Şimdi Ara

Titan, Intel Core i7 işlemciler için yeni soğutucu hazırladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Hazırladığı işlemci soğutucularıyla tanınan komponent üreticisi Titan, Intel'in LGA1366 formundaki yeni nesil Core i7 işlemcileri için hazırladığı yeni işlemci soğutucunu duyurdu. Firmanın TTC-NK34TZ/R/V2 koduna sahip olan yeni işlemci soğutucusu, 105 x 92 x 145 mm boyutlarında. Bakır tabanlı işlem temas noktasına sahip olan ve çok sayıda Alüminyum yaprakla donatılan soğutucu 95mm'lik fan ile desteklenmiş durumda.


    U şeklinde tasarlanan Bakır tabanlı üç adet ısı borusu ile güçlendirilen soğutucunun sahip olduğu fanın 2200 devir/dakika hızlarında çalıştığı ve 42CFM'lik hava üfleme performansı sunabildiği belirtilirken gürültü seviyesinin ise 26.9dbA civarında olduğu belirtiliyor. 80.000 saatlik kullanım ömrüne sahip olduğu belirtilen yeni işlemci soğutucunu önümüzdeki günlerde satışa sunmayı planlayan Titan, fiyat hakkında ise açıklama yapmadı.








  • Orta halli hoş bir soğutucu olmuş. Çok yüksek fiyat beklenilmiyordur herhalde. Test merkezlerinden haber bekliyoruz :)
    İlk resimde örümceğe benzemiş.
  • 95 mm'lik fan,3 ısı borusu ve 42 cfm hava üfleme değeri iyi ama fan 2500 rpm döneceği için bence verilen gürültü değeri pek inandırıcı değil !! Gürültülü çalışır büyük olasılık..
  • Bu güzel bir adım.Core i7'nin soğutucu azlığı problemi var.
  • Corei/ için yavaş yavaş çıkacaktır soğutucular. Sonuçta zaten daha çok yüksek rakamlarda satılmıyor, bir de yeni bir işlemci olduğu için kimse o/c yapmayacaktır bu yüzden de soğutucu çok gerekli olmayacaktır, piyasadaki soğutucu azlığının nedeni bu olabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Cynsure

    Corei/ için yavaş yavaş çıkacaktır soğutucular. Sonuçta zaten daha çok yüksek rakamlarda satılmıyor, bir de yeni bir işlemci olduğu için kimse o/c yapmayacaktır bu yüzden de soğutucu çok gerekli olmayacaktır, piyasadaki soğutucu azlığının nedeni bu olabilir.


    Yeni bir işlemci olduğu için kimse o/c neden yapmayacaktır?Ben olsam direk basardım o/c i işlemciye.O işlemciye o/c yapılmaz mı yav?Sen galiba daha yeni işlemci olduğu için yeni modelleri daha da o/c e meğilli olacak diyorsun galiba.
  • titan bu işte baya fırtınalar estiren firma bakalım bu ürünüylede fırtına estirebilecekmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.