Bildirim
..:: Receiver (Uydu Alıcı) Kasasından HTPC Yapımı ::.. (Çok Şükür BİTTİ)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
kasa güzel gidiyo ama ısınmayı nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz? -
Harika gidiyo, çok beğendim eline sağlık.
-
quote:
Orjinalden alıntı: semidos
kasa güzel gidiyo ama ısınmayı nasıl halletmeyi düşünüyorsunuz?
5-6 cm fanlarla çözecem...
Aslında kasanın altı üstü her yeri açık kapatsam mı diye düşünüyorum...
Biraz karasız kaldım toz girecek ya o bakımdan...
Önerisi olan olursa bekliyorum...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 30 Mart 2009; 15:48:34 > -
çok güzel bir çalışma.
çok güzel gidiyor... -
[font="Times New Roman"] murat hocam üst tarafı pleksi yap istersen dha güzel olur bnce güzl gdiyor -
Herkese Teşekkürler...
Bende düşünüyorum ama şeffaf değilde siyah renkte olabilir, sonuçta içinin görünmesine gerek yok...
Ama önceliği içindeki yerleşim şeklini bitirmeye verdim, malzeme yerleri vidalama yerleri filan...
Zaten ortada anakart yok henüz, mini-itx bord kullanıcam haliyle...
Nisan ortalarına piysada olacak olan kartlar varmış ama ne kadar doğru bilmem...
quote:
Orjinalden alıntı: wertyu361
[font="Times New Roman"] murat hocam üst tarafı pleksi yap istersen dha güzel olur bnce güzl gdiyor
-
-
macunla kapatabilirsin yada silikon ama silikon ii gözükmez bence çok pürüz kalabilr istersen yeni bi kapak yap daha saglıklı olur şık gözükür nasıl olsa yavaş yavaş ilerliyorsun -
Öncelikle kolay gelsin artık forumun bu konusunda takılmaya başladım nede olsa ilgi alanım ve bölümümle
ilgili zevk duyuyorum böyle işlerdenÖnerim ise o panel pvc ise pvc bi siyah parça al ve evde kes bence o üçgen biçimleri yapmak kolay olur sanırım
Ya da bi mukavva al oralara göre kes ve boya siyaha saçma gelebilir ama maliyeti yok en azından
-
cep sodası(toz halinde olan)ve jopon yapıştırıcısıyla güzelce kapatırsın maliyet 1 lirayı geçmez güzelcede bi boya iz kalmaz
tecrube konuşuyor
quote:
Orjinalden alıntı: 01mrt
Benim siz arkadaşlara bir sorum olacak...
Aşağıdaki resimde ön panel görünmekte ve bir kaç lüzumsuz delik var...
Onları nasıl kapatmamı tavsiye edersiniz...
-
akıllıca fakat güç kaynağını nereye koyucan -
Soğutma problem olabilir.Star digitalinde içine yakışır he:D
Bende de var denesem mi acaba...:D -
quote:
Orjinalden alıntı: ASİL01
akıllıca fakat güç kaynağını nereye koyucan
Bugün bi resim koyarım içinin yerleşim şekli bitmek üzere, az kaldı...
Bu resim yeterlidir sanırım... Anakart ve HDD temsilidir, şablon olarak kullanıldı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01Mrt -- 2 Nisan 2009; 15:48:17 >
-
merakla bekleniyor haberin olsun -
quote:
Orjinalden alıntı: aslankarakoc
merakla bekleniyor haberin olsun
İnanın bende çok merak ediyorum, sonucu ne olacak bu işin... inşallah güzel olur... -
İnce olanlarından harici bi dvd-rw ekleyebilirsiniz hdd nin ve ya psu nun üst kısmına. Gerçi tepeden ne kadar boşluk olduğu görünmüyor ama... -
quote:
Orjinalden alıntı: skylineGTR_34
İnce olanlarından harici bi dvd-rw ekleyebilirsiniz hdd nin ve ya psu nun üst kısmına. Gerçi tepeden ne kadar boşluk olduğu görünmüyor ama...
Harici derken ne demek istedin bilmiyorum ama ben zaten Slim DVD eklemeyi düşünmüştüm...
Fakat fiyatı yüksek ve gereksiz sadece işletim sistemini kurarken lazım olacak, onun dışında netten indirilecek filmler zaten...
Çokta lazım olursa daha sonra belki harici bir DVD kullanılabilir, slim yada normal... -
sonucu gerçekten merakla takip ediyorum
Benzer içerikler
- peltier sogutucu kaç derece soğutur
- sıvı metal
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
- en iyi laptop soğutucu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X