Şimdi Ara

Hitachi, Ultrastar serisi ikinci jenerasyon sabit disklerini satışa sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sabit disk dünyasının zirvesindeki isimlerden Japonya merkezli Hitachi, kurum ve kuruluşları hedef alan Ultrastar sabir disk ailesinin ikinci jenerasyon modellerini tanıttı. Firmanın 2.5" formundaki yeni modelleri özellikle SAS (Serial Attached SCSI) 6 Gbps arabirimine verdikleri destekle öne çıkıyorlar.


    Yüksek performans ihtiyacını karşılamak üzeree hazırlanan ve 147GB ile 300GB'lık iki farklı kapasite seçeneği ile pazara sunulan C10K147 ve C10K300 kod adlı sabit disklerin her ikisi de 10000 devir/dakika hızlarında çalışıyor ve gelişmiş güç yönetim teknolojisini destekledikleri bildiriliyor.


    Advanced Power Management isimli güç güç yönetim teknolojisi sayesinde bekleme durumunda 3.4 Watt, aktif kullanımda ise 6.1 Watt'lık güç tüketimine sahip olduğu belirtilen Ultrastar serisi ikinci jenerasyon sabit diskleriyle Hitachi, belirttiğimiz gibi özellikle kurumsal müşterileri hedef alıyor.








  • Bu Hitachi'nin diskleri, Seagate ve WD'e göre performans ve kaliteleri nasıl ? Daha mı iyi yoksa eş değerde mi veya kötü mü ?

    Ülkemiz'de pek Hitachi disk bulunmuyor sanırsam.
  • Samsung'lar kadar ısınma sorunu yoktur umarım hitachi'de.Ben Samsung kullanıyorum hdd soğutucusu almak zorunda kaldım :(
  • quote:

    Orjinalden alıntı: N-0NE

    Samsung'lar kadar ısınma sorunu yoktur umarım hitachi'de.Ben Samsung kullanıyorum hdd soğutucusu almak zorunda kaldım :(



    Bende de Samsung vardı. Isınıyordu, sesli çalışıyordu memnun değildim. Bidaha Samsung disk almayacağım.
  • Kullandığım Philips external hddde Hitachi var inanın hiç ısınmıyor. Diğer external Lacie içinde Samsung var ısınma konusunda aralarında dağlar kadar fark var.
  • bende samsung kullanıyorum hatta daha once 3 defa daha samsung kullandım ama ne ısınma sorunu yasadım nede asırı ses, ısılar ortalama 20-25 derece arasında oldu bıraha alıcak olsam yıne samsung alırım sımdıye kadar sorun yasamadım
  • sas ve sata3 arasında bir fark olacak mı? sanırım transfer hızları ve bağlantı arayuzleri aynı
  • Hitachi hard disk kullanmıştım bir süre. Performans olarak seagate'in altındaydı ama çok daha serin ve sessiz çalışıyordu.

    Şu an Samsung kullanıyorum. (750gb+320gb) Kasa içi havalandırmam iyi olduğu için ısı problemim yok ama sesten şikayetçiyim...
    Bilgisayar açılırken ve kapanırken motor kötü ses yapıyor...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BiLgiSeaRcheR -- 25 Mart 2009; 17:12:39 >
  • bende de 750 samsung f1 var ne ses ne ısınma var ayrıca çok hızlı. iyisimi denk geldi ne ):
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.