Şimdi Ara

Sapphire, Radeon HD 4850 Vapor-X modelini kullanıma sundu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Sadece AMD-ATi tabanlı ekran kartları hazırlayan Sapphire, ilk defa geçtiğimiz günlerde CeBIT Hannover 2009 fuarında tanıttığı Vapor-X serisi ekran kartlarını kullanıma sunuyor. Firmanın hem Radeon HD 4850 hem de Radeon HD 4870 modellerinden oluşan yeni seri dahilinde hazırladığı en uygun fiyatlı çözüm olan, RV770 Pro GPU'lu Vapor-X HD 4850 modeli raflardaki yerini alıyor.


    Sapphire'in yeni ekran kartı Mavi renkli baskılı devresi ve özel soğutucusu ile dikkat çekmeyi başarıyor. Yüksek verimlilik ve sessiz soğutma için Vapor Chamber teknolojisini temel alan ve büyük bir fanla gelen özel soğutucuyla donatılan DirectX 10.1 destekli ekran kartı belirttiğimiz gibi, 55nm üretim teknolojisiyle hazırlanan RV770 Pro GPU'sundan güç alıyor ve 512MB GDDR3 bellekle geliyor.


    Katı kapasitörlerle desteklenen ekran kartı 256-bit bellek veri yolu desteğine ve 800x paralel işlem birimiine sahip. Grafik işlemcisi 625MHz'de, bellekleri ise 1986MHz'de görev yapan Vapor-X Radeon HD 4850 modeli, çoklu ekran kartı kullanımına yönelik olarak Crossfire-X desteği de sunuyor. HDMI, DVI ve VGA konnektörleriyle donatılan kartın Avrupa fiyatı 152.55 Avro'dan başlıyor.









  • Soğutucu şahane duruyor.Batman filminden çıkmış gibi. fiyat biraz yüksek gibi geldi.Şu 4850lerden bir tane melez dd4 bellekli çıksaydı ne güzel olurdu
  • çok hoş duruyo..
  • kutusu çok güzel penguen yakışmış

    vga yerine 2 tane hdmi olabilirdi

    ayrıca fiyatıda uygun alınabilir bir kart

    ufak bir not



    içinde bu fanlardan var tabi bakır tabanlıdır büyük bir ihtimal

    yani hd4830un fanının üstüne kapak kapamışlar ama kart çok şık



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 21 Mart 2009; 21:41:26 >
  • Bence de çok güzel durmuş soğutması; performansı da böyle güzelse tadından yenmez(;
  • Kart hakikaten harika duruyo..
  • çok pahalı değil mi sizce?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: melyyh

    çok pahalı değil mi sizce?

    ben uygun dedim fakat piyasadaki hd4850 ler sıcaklıkla cebelleşiyor bu kart büyük bir ihtimal buz gibi olur tabi o.c kapasiteside sağlamsa alınabilirliği yüksek olur

    şimdi 150 euro çıkar piyasa 1-2 hafta hemen indirim çekerler giriş fiyatları genellikle yüksek oluyor
  • gerçekten 10numara olmuş kart soğutucu şahane valla...
  • soğutma güzele benziyor ama sapphire işte...
  • Bir seneye kalmaz hd 4850 seriside tarih olacak soğutucuya aldanıp bu kartı alsam

    nolcak hdmi olması ise bir +++
  • Kart EXA'ya gelmiş !!!

    182 Dolar
  • ya arkadaşlar kusura bakmayın da..hdmı 2 tane olsaydı diyen arkadaş var.tarih olacak diyen arkadaş var.Bir seneye kalmaz hd 4850 seriside tarih olacak soğutucuya aldanıp bu kartı alsam nolcak hdmi olması ise bir +++ diyen arkadaş var.birader paran yetiyosa al.hepimiz birgün tarih olcaz. buarada 2 hdmı ne işe yarar??? karta bakın.fiyatı,performansı ve sıcaklığı...gerisinin ne önemi var.Allahtan bu karta 600 watt psu lazım dien bi .... çıkmamış
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dmrrr

    ya arkadaşlar kusura bakmayın da..hdmı 2 tane olsaydı diyen arkadaş var.tarih olacak diyen arkadaş var.Bir seneye kalmaz hd 4850 seriside tarih olacak soğutucuya aldanıp bu kartı alsam nolcak hdmi olması ise bir +++ diyen arkadaş var.birader paran yetiyosa al.hepimiz birgün tarih olcaz. buarada 2 hdmı ne işe yarar??? karta bakın.fiyatı,performansı ve sıcaklığı...gerisinin ne önemi var.Allahtan bu karta 600 watt psu lazım dien bi .... çıkmamış




    hdmi 2 tane olsun diye demenin sebebi zaten kutusundan dönüştürücüsü çıkıyor ayrıca analog girişli monitör kullananların sayısı az olduğu için söyledim kötü birşey değil yani




  • Selamlar...

    11 yıl aradan sonra gelen mesaj bu sanırım bir rekor olsa gerek. Yöneticilerimiz kızmasın lütfen. Başka topik açmak istemedim.

    Belirtilen ekran kartını halen kullanmaktayim. Win 7 .. 8.1 ... Ve 10 için sürücülerini arıyorum. Hangi sürücüyü kullanmaliyim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yusufziya

    Selamlar...

    11 yıl aradan sonra gelen mesaj bu sanırım bir rekor olsa gerek. Yöneticilerimiz kızmasın lütfen. Başka topik açmak istemedim.

    Belirtilen ekran kartını halen kullanmaktayim. Win 7 .. 8.1 ... Ve 10 için sürücülerini arıyorum. Hangi sürücüyü kullanmaliyim..
    Win10 sürücüsü yok. Win8 sürücüsünü Win10 için kullanabilirsiniz.

    O kart hala çalışıyorsa bu bile taktire şayan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

    Kart EXA'ya gelmiş !!!

    182 Dolar
    Vaybe o zaman dolarda ucuzdu.1.60 dı yanılmıyorsam 290 lira filan yapıyor şimdi 5000 e rtx 3070 çıksın diye seviniyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.