Şimdi Ara

Club3D pasif soğutmalı GeForce 9400GT modelini kullanıma sunuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Hem Nvidia hem de AMD-ATi tabanlı ekran kartları hazırlayan Hollanda merkezli ekran kartı üreticisi Club3D, giriş seviyesi sistemler, ofis bilgisayarları ve HTPC'ler için pasif soğutmalı yeni bir kart hazırladı. Firmanın GeForce 9400GT temelli yeni modeli, sessiz soğutması ve yüksek tanımlı videolara yönelik donanımsal hızlandırma yeteneği ile özellikle düşük maliyetli medya bilgisayarlarını hedef alacak.


    Club3D'nin yeni kartı, 128-bit bellek veri yolu desteğine ve 32x paralel işlem birimine sahip. 512MB GDDR2 bellekle donatılan kartın grafik işlem birimi 550MHz'de, bellekleri ise 667MHz'de görev yapıyor. PureVideo HD teknolojisi sayesinde HD videolar için GPU tabanlı hızlandırma yapabilen DirectX 10 destekli ekran kartı üzerinde DVI, VGA ve HDMI konnektörleri yer almakta. Yakın zamanda satışa sunulacak kartın fiyatı ise şimdilik açıklanmadı.








  • bu soğutma iyi iş yapar,panel sayısı çok
  • görünüş kötü ama nasıl soğutur bakalım
  • görünüş güzel ancak kartın performans olarak ne verebilecegi tartışılır ama fiyatıda ona göre düşük oranda olursa eger ülkemizde tutunacagından eminim
  • güzel soğutması var 32 paralel işlemcisi var normelde 9400 gt lerde 16 oluyor 9500 gt lerde 32 oluyor hayret verici.. ama güzel bir giriş seviyesi kartı tamamen hedefine yönelik bir kart bunlan oyun oynanmaz sananlar yanılıyorlar crysis gibi bir oyun bile mediumda oynanabilir.. fiyatı uygun olursa bir çok bilgisayarda kullanılıcağına şüphe yoktur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.