Şimdi Ara

Chevrolet Captiva - tüm başlıklar - (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.222
Cevap
90
Favori
1.055.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ya arkadaşlar bu cumartesi ankaraya gidip işi bağlayacaktım ama 72000+ mtv bandrol diyenler 75000 ten açıyolar kapıyı. Opanı aradım metin beyi istedim meşgul diye başkası ilgişendi 75000 diyor. Fırat bey 72000 artı mtv almış dedim hiç sallamadılar valla. İzmir egemde bi bayanla görüştüm 74500 tüm vergiler dahiş dedi. İbre izmire kaydı bir anda....
  • evet arkadaşlar kar yağdı, yollar kapandı. Captivacılardan ses çıkmıyor iki gündür, yoksa 4*4 captivalar da mı kara saplandı. Kış gelince 235 55 18 kış lastiklerine bakmaya başladım fiyatlar ne kadar diye çok pahalı geldi ya.. Salı yada çarşamba izmir yolunda problem olmazsa egemden captivayı almaya gidiyorum hayırlısıyla. Sigorta mtv plaka bana ait 72600tl.
  • Evet dostlar bende Captiva'mı dün teslim aldım. Siyah, gerçekten çok memnunum. 75 bine mal oldu bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fmozeni -- 12 Aralık 2010; 16:58:31 >
  • Captivayı bugün yaz lastikleriyle kara vurdum ama 4x4 ile ilgili ekranda herhangi bir ışık yanmadı , sadece kayarken esp lambası yanıyor. Bu araçların 4x4 e geçtiğini nasıl anlıyoruz ? Kış lastiği için ise 235 55 18 değilde 232 60 18 almak istiyorum. Araçta herhangi bir problem yaratır mı ?
  • 4x4 için bir lamba yok bildiğim kadarı ile , tamamen otomatik geçiyor eğer yüksek hızda geçerse ufak bir darbe oluyormuş bunun dışında bir belirti anca patinaj yaparken gorulur heralde
    yokuş iniş sistemini denemek istiyorum ben de ilk karda :)

    nasıl 4x4 performansı , yaz lastikleri ile pek birsey beklememek lazım aslında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahin181

    evet arkadaşlar kar yağdı, yollar kapandı. Captivacılardan ses çıkmıyor iki gündür, yoksa 4*4 captivalar da mı kara saplandı. Kış gelince 235 55 18 kış lastiklerine bakmaya başladım fiyatlar ne kadar diye çok pahalı geldi ya.. Salı yada çarşamba izmir yolunda problem olmazsa egemden captivayı almaya gidiyorum hayırlısıyla. Sigorta mtv plaka bana ait 72600tl.

    hayırlı olsun.. ne renk aracınız?
    bu arada egem in sıfır araç otoparkında bol miktarda captiva mevcut :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yamanel

    4x4 için bir lamba yok bildiğim kadarı ile , tamamen otomatik geçiyor eğer yüksek hızda geçerse ufak bir darbe oluyormuş bunun dışında bir belirti anca patinaj yaparken gorulur heralde
    yokuş iniş sistemini denemek istiyorum ben de ilk karda :)

    nasıl 4x4 performansı , yaz lastikleri ile pek birsey beklememek lazım aslında.


    Yokuş iniş sistemini de denedim. Aracı gayet güvenli bir şekilde yokuştan aşağıya indiriyor. Kış lastiğini de bizim araçlara bulmak çok zor nokian ve dunlop buldum bu iki lastik arasında kararsız kaldım.
  • inci beyazı içi siyah döşeme istedim. şimdiki aracımın içi bej rengi. çocuklu olunca çok kirlendi bide sıkıldım artık koyu renk istedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fmozeni
    Evet dostlar bende Captiva'mı dün teslim aldım. Siyah, gerçekten çok memnunum. 75 bine mal oldu bana.


    Hayırlı olsun...
  • arkadaşlar captiva almayı düşünüyordum ancak internette makyajlı halini görünce vazgeçtim...bu makyajlı hali ne zaman gelir acaba bilen var mı ? bilmeyenler için link koyim....

    http://www.blogkent.net/chevrolet-captiva-2011-ozellikleri-ve-resimleri.html
  • 2011 in ilk çeyreği diye geçiyordu opel pardon chevrolet GM sitelerinde... probably
  • makyajlı versiyon 2.2 motor olacak. Türkiye için 2.0 versiyonu olacak ama 1-1.5 sene daha geç diye duydum.
    bu sürede mevcut hali satılmaya devam edecek.
  • Konsoldaki navigasyonun yeri hariç mevcut halinden memnunum . Yeni kasadaki motorlar 2.2 olacağı için Türkiyede vergiden dolayı satışları düşüreceğinden 2.2 yeni kasaların Türkiyeye geleceğini pek sanmıyorum.
  • ihsan bey siz arabanıza oyun konsolu da taktırmışsınız o nasıl oluyo playstation mu oynuyorsun oyun konsolu ne ki ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: XchieL
    ihsan bey siz arabanıza oyun konsolu da taktırmışsınız o nasıl oluyo playstation mu oynuyorsun oyun konsolu ne ki ?

    Valla çözemedim daha. Bir ara el kitabına bakayım...
  • Uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba arkadaşlar...
    Bir süre önce özellikle sağ ön lastiğin havasının 5-10 günde bir yaklaşık 10 psi düştüğünden bahsetmiştim. Gittiğim türlü lastikçi lastikte bir hata bulamamıştı. Ben de sonunda servise gitmiştim. Onlar da bulamamıştı. Sonunda geçenlerde yine gidip "bu işe bir çözüm bulun, gerekirse lastiği değiştirin" dedim. 2-3 saat kadar incelediler ve sonunda siboptan dediler. Daha önce, cahil halimle kırk kere sibobu değiştirin demiştim halbuki. Yani kaç paralık bir şeydir bu meret.
    Çok şükür iki haftadır lastik inmiyor artık.

    Bu arada yazın satınaldığım için bu araçla henüz kışı yeni görüyorum. Çok soğuk buralar son zamanlarda. Sabah ilk çalıştırmadan birkaç dakika sonra bile klima deli ısıtıyor maaşallah. Geniş hacimli bir araç olduğu için kışın sorun yaşayacağımı sanmıştım ama içi sıcacık çok şükür :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeytinpark -- 14 Aralık 2010; 15:06:56 >




  • iyi günler arkadaşlar. Bu gün egemden 72600 tl ye anlaşmayı yaptım navitech marka sistemide 3 ekranlı 2900 tl ye sipariş ettim. Yarın kısmetse teslim edecekler. Afyona dönüşüm için kar lastiği bakacağım. Bir yere sordu dunlop 375 tanesi verecekler. Binek aracımda ug500 vardı çok memnundum. Ama captivaya göre yok muş. Tecrübesi olan arkasaş var mı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sahin181

    iyi günler arkadaşlar. Bu gün egemden 72600 tl ye anlaşmayı yaptım navitech marka sistemide 3 ekranlı 2900 tl ye sipariş ettim. Yarın kısmetse teslim edecekler. Afyona dönüşüm için kar lastiği bakacağım. Bir yere sordu dunlop 375 tanesi verecekler. Binek aracımda ug500 vardı çok memnundum. Ama captivaya göre yok muş. Tecrübesi olan arkasaş var mı


    hayırlı olsun hangi renk aldınız acaba? bi de 72600 ün içinde navigasyon falan dahil mi ?
  • hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah. ben konya özkaymaktan inci beyazı high bej deri koltuk krom kaplama yan basamaklar krom kapı kolları krom aynalar necvox 9807 navigasyon dvd geri görüş kamerası arka koltuk başlıkları usb çıkışlı için 79000 tl fiyat aldım. sizinki daha hesaplı görünüyor.
  • teşekkür ederim arkadaşlar. İnci beyazı içi siyah döşeme. Fiyatta mtv plaka sigorta yok. 1400 tl de onlar var 74000 lira. Mtv yi ocakta yatıracağım takipçi izmirde 200 lira işçilik afyonda daha az öderim. Cerrah arkadaşım var aradım crv sinde kar lastiği olmadığını söyledi. Hiç de ihtiyaç duymadığını söyledi.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.