Şimdi Ara

Acer'dan 800 MHz işlemciye sahip PDA; F1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • (Allaboutphones.nl adresinden alıntıdır)


    E-Ten firmasını bünyesine aldıktan sonra cep bilgisayarı üretimini ve tanıtımlarını sıklaştıran Acer, bugün düzenlediği basın toplantısında F1 modelini sergiledi.


    Toshiba TG01 gibi Qualcomm'un yeni Snapdragon platformu desteğini arkasında alan F1, TG01'in aksine 800 MHz saat hızında çalışan işlemciye sahip olacak ve ATI'nin grafik işlemcisini barındıracak. Grafik işlemcisinin yüksek çözünürlüklü medyaların PDA'da oynatılabilmesine olanak tanıyacağı belirtiliyor. Bunların yanısıra Windows Mobile 6.5 işletim sistemini kullanan F1, Acer Suit 2.0 arayüzüyle dikkat çekmekte. Flash tabanlı Acer Suit arayüzü, HTC'nin TouchFLO'sunu andırdığı ifade ediliyor.


    Ayrıca arkasında 5 megapiksel çözünürlüğünde kamera konumlandırılan F1'in yurtdışında 560 Euro civarında satışa sunulacağı belirtilirken cihazın diğer teknik özellikleri henüz belli değil.


     








  • Beni aşar...
  • HTC gibi olabiesi için 40 ırın ekmek yemesi lazım.
  • Vatana millete hayırlı uğurlu olsun
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Starforces

    HTC gibi olabiesi için 40 ırın ekmek yemesi lazım.


    HTC'nin yapmadıklarını yapabildiği için mi? 1 yıldır 520 mhz qualcomm işlemciyle devam edecek modeller açıkladı. Bu yaz htc touch diamond 2 ve touch pro 2 modellerinde de geçen yıl kullandığı işlemciyi kullanacağını açıkladığı için mi? Adamlar flash ta arayüz yazmış, en hızlı işlemciyi ve ati grafik işlemciyi kullanmayı seçmiş. HTC ne yaparsa satılıyo zaten adamlar hiç kasmıyor. Bir de böyle düşünün bakalım...
  • 560 e mu?
  • Millet alışmış aynı yorumları yazmaya. HTC olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazımmış. Nereden biliyorsun be hocam ? Makine elinde mi ? Acer'ın şu ana kadar çıkardığı PDA lardan kaçını kullandın ? Nereden biliyorsun diye sorarlar adama. Ayrıca Acer, haberdede belirtildiği üzere E-Ten'i bünyesine katmış ki, onun yolundan devam ediyor. E-Ten'de az buz bir firma değildir hani. Dolayısıyla Toshiba gibi ilk çıkardığı modellerde dahi hayal kırıklığı yaşatacağını hiç düşünmüyorum ben Acer'ın. Ayrıca onurkilinc çok güzel açıklamış. Yıllardır HTC, karşısında adam gibi firma kalamadığı için tekelini kullanarak habire eski teknolojileri kakalıyordu bize. Windows Mobile'ın rakiplerinin arkasında kalmasındaki en önemli etken bana göre bu tekeldir. Uzun zamandır sağlam bir gelişme gösterilmedi. Dua edelimde Acer sağlam bir rakip olabilsin. Arkasından da diğer firmalar...
  • ben asus p526 kullanmıştım on numara cihazdı kilitlenme vs nerdeyse yoktu pil süresi süperdi. htc de iyidir çok tecrübelidir ama tek değildir.
  • tasarımı biraz basit, arka tarafı çin malı telefonları andırıyor
  • Eğer standart olarak 800MHz'de çalışıyorsa buna pil dayanmaz. Intel XScale gibi bir işlemci ise çok iyi ve Acer yazılımsal olarak cihazının arkasında durursa, o zaman çok çok iyi. Toshiba pek yazılımsal destek vermiyor cihazlarına.

    Düzenleme:

    Qualcomm Snapdragon işlemcilerin daha detaylı açıklaması;

    http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(processor)

    It is designed for real time ubiquitous computing with low power consumption for day-long battery life.

    Demişler ama göreceğiz diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 26 Mart 2009; 12:45:53 >




  • ne zaman cikacakmis ki piyasaya???
  • harika gerçekten
  • Cihazın tipi falan güzel. Teknik bilgileri de yaygınlaşınca nasıl 1şey olduğu ordaya çıkar.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: isimbulamadim

    Millet alışmış aynı yorumları yazmaya. HTC olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi lazımmış. Nereden biliyorsun be hocam ? Makine elinde mi ? Acer'ın şu ana kadar çıkardığı PDA lardan kaçını kullandın ? Nereden biliyorsun diye sorarlar adama. Ayrıca Acer, haberdede belirtildiği üzere E-Ten'i bünyesine katmış ki, onun yolundan devam ediyor. E-Ten'de az buz bir firma değildir hani. Dolayısıyla Toshiba gibi ilk çıkardığı modellerde dahi hayal kırıklığı yaşatacağını hiç düşünmüyorum ben Acer'ın. Ayrıca onurkilinc çok güzel açıklamış. Yıllardır HTC, karşısında adam gibi firma kalamadığı için tekelini kullanarak habire eski teknolojileri kakalıyordu bize. Windows Mobile'ın rakiplerinin arkasında kalmasındaki en önemli etken bana göre bu tekeldir. Uzun zamandır sağlam bir gelişme gösterilmedi. Dua edelimde Acer sağlam bir rakip olabilsin. Arkasından da diğer firmalar...

    Sizde ciddiye alıyosunuz üşenmiyorsunuz.




  • Arkadaşlar. Eten i hafife almayın bence. Eten çok iyi bir üreticidir. Bir de Acer gibi Dünyanın en büyük üreticilerinden birisinin bünyesine katıldıysa bişeyler olabilir...
  • Neler yapabilirsin ki bunla ? Fazla birşey beklememek lazım.
  • ram ı rom u kaç bunun onlarda önemli ama hızı çok iyi yakında bilgisayar cebimizde olacak diyinsene
  • niye fazla bişey beklememek lazım ? 800 mhz işlemcisi var
  • acer son zamanlarda çıkardığı ürünlerde piyasada baya bi sükse yarattı. Eskiden acer mi o da neymiş derken özellikle son 1 yıl içinde çıkardığı ürünlerle adından sıkça söz ettirdi ve haklı bir kazanç elde etti. Ayrıca sağladığı servis ve yazılım destediğide cabası. Kendisi direk pda dünyasına girse toshiba gibi olabilirdi fakat Eten firmasını satın aldıki eten zaten yılların birikimiyle PDA pazarında bu işin profesyonellerinden biri. Şimdi etenin arkadasında Acer gibi bir dev var. Daha telefonun özellikleri su yüzüne çıkmadan bundan bişi olmaz şöledir böledir gibi yorumlar çok afaki ve saçma olur. Neden kaliteli bi ürün olmasınki. Yada acaba acerin kaliteli bir pda yapıcağından korkanlarmı var. Belkide HTC den kat kat üstün bir cihaz yapıcaklar. Acer bir çıkışa geçmişken öle üstün körü bir ürün piyasaya sunmaz. Adamlar akıllı insanlar. Müşteriye ulaşmayı iyi biliyolar. Bu yüzden bekleyip görmek lazım derim :)




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.