Şimdi Ara

E71 satıp Bold alınırmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Çok verimli bir şekilde kullanıyorum telefonumu...
    Çok çeşitli programlar kullanıyorum...
    Telefonum Her görüşmemi kaydeder..
    Bir mesaj geldiğinde görmediysem yada bir cevapsızım varsa bunu benim ayarladığım periyotta bana hatırlatır...
    Mesajlarım. galerim ve çeşitli prgoramlarım şifrelidir herkes giremez...
    Birde Her türlü video dosyasını oynatırım ve sezon sezon birçk dizi vardır telefonumda... Buyüzden bolda merak sardım...

Babamda blackberry bold var... Görüntü kalitesi e71 ile kıyasladığında 10 kat daha iyi... müthiş parlak daha geniş ekran... daha çok pixel.. ve nerdeyse E71 in iki katı güçteki işlemci...

Daha e71 im yeni... 2 3 aylık bir cihaz... satsam 500 600 civarı gider diye tahmin ediyorum .... Üzerine para ekleyip bold almak geçiyor aklımdan ama nekadar mantıklı tartışılır...

Sizler ne düünüyorsunuz bu konuda... ?
    Yardımcı olursanız sevinirm....

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canzz -- 29 Mart 2009; 13:11:08 >

• cewap bekliyorum arkadaşlar...
  • alınır neden alınmasın BB Bold harika bir cihaz E71'e göre...
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

alınır neden alınmasın BB Bold harika bir cihaz E71'e göre...

Evet gerçekten güzel bir cihaz olduğunu farkındayım ama sizce Daha 2 3 aylık E71 i yarı fiyatına satıp ... üstüne yaklaşık bir milyar koyup Bold Almak... ??
    Çok kararsızım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cantech

quote:

alınır neden alınmasın BB Bold harika bir cihaz E71'e göre...

Evet gerçekten güzel bir cihaz olduğunu farkındayım ama sizce Daha 2 3 aylık E71 i yarı fiyatına satıp ... üstüne yaklaşık bir milyar koyup Bold Almak... ??
    Çok kararsızım...

tabi ben ekonomik açıdan değerlendirmedim. orası size kalmış bişe... zararınız büyük olcaksa bence cihazınızı sevmeye çalışın:D
  • Alamıyacak olsam zaten yazmam da :)
    şundan bahsediyorum abicim...
    Blackberry Bold ile Nokia E71 arasındaki fark .. Benim değiştirrken ödeyeceğim yaklaşık bir milyara değermi ? Sizlerin Görüşlerinizi merak ediyorum...
    Saygılar...
  • Bence değişme.Bold daha iyi ama zaten babanda varmış evde 2 farklı telefon olur e71 süper telefon.
    Not:Benimde babamda bold var o kadar fark paraya değmez
  • fiyatları bilmiyorum ama eğer milyara yakın fark var ise kesinlikle değmez bence...
  • e71 satılıp storm alınır
  • e71 satılmaz. nedenlerini kendin yazmışsın zaten.
  • e71 satarsan hiç bir telefon alma Hele bold hiç alma
  • quote:

fiyatları bilmiyorum ama eğer milyara yakın fark var ise kesinlikle değmez bence...

Telefonumun ederi 600 civarı diye tahmin ediyorum... Bold ise Doğubanktan alınırsa 1000 mediamarket, teknosa alınırsa 1500 civarı ... Doğubankı tercih etceğimi sanmıyorum... Oyüzden evet 1000 tl civarı fark var ne yazıkki :)

quote:

Orjinalden alıntı: Ka Ta Te Zum ZuM

e71 satılıp storm alınır

Onuda düşünmedim değil ... Ama Stormun ekranı Bold dan 1 inc civarı daha büyük .. Ve çözünülükleri, pixel sayısı neredeyse aynı ... Dolayısıyla Boldun Ekran kalitesi Storma göre oldukça iyi ... Birde Ekranın 1inc büyümesi demek Şarjın ömrünün daha az olacağını gösteriyor ki E71 in şarjı Bolda göre bile daha iyiyken onu tercih edebilirmiim bilmiyorum :))

quote:

Orjinalden alıntı: avan_gard

e71 satılmaz. nedenlerini kendin yazmışsın zaten.

He şöyle ya bana destek olan birileri çıksın da Aklımdan çıksın şu bold :)

quote:

Orjinalden alıntı: canbey86

e71 satarsan hiç bir telefon alma Hele bold hiç alma

Neden hele hele bold ki ? :)

• boldun e71 e karşı 2 avantajı var(dı).
    (dı) dedim mail push avantajı nokia mail ile ortadan kalktı..
    2. avantaj ise ekran, boldun ekranı daha iyi e712e göre...
    ama diğer özellikler açısından e71 bold ile kıyasladığında boldun dezeavantajları daha fazla..
    Kullanım kolaylığı, hız, programlar ile geliştirlebilirlik.
    balckberry özelliğinide kullanmak için gsm operatörüne ödeyeceğin ekstra ücret bir yük...
    blackberry nin kamerasıda 2 mp., radyosu yok, bluetooth özelliği sadece kulaklık için v.s.
    Üstelik kalınlık olarak da dezavantajlı...
    Tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz deyip olaya nokta koyayım...
  • Aynı evde hem babada hem oğulda Bold, bence hiç mantıklı değil.
  • bende e71, en yakın arkadaşımda bold var, bence al birini vur ötekine durumu söz konusu, yani ikisini de çok beğenmiyorum. ama illa ki ikisinden biri dersen e71 derim, çünkü bold'un tek avantajı ekranı o da aman aman bir fayda sağlamıyor. e71 donanımda da yazılımda da oldukça üstün.. hele bi de al sat yap üstüne para öde hepten mantıksız geldi bana...
    ama dersen ki e71'i satayım yerine iphone ya da htc touch hd falan alayım, o zaman olabilir..
  • Yorumlar iin çok teşekkür ederim... bir süre daha e71 i kullanıp daha sonra farklı klasmanda ( dokunmatik olacak heralde ) bir cihaz almaya karar verdim...

Teşekkür ederim...
  • hayırlısı olsun arkadaşım. en iyisini yapmışsın bence de...
    Konuyu yeni gördüm yoksa baya bi destek çıkardım sana :))

Gelelim meseleye.
    Sanıyorum aynı tavırla yaklaşıyorz telefonlarımıza. Benim de 6120c var. 369 Mhz işlemci. Tüm konuşmalarımı kaydeder, dosyalarımı gizler-gösterir, black/white list oluşturur telefonun nimetlerinden sonuna kadar faydalanırım. Hatta şu video editörünü biraz daha sık kulanmam lazım :)

Gelgelelim ben de yaklaşık 3 aydır senin durumundayım. onu araştırıyorum bunu araştırıyorum. Ve hep görüyorum ki, elimdeki telefonda olan imkanların neredeyse çoğu birçok telefonda yok. Olsa da en fazla donanımsal olarak üstün örneğin daha yüksek megapiksel kamera, daha geniş ekran gibi. Ama yazılıma bakacak olursak istersen N958GB al neredeyse aynısı.

Kabaca senin gibi bir hesap yaptığımda benim telefonu satsam 200 den yukarı gitmez. N958gb 1200 ytl civarı. Şimdi değer mi ??? Tek cevabı var DEĞMEZ !!!

Ben telde donanımsal özelliklerden ziyade yazılımsal özelliklere de para vermek isterim. Yeni alacağım telde yazılımsal olarak bir gelişme olmayacaksa dahi en azından önceki telefonumda yaptıklarımın hepsini yapabilmek isterim. İşte bu yüzden mesela iphone gibi telefonlar bana uymaz. Ha çok güzel alet o ayrı.. Ama ben symbianda yaptıklarımın yanında iphone de yolunmuş tavuğa dönerim. Attan inip eşşeğe binmeye gerek yok. bi de üstüne 1000 lira verip. :)

Gelelim Bold'a.. İlk çıktığında inceledim.
    Bold'un ekranı dışında hiçbirşeyi hoşuma gitmedi dersem heralde yalan olmaz. Tuşların kenarların yontulmuş olması da fiziksel klavye kullanmaya alışmış kişilerin seveceği bir özellik olabilir. Ama menüsünden ve o trackball denen aletten nefret ettim diyebilirim. diğer özellikleri saymıyorum bile.. Blackberry push e-mail kullanmak, radyo yok, kamera yok düzgünce. Tam sinir bir durum! Bi de üstüne 1000 lira...

Kafama göre bi cihaz bulsam paraya kıyıp alacağım. Ama işte düzgün olmasını istemekte sonuna kadar haklıym. Çünkü para gerçekten kolay kazanılmıyor. Örneğin yeni alacağım (üstelik böyle bir fark vererek) bir telefonda ben kamera, radyo ve adam gibi yazılım desteği isterim, istemek te hakkımdır.

Zaten bold ile değiştirmezsin artık.. Ama bence Gerçekten içine sinen başka bir cihaz bulmadıkça de değştirmeni önermem arkadaşım.
    Bence attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmeli.

Amma uzun yazmışım ya, şimdi farkettim. :)

• E71 de galeri ve mesajlara nasıl şifre koyuyorsunuz hangi programları kullanıyorsunuz...
    bunlarıda belirtirseniz çok iyi olacak...
  • iki model arasında kalanlar için mangal muhabbeti tadında bir karşılaştırma

e71 vs Blackberry Bold

http://televidyon.com/p/511/blackberry-bold-9000-ve-nokia-e71/

quote:

Orjinalden alıntı: cuneyt34

E71 de galeri ve mesajlara nasıl şifre koyuyorsunuz hangi programları kullanıyorsunuz...
    bunlarıda belirtirseniz çok iyi olacak...

sanırım bahsi geçen özellik bir programla yapılmıyor telefonda bu varolan bir özellik..

• Bana göre E71 eksiksiz , full bir cihaz ve her durumda , her ortamda
    Mobil ihtiyaçlarını fazlasıyla giderebilecek üstün bir cihaz,
    Bold da çok iyi ve farklı bir cihaz ancak eksikleri var , program desteği v.s.
    E71 cihazını satma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technological -- 14 Mayıs 2009; 10:30:16 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.