Şimdi Ara

Samsung'dan Atom işlemcili yeni netbook; NC310

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • VIA Nano işlemcili netbook modeliyle dikkatleri üzerine çeken Samsung, Intel'in Atom platformunu kullanan yeni bir mini-bilgisayar daha hazırladı. Firmanın N310 kod adını taşıyan yeni netbook modeline 1.6GHz'de çalışan Atom işlemcisi güç veriyor ve Intel 945 GSE yonga seti kullanılıyor.


    Toplam ağırlığının 1.23Kg civarında olduğu belirtillen netbook, 10" LCD ekranla geliyor. 1GB sistem belleğine ve depolama için 160GB kapasiteli sabit diske sahip olan sistemde ayrıca kablosuz iletişim için WiFi, HSDPA ve Bluetooth gibi teknoloilere ve ek olarak Ethernet desteği de sunuluyor.


    Versiyonuna göre 5 ila 11 saat arasında pil ömrü sunacağı belirtilen Samsung N310'un ekstra özellikler arasında 1.3MP çözünürlüğünde internet kamerası, çok formatlı kart okuyucusu gibi detaylar da yer alıyor. Tasarımıyla da dikkat çeken N310'un yakın zamanda satışa sunulması beklenirken fiyatı açıklanmadı.









  • tasarımı gayet başarılı
  • NC10'dan bir farkı yokmuş gibi gözüküyor. İlave olarak neler var acaba?
    Şekil olarak
  • Bebek gibi olmuş netbook. Samsung bu işi hızla öğreniyor.
  • Off, neredeyse birbirinin kopyası donanımlı netbook modellerinden gına geldi artık, bir firma da yeni birşey denesin artık, öyle fuarlarda tanıtım için ürettikleri modellerden bahsetmiyorum, çıkarsınlar artık adam gibi GPS'li, 3G'li modelleri, hala GPS yok, hala 3G bazı modellerde opsiyonel, hele Türkiye'de o opsiyonel parçayı bulursanız artık. Ekran çözünürlüğü hala 600p, netbooklarda ikinci jenerasyonun çoktan çıkması lazımdı, hala eski konfigürasyonlarla milleti uyutuyorlar.
  • işlemcisi n280 ise idare eder.Ama tasarım tek kelimeyle harika.
  • 3g uyumlu bu model.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Father Torque

    Off, neredeyse birbirinin kopyası donanımlı netbook modellerinden gına geldi artık, bir firma da yeni birşey denesin artık, öyle fuarlarda tanıtım için ürettikleri modellerden bahsetmiyorum, çıkarsınlar artık adam gibi GPS'li, 3G'li modelleri, hala GPS yok, hala 3G bazı modellerde opsiyonel, hele Türkiye'de o opsiyonel parçayı bulursanız artık. Ekran çözünürlüğü hala 600p, netbooklarda ikinci jenerasyonun çoktan çıkması lazımdı, hala eski konfigürasyonlarla milleti uyutuyorlar.


    HDSPA nedir biliyor musun?
  • Bu modelin en büyük özelliği, japon tasarım ödülü kazanan klavyesi. Mikrop barındırmayan klavye diğerlerinden ayıran başlıca özelliklerden biri.
  • Ayrıca yeni jenerasyon pc 1 aydır satışda. Fiyatı 399$

    Asus EeePC1000HE Atom N280 işlemci 1.66 GHZ, 2 GB DDR2, 160 GB HD.

    Eski N270 atom işlemciler 1.6 GHZ hızında ama uyumsuz anakartı dahilinde 4 saat kullanılırken, yeni N280 Atom işlemci dahilindeki uyumlu anakartı ile 9.5 saat kullanım ile eski versiyonunu iki ile çarpıyor. Umarım ülkemize de biran önce gelir, yurtdışında 1 aydır piyasada satılıyor.
  • HDSPA nedir biliyor musun?


    Biliyorum, hatta son uluslararası teknoloji fuarında tanıtılan neredeyse tüm yeni netbook modellerinin 3G'li olduğunu da biliyorum. Peki sen bu modeller piyasaya sürüldüğünde o 3G'nin birdenbire donanım özelliklerinden kayboluverdiğini biliyor musun?
  • Şu nvidia ion çıksada kurtulsam şu kalas bilgisayarımdan adam akıllı netbookumu alsam ekranıma ses sistemime bağlasam oyunumu oynasam icabında okuluma götürsem. 3kg çok ağır ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.