Şimdi Ara

25 m2 salona kaç BTU ve hangi klima?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
167.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Evim güney cepheye bakıyor,salonum 25 m2, yazın oldukça sıcak oluyor haliyle. Uzun süre kullanacağım cihazları kaliteli ürünlerden seçmeye çalışıyorum her zaman ama tabi fiyat/performansı da düşünmek gerekiyor. Mitsubishi nin klimaları çok güzel, acaba 9000 lik inverter bir mitsubishi taksam salona çok mu elektrik harcarım, onun yerine 12000 lik taktırsam alırken fazla para harcayıp zamanla elektrik parasından kurtarabilir miyim sizce bu parayı?

    Bunun dışında mitsubishi olmazsa hem BTU hem de marka olarak 1000TL civarında hangi klimayı tavsiye edersiniz?



  • Merhaba,
    25 m2 odaya 9000btu birkere çok az gelir.İllaki alacam derseniz kullanırsınız ama odayı sogutamaz ve devamlı çalışır.Çokta elektrik sarfeder.Bu yüzden 9000btu unutun bence.Size uygun 12000-13000btu olur.Alttaki linkteki klima size uygun.Hem sogutmada hem ısıtmada size yeterli performansı verir.Oldukçada tasarruflu bir ürün.
    http://www.hepsiburada.com/mitsubishi-electric-msz-hc35va-inverter-duvar-tipi-split-klima/productDetails.aspx?categoryid=17453&productid=evmitsumszhc35va




  • Merhabalar, yaklaşık 20m2 lik bir odaya (salon, güneybatı cephesi, bütün gün sıcak), fiyat olarak uygun bir klima arıyorum. Sadece soğutma amaçlı. temmuz-ağustos oturulamaz halde oluyor. Şu sıralar maddi anlamda biraz sıkışığım ve klima olsun da ne olursa olsun mantığıyla bakıyorum olaya.

    internette şu ürünü buldum, fiyat olarak çok uygun. ancak özellikleri nedir tam anlamıyorum. yardımcı olabilecek varsa teeşekkürler.

    http://www.arcelik.com.tr/klimalar-standart-serisi-70110-Klima.html
  • Burada ayrıntılı bilgi ve BTU hesabı var. Sanırım işinizi görür.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mcdogan

    Burada ayrıntılı bilgi ve BTU hesabı var. Sanırım işinizi görür.

    Kopyala yapıştır bir site.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.