Şimdi Ara

Mavi Bilgisayar Hafta Sonu Kampanyası [28 Mart] hd4870 1gb 389 tl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
8.550
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • maviden chipli ps3 lkampanyasi bekliyoruz
  • Ben psp aldım modeli 2006 umd disk bile çıkmadı içinden şimdi ne yapmalıyım memory stick hangisinden alayım bilen varsa bir yardım etsin
  • Geçen haftalarda 46X3500 vardı kampanyada onu kaçırdığıma üzülüyorum, tekrar verseler keşke x3500 yok piyasada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxximuss

Ben psp aldım modeli 2006 umd disk bile çıkmadı içinden şimdi ne yapmalıyım memory stick hangisinden alayım bilen varsa bir yardım etsin

versiyonu ne dostum acaba 4.01 mi
  • evet ama kırılacak gibi modeli 3000 olmadığı için imkansız değil
  • TA-088v1 TA-088v2 TA-088v3 hangisi?
  • Psp nin versiyonu 2006 4.01 miş.
    Bu model kesin olarak kırılabilir mi?
    Eğer öyleyse ve stoklarında kalmışsa yarın almayı düşünüyorum...
  • kesin olark kırlamıyor ve nakrtı ta088vol3 dür %99
  • arkadaslar bende bırsey sorucam bır arkadasım ıspartada oturuyor ve orada sadece teknosa varmıs teknosa fıyatları malum(nakıt 199 tl) mavı de x540 ın nakıt fıyatı 155 lıra hafta sonu kampanyasından yararlanması cok zor kendını baya kasması gerek otv ındırımı mavı hafta sonu kampanyasından cıksa bıle ne kadar fark eder eger otv ındırımı olduktan sonra mavıde yıne 150 cıvarı olacaksa hafta sonu ıcın kendını sıkmasın varmı bılgısı olan
  • Merhaba Arkadaşlar ben öğlen mavi bilgisayardan psp almış bulunmaktayım. Almadan önce biraz araştırmıştım , 2000 serisinin 4.01 versiyonunun 3 tür anakartı mevcutmuş. Bunlardan 2'si kırılabiliyormuş , Okuduğum kadarıyla batarya yuvasında data code 8c yazmıyorsa ve seri numarası HE ile başlıyorsa kırılabilen versiyonuymuş. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba ??? Bende ürün hakkında bilgiyi ilk elden (seri no falan ) verebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newton20 -- 28 Mart 2009; 21:46:23 >
  • Mavi Bilgisayar kendi garantisini mi veriyor PSP'de de?

İçinden Sony Eurasia kartı çıktı mı?
  • malsef çıkmadı bende yetkili birine sordum kendi garantimizi veriyoruz bi sorunda bize getirin biz hallederiz dediler, peki ankara dışında isem hatta yurtdışında isem ne yapacım dedim cevap yok tabi.. Ama bu fiyata başka yerden bulamam diye üstelemedim
  • priz tek renk gri tonuna yakın bir rengi var...
  • Mavi bilgisayardan yeni psp alanlar kırılabilir olduğunu anlamak için bunu deniyebilir misiniz?

http://www.pspvadisi.com/teknik-destek/10453-hangi-psp-kirilir-hangisi-kirilmaz-7-adimda-ogrenelim.html
  • Mavi Bilgisayardan alınan PSP nin durumu;
    Linkte belirtilen 7 adıımı sırayla açıklayım:

1-PSP 2000serisi 4.01 FAkat anakartını nasıl anlayacağız bilmiyorum
    2- Seri numarası HE ile başlıyor (sanırım bu iyiye işaret)
    3- Barkotta G yazıyor
    4- Barkotta G yazdığı için bu işlemi geçiyorum.
    5-Kırılabilir olduğuna kanaat getirdiğim durum bu Pil uvasında Data code 8 C diye bir şey yok Hatta date code diye birşey yok.
    6-Denemedim
    7Limited edition değil.
  • Bende priz aldım ama neden aldığımı bilmiyorum son 2 tane kalmıştı kapış kapış gidiyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: freestyler7

Bende priz aldım ama neden aldığımı bilmiyorum son 2 tane kalmıştı kapış kapış gidiyordu

Sürü psikolojisi bu olsa gerek

• suru piskolojisi ve ihtiyac normal priz fiyatına akım korumalı priz,normallerle degiştirecegim
  • psp alanlar makina kırılabilirmiş kadıköy yazıcıoğlu iş hanın en alt kat syd bilg. da kırılıyor bilginiz olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.