Şimdi Ara

Western Digital, MyBook serisi 2TB kapasiteli sürücülerini duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Geçtiğimiz haftalarda endüstrinin 2 terabyte kapasiteli ilk sabit diskini duyurarak dikkatleri üzerine çeken Western Digital, harici depolama çözümlerini güncellemeye devam ediyor. Firma cephesinden gelen bilgilere göre, MyBook serisi yüksek depolama kapasitesi sunan dört yeni model ile güncelleniyor.


    Firmanın tamamı 2TB'lık depolama alanı sunan My Book Studio Edition, My Book Mac Edition, My Book Home Edition ve My Book Essential Edition serisi harici depolama birimleri kompakt yapıları ve şık tasarımlarıyla dikkat çekerken, Kensington güvenlik slotu,SmartPower ve güvenli kapatma gibi teknolojileri de desteklemekteler.


    Sunulan yükske depolama kapasitesi ile yüksek çözünürlükteki dijital içeriğin saklanmasında ciddi kolaylıklar sağlayacağı belirtilen yeni sürücülerden My Book Essential ve Mac Edition modelleri USB 2.0 arabirimini, Home ve Studio Edition modelleriyse USB/eSATA/FireWire 400 ve USB/eSATA/FireWire 400 & 800 portlarıyla geliyor.


    2TB kapasiteli My Book Studio, Home ve Essential Edition modellerinin satışına başlandışığı açıklanırken, yüksek kapasiteli Mac versiyonu için kullanıcıların Nisan ayına kadar beklemesi gerekecek. Harici formdaki yeni depolama sürücüleri için belirlenen yurt dışı satış modeline göre 329.99$ ila 379.99$ arasında değişmekte.








  • harika bir ürün teşekkürler
  • 2 TB dsikler çıktı mı piyasaya? Yoksa 2x1GB disk mi kullanılıyor bunlarda?
  • 329$'lıktan almak lazım.
  • 1860 gb mı bu şimdi acillik durumunuz yoksa bence almayın cünkü bazı fırmalar 2 4 8 tb lıklar çıkarmış bunlar pazarlama tekniği ilkden 2 belli bir süre sonra 4 8 tb lıkları piyasaya surecekler normalde biz 1 tb ilk çıktıgı günlerde adamlar 8 tb lık uzerınde çalışıyorladı. o fiyatlar öle bi düşecek ki bekleyin derim
  • Çok geç çıkıyor ve pahalı oluyor. Şimdiye tek diskte 10 tb çıkmış olmalıydı. Belki de çıktıda piyasaya sürmüyorlar. Arşivciler için yetmiyor hdd. Verin bana bunu 1 ayda doldurayım.
  • çoktandır var zaten duyurusunu belki yapmamış olabilir ürün incelemeleri geldi bize 2 ay önce
  • valla çıksın hemen alacam anasını satayim. şu 720p çıktığından beri 1 TB bile yetmiyor yaw. eskiden "benim 120 cigabayt hard diskim var" diye hava atardık ne günlerdi ama ya. valla bu 1080p, 720p olayı varya HDD'cilerin çok ama çok işine geliyor hatta Rip gurupları bu filmleri onların desteğiyle ripleyip dağıtıyordur kesin, eğer bu filmlerin netten paylaşılması yasaklanırsa varya bunlar hemen batar batar.
    hemen 2 saniyede ne teori ürettim ama ya .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.