'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 36412 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Ben Amerika'ya mektup yollamıştım. Salaklar postayı kaybetmiş. Sen sen ol taahhütlü gönder.
Dear Resident, The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure. Until then, all my love from the beyond, Barney
Biraz daha pahalı oluyor ve kargonun nerede olduğunu izleyebiliyorsun.
Dear Resident, The time we spent together however long it was meant the world to me. I would love to see you again, but unfortunately, I cannot. You see, I am a ghost. I can't only materialize once every decade on the anniversary of my death. I chose to spend my one day among the living with you, sweet... Resident. Perhaps we will meet again in another decade, provided you keep your figure. Until then, all my love from the beyond, Barney
tahütlü veya kayıtlı olarak gönderirsen paketin başına bir iş geldiginde tazminat alma şansın olur zaten çok bir şey farketmez onun haricinde yurt dışı çıkışlarda barkotla takip etme gibi bir olasılık yok
küçük paket hizmetinde gönderiyorsun koli olmuş zarf olmuş torba olmuş farketmez gönderdigin kullanılmamış bir şeyse pakete yeşil gümrük etiketi yapıştırt oradada gift (hediye)bölümünü işaretle alıcı birde gümrükle ugraşmasın
bu yurt dışına ptt ile kargo gönderiminde biz kendimiz mi koli yapıp gidiyoruz postaneye yoksa orada kendilerimi koli yapıyorlar..ve kaç günde amerikaya gitmiş oluyor... bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..sayın forum üyeleri açıklamalarınızı bekliyorum
bu yurt dışına ptt ile kargo gönderiminde biz kendimiz mi koli yapıp gidiyoruz postaneye yoksa orada kendilerimi koli yapıyorlar..ve kaç günde amerikaya gitmiş oluyor... bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..sayın forum üyeleri açıklamalarınızı bekliyorum
Valla ben bugün PTT'ye gidicem birazdan.Amerika'ya bi küçük paket atıcam.Yılbaşı için hediyelik arkadaşıma.Bakalım ne kadara mal olacak,kaç lira alacaklar,karşı taraf kaç gün içerisinde bu paketi alacak falan hepsini buraya yazarım akşama.
Tabi karşı tarafın ne zaman alacağını ileri ki günlerde yazarım artık :) .
Valla ben bugün PTT'ye gidicem birazdan.Amerika'ya bi küçük paket atıcam.Yılbaşı için hediyelik arkadaşıma.Bakalım ne kadara mal olacak,kaç lira alacaklar,karşı taraf kaç gün içerisinde bu paketi alacak falan hepsini buraya yazarım akşama.
Tabi karşı tarafın ne zaman alacağını ileri ki günlerde yazarım artık :) .
Konu biraz eski ama sizin sorun yeni... Ben Danimarka'ya ARAS KARGO ile yaklaşık 1 Kg ağırlığında 60 - 70 cm boylarında 15 - 20 cm kalınlığında koli gönderdim. 60 TL ödedim. 3 gün içinde adrese teslim edildi. Kargo ile pazarlık yapın.