Şimdi Ara

pk!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abiler daha önce açıldımı bu konu bilmiyorum eyer açıldıysa lütfen kusuruma bakmayın

bu sabah oyuna girdimizde server olarak kötü bir süprizle karşılaştık (venüs) kale sahibi olan AVALON guildindeki insanlanlar (insan olsalar bunları yapmazlardı) yüksek lv li insanların kurtlarına saldırarak pk yapıyolardı ama kendileri pk olmuyolardı arkadaşlar sabah yüzlerce insan kaç paralık itemlerinden oldular buna bende dahilim sizce bunları neden yapıyorlar yada GM ler ne yapıyor sabah GM oyuna girdinde hala pk yaplaya devam ediyolardı. başka server lardada oldumu bu olay yada benzer bir olay

lütfen yazın yorumlarınızı bekliyorum !!!!

• Salı günkü update ile force skillerindeki bir bugdan kaynalanıyor ve bütün bot programlarında pk olunuyordu ama sbot 1.14a ile bu bugu giderdi, diğer bot firmalarından haberim yok.
  • ben bot kullanmıyorum benide pk yaptılar
    benim herkese tavsiyem kurtlarını çantadan çıkarmasınlar
  • botta değilkende saldırıyor kurt. bot la alakası yok. oyunun kendi bug u. köpeğe biri pk olarka dalınca, köpek sizin emrinizi beklemeden saldırıyor. ezik bir adamsa ölüyor tabiki ve pk oluyorsnz.
  • Bunun antilop görevi gibi bottan kaynaklanan bi durumu yok botlu botsuz petle gezen herkese yapıyolar.Tek çözüm düzeltilene kadar wolf vs petlerinizi açmayın.Benim 2 charımıda pk etmişler ama ellerine bişey geçemedi sadece olan exp sp me oldu.bide gelip şehirde gel kesiyim sana yardım ediyim diye pişkin pişkin dalga geçiyolar. Acınası insan sınıfında baş köşeye oturtulucak insanlar oyunun her bugunu sömürmeye çalışmaktan başka bi halta yaramıyolar maalesef...
  • Yaw benim ongda farm yapan 82 bard chara bile pk yapmışlar 2 lvl hemde Allahtan birşey kaybetmedim
  • Apollo serverında Hotanın yarısı pk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Full str Bow/fire+?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • rezillik ya bide hotanın çıkışı kaynıyor giden geleni pk edip bide pk ları çıkarken indiriyorlar.
  • bunu sadece bizim serverda zannediyorum ama tüm oyundaymış yazklar olsun bu sabah hala pk yapıyolardı gm ler fark etmiyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: weast60

bunu sadece bizim serverda zannediyorum ama tüm oyundaymış yazklar olsun bu sabah hala pk yapıyolardı gm ler fark etmiyormu

Salı günü düzeltilecek, sbot 1.14a kullananların kurtlarını sbot yönettiğinden oyunun bu bugu onlarda çalışmıyor onun harici diğer bot programları ve elle kasanlar köpeklerini salı gününe kadar kasalarına koysunlar.

Bu arada sbot açıldı, 15 TL den 1 ay yüklü acc verebilirim
  • quote:

abiler daha önce açıldımı bu konu bilmiyorum eyer açıldıysa lütfen kusuruma bakmayın

bu sabah oyuna girdimizde server olarak kötü bir süprizle karşılaştık (venüs) kale sahibi olan AVALON guildindeki insanlanlar (insan olsalar bunları yapmazlardı) yüksek lv li insanların kurtlarına saldırarak pk yapıyolardı ama kendileri pk olmuyolardı arkadaşlar sabah yüzlerce insan kaç paralık itemlerinden oldular buna bende dahilim sizce bunları neden yapıyorlar yada GM ler ne yapıyor sabah GM oyuna girdinde hala pk yaplaya devam ediyolardı. başka server lardada oldumu bu olay yada benzer bir olay

Hemen Avalon'u suçlama.

Avalon'un amacı serverı botlardan arındırmak, oyunu eski haline döndürmektir.

Hazır oyunda bug varken bot kullananları pk yapmışlar. Çok da iyi yapmışlar. Eskiden bot mu vardı? İnsanlar emekleriyle ne yapıyorlarsa onu alıyorlardı.

Şimdi öyle mi! Koy bota tak tak lwl atla. Al goldu silki premium al, devil spirit al, dress al. goldla sosun silah al + bas...

• quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

quote:

abiler daha önce açıldımı bu konu bilmiyorum eyer açıldıysa lütfen kusuruma bakmayın

Hemen Avalon'u suçlama.

Avalon'un amacı serverı botlardan arındırmak, oyunu eski haline döndürmektir.

Hazır oyunda bug varken bot kullananları pk yapmışlar. Çok da iyi yapmışlar. Eskiden bot mu vardı? İnsanlar emekleriyle ne yapıyorlarsa onu alıyorlardı.

Şimdi öyle mi! Koy bota tak tak lwl atla. Al goldu silki premium al, devil spirit al, dress al. goldla sosun silah al + bas...

ben botla kasmıyorum ama ne hikmetse benide pk yapıyorlar bende bota karşiyım elle uraşıyom we beni pk yapan avalondan biriydi ben onu gördüm we onu söledim benim avalona bi lafım yok

• GM he ben 2 yıldır gm görmedim oyunda

gece saa4 gibi giriyor bi otomatik mesaj atıyor tamam sonra kase büyük...

varsa elinde bi resim koyda görelim şu meşur gm leri....
  • Avalon'un belli başlı kuralları var. Guildin legit bir guild değilse ondan da olabilir.
  • sanki elle kasanı pk yapmıyorlar botu yasal yapanlar düzeltsin sizemi kalmış bunu düzeltmek bende pk oldum ve bu güne kadar ne bot kullandım nede başka bişey orda kaybettiğim exi yapabilmek için kaç ssatimi aldı saçma sapan bir gerekçe sizinki düşen itemleri alanlara zaten ne diyeceğim söylememe bile gerk yok...........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.