Şimdi Ara

KILLZONE 2, OFFICIAL GUIDE (SHOPTO.NET kalitesi, FUTURE PRESS VERSION)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar hepinize slm. Shopto.net'ten 20sinde sipariş verdiğim KILLZONE 2 OFFICIAL STRATEGY GUIDE, 24 ünde yaşadığım şehrin posta dağıtımına ulaşmış. (içimden oha dedim) PTT'nin web sitesi birkaç gündür çalışmıyordu. lakin bu sabah düzelmiş, gördüm ve hemen gidip aldım.

guide ın ilk iki bölümü hatırlarsanız KILLZONE.COM da yayınlanmıştı. 2 de multiplayer bölümünü pdf olarak koymuşlardı. beni en çok etkileyen KILLZONE.COM unda, yani GUERILLA GAMES inde bu guide a destek çıkması idi.

bildiginiz gibi 2 adet KZ2 guide ı var. 1. si ABD amazon.com unda satılan, çok kaliteli guide lara imza atmış, brandy games in kılavuzu. hatırlarsanız, brandy games ten bir LITTLEBIGPLANET official guide ı alıp foruma tanıtmıştım. dehşet bir kitaptı, textbook gibiydi. malesef, tembelliğimden fotolarını koyamadım. artık affedersiniz.

brandy games KZ2 içinde guide hazırladı ama şu anda abd amazon.com unda satıldığından ve kargo ücreti çok fazla olduğundan alamadım.

KZ2 nin ikinci guide i ise, benim shopto.net ten aldığım ve killzone.com unda sitesinde yayınlayarak, bir nevi official guide olarak duyurduğu, FUTURE PRESS tarafından hazırlanan guide. bu textbook ayarındaki kitap, shopto.net e bir ara gelmiş ve hemen bitmişti. ben geçen hafta resmen şans eseri yakaladım ve fırsattan istifade hemen sipariş verdim. o kadar hızlı oldu, arkadaşlardan tavsiye bile istemedim.

maliyeti 40 tl civarında kargo dahil. yani ingiltereden kapıma kadar 4 gün gibi sürede geliyor. böyle bir kitap türkiye'de remzi kitapevinde 100 den aşagı satılmaz onu soyleyeyim. üstelik içinden oyungezer vs. dergisi ayarında, bir mini shopto.net magazine çıkıyor bu ise bedava. magazine cok kaliteli, baskıları ve kısa oyun degerlendirmeleri var.

SHOPTO.NET e çok teşekkürler, adamlar gerçekten müthiş çalışıyorlar. kocaman beyaz havalı zarfa konulmuş kitap ve kendi ozel jelatininde, kalın koruyucu jelatininde geldi. amazon.com dan aldığım brandy games in LITTLEBIGPLANET OFFICIAL GUIDE ı bile böyle koruma kalın jelatininde gelmemişti ve çok çok hafif hasarlıydı. bu yüzden moralimde bozulmuştu hatta. SHOPTO.NET kalitesini ortaya koymuş. (şimdi bunu yazdığım için beni shopto.net çalışanı da ima edecekler, )

ayrıca şöyle bir güzellik oldu, daha önce khan arkadaşımızla birbirimize KZ2 tavsiye etmiştik. o tavsiye den 1 pound kazanmıştım. alışverişim sırasında o da düştü fiyattan, yani 2,4 tl karım var. daha ne isteyeyim.

herkese tavsiye ediyorum diyebilirim. özellikle KZ2 efsanesinin hayranlarına. resimlere geçmeden önce klasik kapanışımızı yapalım,

KILLZONE 2, O KADAR.

NOT: KILLZONE.COM da yayınlanan bölümlerin linklerini eklemeye çalışacagım pdf olarak. ayrıca yine söz vermeyeyimde, vakit bulursam en azından singleplay in, o heykelleri ve intellerinin oldugu yerlerinin bilgisini girmeye calısacagım. islerden ve rahatsız olan dedemden dolayı forum ve oyunla fazla ilgilenemiyorum, artık ne kadar yetisirse.

önden görünüş, boyutu anlatabilmek için, KILLZONE 2 METAL KUTU FOREVER'ı da koydum. ve en sağda shopto.net in magazine i var. bedava.

sadece geniş değil, kalında bir kitap.

arka yüz ve koruyucu kalın jelatin kılıfı gayet belli oluyor.

arka kapağın iç yüzü, bu artwork u sevdim.

yine arka kapak bir sayfa öncesinde bir visari artwork u cok guzel.

efsane sniper artwork u, visari artwork unden bir sayfa evvel.

kitabın ortası, warzone ayrımı, multi bölüm sanıyorum. daha tam incelemedim.

ön kapağın iç yüzü. solda metal kutu, sağda shopto.net magazine

ön yüz, shopto.net magazine ile birlikte, sol tarafta, METAL KUTU FOREVER var.

ÖNEMLİ NOT:

Hatırlarsanız bu guide ı yakaladığımda tavsiye etmiştim. daha tam incelemedim ama şu hali ile daha da sevdim. bu fiyattan shopto.net'ten yakalarsanız mutlaka kaçırmayın derim.

• adamlar killzone ansiklopedisi yazmışlar resmen
  • Sanırım sitede bunu tek alan kişisin

EE killzone 2 fanı olmak ayrı birşey=)
  • Teşekkürler görsel şölen için
  • nejatım hayırlı olsun LBP dan sonra bir guide ile daha karşımızdasın,

baya güzele benzioyor eminim ki incelediğinde daha bir çok güzellikle de karşılaşacaksın...

bu arada deden için yeniden geçmiş olsun...
  • voouuvv süperr
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: QuAnTuM-C

Sanırım sitede bunu tek alan kişisin

EE killzone 2 fanı olmak ayrı birşey=)

Sitede bu kitabı alan ilk kişi benim. Tembelliğimden tanıtım yapmadım.

Bununla birlikte klan maçı yapacaklara ve Killzone 2 fanlarına tavsiye ederim. Gerçekten arşivlik bir kitap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doganreis -- 25 Mart 2009; 14:11:26 >
  • Teşekkürler
  • bende almak istiyorum shop to dan ama pay pal kabul etmiyorlar..o yüzden başka yerdende future press versiyonunu bulamıyorum..
  • Kredi kartım olsaydı bende almak isterdim.
  • bende biraz önce aşağıdaki ürünün siparişini verdim :)

Killzone 2: The Official Guide to Warzone and Campaign (Limited Edition) FUTURE PRESS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepblue -- 25 Mart 2009; 15:24:18 >
  • shopto.net the essential guide bedava veriliyor bu aralar shopto'da (bir ürün alınca), galiba içinde de 3 sterlinlik indirim kodu var...
  • nejat abi saolasın.
    eğer intelleri falan toplamak istiyorsanız youtubeden de bakabilirsiniz paranız dergiyi almaya yetmiyorsa :D
  • e artık matbaaya verirsin biz de nasiplenirik
  • Koleksiyon Saglam..

• quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

''KILLZONE 2, BABY, KILLZONE 2.''

• quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

e artık matbaaya verirsin biz de nasiplenirik

Benim bildiğim nejat kopyaya karşı olduğu için o kitabi hayatta çoğaltmaz .
    gidin alın kardeşim paranızla der geçer

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _2FAST4U_ -- 25 Mart 2009; 22:48:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _2FAST4U_

quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

e artık matbaaya verirsin biz de nasiplenirik

Benim bildiğim nejat kopyaya karşı olduğu için o kitabi hayatta çoğaltmaz .
    gidin alın kardeşim paranızla der geçer

edit:imla

biz almasını biliriz kilitleri kontrol etmek lazım.ee naparsın dünya bu yarın ne olacak belli değil

yok yok.güle güle okusun.Allah bize de mezun olunca iş bulmayı nasip etsin de biz de nejat bey gibi artık guide dır ekstra içeriktir haritadır alabiliriz.

herşey parayla be. bi maaşım olsa neler almam.

geçen sene mezun olucaktım şimdi de kriz çıktı daha da güzel oldu ortam.

bu ülkede en bilgili adam diye geçinen insanın dahi çakmadığı ve biz hariç herkesin konuştuğu yalan rakamların havada uçuştuğu bir bölümde okuyoruz: iktisat

kitaptakilerle bize ekmek ve oyun kazandıracak şeyler tamamen farklı.ne diyim . hangi taraf haksızsa Allah onun belasını versin.

• @:::LOSTPLANET:::

ALLAH yardımcın olsun kardeşim.
    bölümün fenaymış gerçekten ama burası türkiye unutma.
    her an,her şey olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.