Şimdi Ara

Nokia 5800 Youtube Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
19.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nokia 5800 Youtube Giremiyorum Napabilirim YArdımcı Olursanız Sevinirim

• girememe sebebi youtube yasagı... ancak bazı arkadaslar opera mini ile girebildiklerini söylediler... bir bak istersen..
  • ben n79 kullanıyorum opera mini ile youtube u acabiliyorum sende dene istersen
  • abi oldu tşk ederim ;)
  • 5800 da dns girişi yapılabiliyor..

ayarlar-baglantı-hedefler-internet

burda baglandıgınız kablosuz wlan baglantının üzerindeyken seceneklerden düzenleye basın.. acılan yerde gene seceneklerden gelişmiş ayarlara geçin.

orda IPV4 ayarlarının icinde dns yi 4.2.2.1 4.2.2.2 yaparsanız youtube'ye sorunsuz girebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizin

5800 da dns girişi yapılabiliyor..

ayarlar-baglantı-hedefler-internet

burda baglandıgınız kablosuz wlan baglantının üzerindeyken seceneklerden düzenleye basın.. acılan yerde gene seceneklerden gelişmiş ayarlara geçin.

orda IPV4 ayarlarının icinde dns yi 4.2.2.1 4.2.2.2 yaparsanız youtube'ye sorunsuz girebilirsiniz.

Hocam maalesef bende bi ise yaramadi
  • ikincili 4.2.2.5 yaparsanız da gireblrsnz evden hep oluyor öyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia Lumia'da Dahili GPS Varmı?
    12 yıl önce açıldı
    NOKIA 5800 XM Kamera Problemi
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende yine girmiyor ya
  • bende de girmiyor dns ayarları pek işe yaramıyor peki biz ip ile bilgisayara bağlanabilirmiyiz kullanan varmı dosya paylaşma LAN kurarark
  • yok 4.2.2.5 girincede olmuyor
  • Vay be, biz internete telefonla ayda bir giriyoruz, o da resimler falan kapalı haliyle adamlar youtube'a giriyor. Gelir adaletsizliği budur işte :D
  • soruna simdilik bulunabilecek cozum opera mini
  • Arkadaslar Opera Mini İşe Yarıyo bide youtube.jar uzantılısını buldum buda ise yarıyo girebiliyorsunuz Fakat WLAN ile giriyo Normal Sebeke Üzeri Girilmiyo

http://rapidshare.com/files/221557976/YouTube.jar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xXx_caner -- 29 Nisan 2009; 11:28:25 >
  • görünmüyor...
  • güzel kardeşlerim
    dns leri değiştirince youtube yada benzer sitelere giriyor
    bu konuda sorunu olan varsa direkt bana yazsın
    çünkü bilgisayarda da aynı yöntemi kullanıyoruz
    ancak bence sizin sormanız soru şu
    peki youtube veya benzeri sitelere girdiğinizde buradaki videoları çalıştırıcak flash video sürücünüz yüklümü
    bence konuyu bu platforma taşımalıyız
    kolay gelsin

kemal_guclu78@hotma..
  • 4.2.2.3

4.2.2.4

bunu deneyin arkadaşlar olacaktır...
  • www.operamini.com'a telefondan girerek bu sürüm kurulamzsa... seçeneğini seçin. Daha saonra multiple certificates olan sürümü indirin ardından operaminiyle m.youtube.com'a girdiğinizde realplayer ile istediğiniz videoyu izleyebiliyorsunuz.
  • arkadaşlar youtube programı ile giriyorum ben yalnız. nokia nın web browser ı ile girilmiyor zaten. youtube için :http://rapidshare.com/files/249974633/youtube-uploaded_by_engn93.sisx.html şahsen kendi uploadımdır programı açtıktan sonra dns ile oynadığınız internet bağlantısına bağlanın sonra güle güle kullanın

• dns değişikliği yapsam bile (4.2.2.x - opendns ve google public dnsleri) ne opera ile ne telefonun kendi browser'ı ile m.youtube.com adresi açılmıyordu. şu adresten indirebilirsiniz:http://m.google.com/youtube. sorunsuz giriyor artık.
  • yok denedim bendede olmuyor ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.