge üreten markalara güvenen insanlara şaşırıyorum. Bu teknoloji gerçekten teknoloji yani. Şayet dyson gibi akıllı bi makina üretebilselerdi power cyclone vs vs dyson ın taklidini edinemezlerdi. Dyson 1300 watt cunku cyclone teknolojisinin aslını kullanan makina ve emiş gücü sizi yormayacak kadar bunun nedenide kullanılan cyclone teknolojisi. Bu adam zeki arkadaşlar oda bilir yere yapışan yerden kalkmayan makina üretmesini bunca şey üretmiş dimi 290 airwattlik makina 0.1 mikronluk bakteriyi yakalayıp öldürüyorsa 500 airwatta neler yapar bunu siz düşünün. Dyson dıger mkainalardan farklıdır. Yere yapışmaz ama onlardan daha iyi temizler ve yakalar. Bunun tek sebebi cyclone teknolojisi. James Dyson yeterli buluyor ki. Allergie Suisse onayını almak için 2 bucuk yıl ugrasıyorlar..

    Allergie Suisse ;
    Bu onaya aman banane ya diyebilirsiniz ama bu onayda dyson ın her zerresi çeşitli testleden geçiyor. Jjames dyson bu testten geçebilmek ve makinasının başarısını dünyaya kabullendirmek için ben farklıyım diyebilmek için uğraşıyor. Ve dünyada onayı alabilmiş tek makinadır. Google a yazınızhttp://www.service-allergie-suisse.ch/257/269/?oid=1464&lang=en&temp=categoryproducts&category=Household%20appliances Yada Allergie Suisse diye.
    Artı bu onay öyle bir onay ki tost makinalarının plakasına kadar kanserojen madde varmı yokmu , ne bileyim kettle ların plastiklerinde kanserojen varmı yokmu asıl sağlam bilgiyi bu siteden öğrenebilirsiniz. Bu siteden onay almak zor en kaliteli en sağlıklı en doğru insanların sağlıgını en iyi yönde etkileyen her alanda deterjandan mutfak esyalarına süpürgelerden kumaşlara kadar onay alan markalar var. ki onay alması çok zor. Bu onay böyle bir onay. Bu yüzden alerji astım bronsit solunum rahatsızlıgı ceken insanlar icin önemli bir cihaz.
    İhlaslarla rainbowlarla thomaslarla kıyaslıyor bazı insanlar bunların bu onayı warsa alın turkıye boyle ama dunya capında insanlar bu onayları baz alıyor. Yurt dışında yaşamış biri olarak ordaki insanların buna dikkat ettiklerini söyleyebilirim. Artı su filtreli süpürgeler toz kaçırmasalardı hepa filtre konmazdı makinalara. Dysonın asıl hepa filtresi topun içinde ama adam açılmıyor ve değişmiyor dyo. Demekki dyson ın hepa filtresine gidebilen bir toz yok çünkü cyclone larda mite gibi canlı bakteriler ölüp cyclonda fırlatıp ölü toz olarak haznenin dibine yolluyor. Bu da demektir ki dyson ı boşalttıgında bi alerji hastası kesinlikle hapşurmayacak, öksürmeyecek. Şayet bu gerçekleşirse dysonlarda 1 ay koşulsz iade var. Aldığınız yere iade edin. Bastıra bastıra söylüyoruz. Ben satıl gerçekleştirdiğimde özellikle söyleyip duruyorum. 2 yıldır dyson da görev alıyorum ve hiç bir iade sorunuyla karşılaşmadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lizge__ -- 1 Kasım 2012; 14:14:47 >




  • Arkadaşlar sehirfırsatında 37 animal modeli satılıyor 1490tl ye 5 yıl garanti diyor ama garanti konusu kafama takılıyor
    sorun yaşarmıyım ithalatçı firma garantisinde diyor..
    önerilerinizi bekliyorum..
    birikmiş kuponlarımla uygun fiyata alabileceğim..

    http://www.sehirfirsati.com/deals/tum-turkiye/dyson-elektriklisupurge-elektronik-alisveris/12486533
  • dyson bır numara bencede uzun araştırmalarım sonucunda bu kanıya vardım.:) daha almadım ama 37 alerjı modelını alacağım yakında. bu modeli kullananlardan yorumlar dınlemek isterım:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eda77

    dyson bır numara bencede uzun araştırmalarım sonucunda bu kanıya vardım.:) daha almadım ama 37 alerjı modelını alacağım yakında. bu modeli kullananlardan yorumlar dınlemek isterım:)

    Fiyati banada cok fazla geliyor ama yazilan yorumlar memnuniyetler bu denli fazla olunca insan ister istemez acaba alsammi diye dusunuyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YaYa


    quote:

    Orijinalden alıntı: eda77

    dyson bır numara bencede uzun araştırmalarım sonucunda bu kanıya vardım.:) daha almadım ama 37 alerjı modelını alacağım yakında. bu modeli kullananlardan yorumlar dınlemek isterım:)

    Fiyati banada cok fazla geliyor ama yazilan yorumlar memnuniyetler bu denli fazla olunca insan ister istemez acaba alsammi diye dusunuyor

    Bütçe müsaitse kesin alın, ederini hak ediyor.
  • Açıkçası evde hanımdan ziyade ona yardımcı olmak adına çoğunluk süpürge işini hep ben yaptığım için artık bıktım dandik arçelik süpürgeden, doğru düzgün çekmemesimi dersin toz torbasını boşaltmakmı dersin yaydığı rezil kokumu dersin hakikaten artık makinadan çok ama çok sıkıldım. Ama gel görki bi elektrik süpürgesinede Türkiye şartlarında tek seferde 1.500TL para vermek ilk bakışta hiç ama hiç mantıklı da gelmiyor tamamiyle arada kalmış durumdayım yani.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YaYa

    Açıkçası evde hanımdan ziyade ona yardımcı olmak adına çoğunluk süpürge işini hep ben yaptığım için artık bıktım dandik arçelik süpürgeden, doğru düzgün çekmemesimi dersin toz torbasını boşaltmakmı dersin yaydığı rezil kokumu dersin hakikaten artık makinadan çok ama çok sıkıldım. Ama gel görki bi elektrik süpürgesinede Türkiye şartlarında tek seferde 1.500TL para vermek ilk bakışta hiç ama hiç mantıklı da gelmiyor tamamiyle arada kalmış durumdayım yani.

    Yüksek fiyat konusunda çok haklısınız. 500-600 TL arası değişen Philips Marathon modellerine bakabilirsiniz.
  • Marathon serisinde filtre degisimi arti servis durumlari gelen elektrik faturasi emin olun dyson parasini cikariyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen hafta 37 animal modelini 1600 tl ye mm tan aldım. hafta sonu evi ve koltukları süpürdükten sonra doğru karar verdiğimizi anladım sanki evde 3 aydan beri temizlik yapılmamış gibiydi. uzun vadede parasını çıkartacağını düşünüyorum gerçekten kaliteli bir ürün.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eda77

    dyson bır numara bencede uzun araştırmalarım sonucunda bu kanıya vardım.:) daha almadım ama 37 alerjı modelını alacağım yakında. bu modeli kullananlardan yorumlar dınlemek isterım:)

    Sonunda karar verebilmissiniz
    Bu kadar uzun dusunmeye gerek yoktu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuanda daybuyday alışveriş sitesinde alergy modeli :1449 TL animal modeli : 1499 TL 12 taksitede kadar seçenekler var ve grupanya da dc 37 animal modeli 1505 TL 6 taksit seçeneği sunulmuş durumda.Acaba fiyatların daha da düşme ihtimali olur mu,daha beklesem mi.Birde bayan olarak animal modeli beni zorlar mı kullanırken.Animal modeli genel olarak emiş gücü yüksek bahsedilmiş ama en iyi model olarak forumda bahsedilmekte. Kafam karıştı bu yüzden alergy mi alsam diye düşünmekteyim.Ne önerirsiniz.Evime arada temizliğe bayanda geliyor hani onlarda kullanacak onlarda zorlanır mı.Tabi alerji durumumda cabası animal almam yanlış mı olur alergy modeli bana daha mı faydalı olur.Yardım edebilir misiniz?
  • süpürgede devir ayarı yok.

    hortum basında ayar yok.

    motor gürültüsü az. filips motor ayarından dolayı daha az ses var.

    halıda toprak ve tüyleri filtrenin altında toplandığını gördük.

    tozu ayrıştırıyor. ve dışarı vermiyor.

    plastik kalitesi: piyasadaki en kaliteli plastik diyebilirim.ama plastik üzerinde izler var .yapılan kimyasaldan dolayı.karışım yani.

    daha önce alışveriş merkezinde hortum ve plastik sağlamlık testi yapmıştık. çok sağlam.

    toz kovası çok kolay yerine takılıyor.

    açması kapaması kablo sarması srunsuz.
    alt tekerler muhteşem. peşinden geliyor makine.

    hortum ucundaki dönen başlıklı kafa yerdeki tüyleri topladı. özellikle koyun postu denemesi yaptım.

    tak çıkar küçük fırça ve başlıklar var. boru üzerinde taşınabiliyor.

    çok az yer kaplıyor. maratonlar ve filipsler büyük .

    sonuc 7.5 kg plastik ve metal karışımını kart fırsatıyla 1350tl ye aldım yani kilosu 180tlye aldık.

    philips maratonu çok önerenlere sözüm. önemli olan çekiş değil .lüzümsuz bir çekiş gücü var. halıya yapışıp kalabiliyor. mecburen gücü düşürmek zorunda kalıyorsun.

    bu dysonun ederi 450euro olmalı yani.900-1200 arası eder. ama 200 lira içinde üretim teknolojisinden mahrum kalmaya gerek yok.

    allergi için sözüm alınır ama önemli olan başlık sahibi olmak.

    dyson görevini tam olarak biraz pahalıya yapıyor. ama kovada biriken ve havada uçuşan tozları yakalıyorsa eminim sağlık açısından faydası olacaktır.

    arzum su filtreli süpürgeyi kaldırıyorum. çünkü kullanmaktan kol kaslarım gelişti.

    ayrıca dyson için başlık seçimi önemli. üzerinde gelen başlıklardan memnun olmayan olursa çeşitli geliştirilmiş başlıklar satılmakta.

    3 haftalık süpürge maratonunu dysonla tamamladım.

    çok arkadaşa mail attım. hepsi önerdiler.

    AMA: FİYAT PAZARI BELİRLER. BU ÜRÜNÜN ALICILAR BELLİ SEVİYE ÜZERİNDE İSE ALMALISINIZ.DEMEK İSTEDİĞİM 300-400 LİRAYA SÜPÜRGE ALIP
    ÜSTÜNE FIRIN BULAŞIK MAKİNESİ FALAN ALSIN YENİ EVLİLER ÖZELLİKLE.

    BORCA GİRİPTE ÇITANIZI YUKSELTMEYİN.

    ALERJİ VE ASTIM GİBİ DURUMLAR İÇİN ALINMASI GEREKİR. ucuz süpürgelerin filtre sistemlerini de incelemiş olarak.

    borudan kuuvetle öyle bir çekiyorki filips bence tozlar ve organizmalar fitrelerden geçiyor. bakteriler filtrelerde birikiyor ve koku yapmasına sebep oluyor.

    ama dyson cyclone diye sistemle kovanın altında pislik merkez kaç kuvvetiyle savruluyor. bu merkez kaçın ortasından havayı alarak filtreye gönderiyor.

    youtube videoları var izleyebilirsiniz. şu an inceleme aşamasındayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @KlavYE@ -- 8 Kasım 2012; 19:50:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: @KlavYE@

    bence kadına vereceğin paraya süpürgeyi al. benimki animal geldi akşam incelerim. bekle istersen.

    Supurgeyi inceledikten sonra goruslerinizi burda paylasirsaniz bizim gibi gelecekte bu supurgeyi almayi dusunen kisiler icin arti bir referans olacaktir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayvan falan beslemiyorum. ama almışken en iyi modelini almak istiyorum.

    "animal" ile "allergy" modeli arasındayım. evde 2 bebek var. başlık farkı var bunu anladım ama arkadaşlar animal modeli parkede kullanılmaz vs gibi yorumlar yazmış. aslında tam alıcaktım ama arkadaşların yaptığı yorumlar kafamı karıştırdı. evimizde değerli el dokuma halısı yok. yerler parke.
  • @lezgi dyson da açlışıyorum diyorsunuz çok merak ediyorum gerçekten bir yerdede bununla ilgili video bulamadım açıkcası ,dyson dc 37 için filtre testi içeren bir video varmı misal şunun gibi

  • Yaklaşık 3,5 sene olmuş bu konuyu açalı. İlk sayfada görünce şaşırdım. Hala konuşuluyor.

    Evet dyson süpürgeleri hala beğeniyorum ama bütçeden dolayı alamadık. biz 2 sene önce bosch torbasız süpürge aldık. Hala onu kullanıyorum ve memnunum.

    Konuyu açan kişi olarak bilgilendirmek isterim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alperen_69

    @lezgi dyson da açlışıyorum diyorsunuz çok merak ediyorum gerçekten bir yerdede bununla ilgili video bulamadım açıkcası ,dyson dc 37 için filtre testi içeren bir video varmı misal şunun gibi



    Duman içinde kaldı ortalık,bu duman içinde kalmama olayını bi elektroluxde gördüm onun haricinde miele de fena değildi,dyson ın filtre sisteminde yada yalıtımındaki zafiyetden dolayımıbu duman altı kalma olayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ne kadar dürüst bir test ortamı bilemiyorum ama orada 60 yakın test var ve miele ve elektrolux başarılı çıkmış philips 9170 baya kötü 9256 ise daha başarılı çıkmış keşke dyson dc 37 de bu şekilde test edilseymiş
  • @klavye yorumların cok güzel ama ben hala animal mı alergy mi arada kaldım. animal olup beni yoracak ve süpürgeden soğutcaksa almasam mı yoksa çekiş gücü farkından cok aparatın döner başlığı etkili olması mı olay?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.