Şimdi Ara

RX-V595a mı ? vsx-510 mu ? lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar konu üzerine konu açıyorum ancak başka türlü cevap alamıyorum sizlerden..forumda uzmanlaşmış ve a/v receiver konusunda yardımcı olabilecek üstadlardan fikir ve öneri bekliyorum..daha önce de belirttiğim gibi elimde bir çift tannoy mx1 ve 3 adet technics surround hoparlör mevcut..küçük oturma odamda kullanmak üzere ikinci el eski ve uygun bir receiver ararken iki seçenekle karşılaştım :

    1-Yamaha RX-V595 400 TL civarı
    2-Pioneer VSX-510 300 TL

    Bu odada biraz müzik de dinleyeceğimi de gözönünde bulundurursak hangisi daha mantıklı ? hiçbiri de olabilir tabi..bu fiyatların durumunu pek bilmiyorum şu an..her türlü tavsiyeye açığım..lütfen beni fikirlerinizden ve tecrübelerinizden mahrum bırakmayın daha ne diyeyim ? şimdiden teşekkürler..



  • en ihtiyacım olduğu anda hemde böyle bir forumdan yararlanamamak...çok düşündürücü... demek ki biz bir yerlerde hata yapıyoruz..ya burda her türlü tesisata ve bilgiye sahip olup öylesine canın isteyince takılıp bişeyler için yorum yapacak insanlardan olmak lazım yada sadece varsa önceden yazılmış bir şeyler şansına bulursan okuyup çıkmak..çok üzüldüm gerçekten..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.