Şimdi Ara

Mikrodalga arayanlara 'KENWOOD MW598' tavsiye edilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
10.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar mikrodalga için Hepsiburada dan 229 TL ye 2 ay önce almıştım.
    http://www.hepsiburada.com/kenwood-mw598-izgarali-mikrodalga-firin-25-lt./productDetails.aspx?categoryid=22021&productid=mtkenmw598
    şimdi 259 olmuş malum $ ve hediyesi varmış
    http://www.cimri.com/beyaz-esya-ve-mutfak/beyaz-esya/mikrodalga-firinlar/kenwood-mw598-mikrodalga-firin/T40814

240 TL ile 411TL arasında değişiyor fiyatı
     Mikrodalga arayanlara 'KENWOOD MW598' tavsiye edilir.

25 lt kapasite
    Modern,Paslanmaz çelik Ön kapak
    Kolay temizlenebilen iç yüzey
    Metal ızgara teli
    31,5 cm döner ,cam tabla
    Çocuk kilidi
    Pişirme bitimini sinyal ile bildirme
    Elektronik,dijital kontrol
    99 dakika pişirme süresi
    Izgara,Izgara+Mikrodalga fonksiyonları
    5 mikrodalga güç seviyesi
    8 otomatik menü seçeneği
    Buz çözme fonksiyonu

Ürünü genel olarak çok şık ve iyi bir ürün fakat tavsiye etmemdeki sebebi; Servisi!!! "Teknik Servis Kapınızda" Uygulaması var.
    ürün taşınırken yada bir şekilde fanı bozulmuş. dikkat etmemiştim uzun süre çalıştığında cihaz kendini kapatıyordu
    Servisini aradım 1 gün sonra Evine kargo gönderdiler ürünü aldılar
    1 hafta sonra cihaz fanı tamir edilmiş geri kargo getirdi içinde fan arızası nedeniyle fan değiştirildi yazıyordu. gerçekten de fan sesi duymaya başladım

Bu tamir süresince kargo üçreti ödemedim arayıp ne oldu diye sormadım (kutunun içine sorunu yazmıştım) Aynı ürünün ankastre aparatı ile ankastre kullnımına izin veriyor.

Eğer mikrodalga alacaksanız Tavsiye edilir.

Edit: Garanti ile 10 taksit ksrgo Bedava oluyordu HB de Kargo da önemli İnternetten alınacaksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 28 Mart 2009; 15:24:58 >

• merhaba
    mikrodalga fırın almak istiyorum.3 beyaz eşya firmasdı arasında kaldım.İsimlerini yazsam en kullanışlı ve iyisinin hangisi olduğpunu bana bidirirseniz sevinirim.
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
    SAMSUNG GW73E
    KENWOOD MW598
    ARÇELİK MD585
  • åziz,

Böyle bir başlık açman iyi olmuş, ayrıca Kenwood servisinden herkez memnun gibi.

Yinede not düşmek gerekirse, mikro dalga fırın kullanılmasını fazla desteklemeyelim derim...

Umarım üründende memnun kalırsınız...

Güle güle kullan...
  • Selamlar

Ürünü kullanıyorum ve sorun yaşamadım

Servisini yazman böyle bir ilgi alaka ilk kez gördüm ondan dolayı

sorunları yazıp iyileri de belirtmek lazım Tefalden autofry fritöz aldım kutu içeriğinden filitresi çıkmadı (kutu içeriğinde olmasına rağmen) aradım müşteri hizmetlerini bir türlü alamadım kendim aldım ama bir dahada tefal ve grubundan ürün almıyacağım.

@ozleem76

Diğerlerini fazla bilmiyorum ama kenwood güzel
  • bizde bu ürünü kullanıyoruz
    çok memnunuz
    her şeyi çok kaliteli
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinman

bizde bu ürünü kullanıyoruz
    çok memnunuz
    her şeyi çok kaliteli

+1

ayrıca ben yanlışlıkla bozuk prize takmıştım.elektronik göstergesi bozuldu.internetten bir arıza formu doldurdum.telefonla arayıp adresimi aldılar.bana ürünü kutulayıp üzerine birşeyler yazmamı istediler.kargocu kapıma kadar geldi.ürün tamir edilip 4-5 gün içinde kapıma kadar geldi.helal olsun dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zencefi1 -- 7 Şubat 2010; 3:03:06 >
  • Arkadaşlar, ben de Kenwood'un MW 570 modelini aldım, özellikler ızgara ve beyaz renk olması dışında aynı sanırım. Değiştirme şansım var, sizce MW 598 ile değiştirmeli miyim? Bir de MW 598'in yakın çekim (özellikle kontrol paneli) fotoğraflarını koyabilecek kimse var mı?
    Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • MW 598 almayı düsünüyorum ama hicbir sitede boyutları yazmıyor.
    boyutları buraya yazabilecek varmı En x Boy x Derinlik olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadlover

MW 598 almayı düsünüyorum ama hicbir sitede boyutları yazmıyor.
    boyutları buraya yazabilecek varmı En x Boy x Derinlik olarak.

Akşam boyutları yazarım

@okircali panel fotoğrafını eklemeye çalışırım

HB de 239TL
  • Ölçüler 51,5x28,2 (ön boyutları) ayakları ile 51,5x31,2 cm Derinliğe bakamadım gömme dolabın içinde çıkaramadım 40 cm gibiydi.

Resimde imagehack ölmüş ilk mesajdaki ile aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi åziz -- 12 Mart 2010; 20:02:32 >
  • ilk mesajlardan bana servis övülüyor gibi geldi.

evet servisin mutlaka iyi olması lazım . ama...

cihazda kullanış bakımından iyi mi.

kullanımı karışık mı ???
  • Kenwood marka tost makinası almıştım arızaı ürün yollmışlar biz de hemen geri gönderdik. Servis incelemiş hem arızayı tespit etmiş hem de kulllanılmış deyip suçu bize atmıştı. Kavga gürültü iade ettik.
    Bir daha o markaya güvenmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akinci

Kenwood marka tost makinası almıştım arızaı ürün yollmışlar biz de hemen geri gönderdik. Servis incelemiş hem arızayı tespit etmiş hem de kulllanılmış deyip suçu bize atmıştı. Kavga gürültü iade ettik.
    Bir daha o markaya güvenmem.

al işte..

akinci kardeşim nerede oturuyon.

alırsam inşaallah aynı servis olmaz.
  • arkadaşlar ürünün derinliğini tam ölçebilir misiniz?

40 cm lik bir rafa koyacağız, arkasındaki kablo girişleri vs toplamda kurtarır mı 40 cm i?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EliasGS

arkadaşlar ürünün derinliğini tam ölçebilir misiniz?

40 cm lik bir rafa koyacağız, arkasındaki kablo girişleri vs toplamda kurtarır mı 40 cm i?

Kurtarmayabilir , yerinden çıkarmadan ölçtüm arkadaki çıkıntı ile 40-41 cm geliyor (ön tu ve kulpu hariç)

Ama sadece rafda duracak diyorsanız olabilir
  • çok teşekkür ederim sayın aziz. size zahmet eğer arkasında duvar ya da düz bir zemin varsa direk duvardan ön tarafına kadar olan mesafeyi ölçer misiniz? ya da verdiğiniz mesafeyi böyle mi ölçtünüz?
  • Bu alet hakkında bilgisi olan varmı daha fazla mesela pişirme özelliği varmıdır ? ve nereden alınabilir şuan ?
  • Bende bu fırını almayı düşünüyorum.

Fırında aradığım özellikler:

Döner cam tabla
    Kolay ısıtma
    Börek,çörek,kek,pasta,poğaça,ekmek vs pişirebilmeli kolaylıkla
    Izgarası iyi olmalı, pişirdiğim etler,kıymalar vs ciğ kalmamalı...
    vs..vs...
    Bu ürün bu aradığım özelliklere sahipmidir arkadaşlar?
  • Ürünle ilgili bilgi ve tavsiye bekliyorum, teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scazy -- 15 Mart 2012; 16:27:22 >
  • bu markayı hiç kullanmadık iyi bir teknik sevrise sahip gibi..kullanıcı yorumlarını bekliyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.