Şimdi Ara

Altec Lansing VS-3251 ön panel sökümü??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sistemde bassları biraz artırınca ses pörtlüyor, wooferın portunun önündeki kapağı sökmek istiyorum, daha önce bunu yapan oldumu sökerken elimde kalmasını istemiyorumda tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?



  • Sökmen pek bişeyi değiştirmicektir.Hiç dokunmamanı tafsiye ederim daha iyi ses vermesini sağlayamazsın hatta bozulmasına bile neden olabilirsin.En iyisi orjinal hali mühendisler tarafından tasarlanıyoro portlar bırak öyle kalsın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ykesici

    Arkadaşlar sistemde bassları biraz artırınca ses pörtlüyor, wooferın portunun önündeki kapağı sökmek istiyorum, daha önce bunu yapan oldumu sökerken elimde kalmasını istemiyorumda tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?

    Pörtlemesinin yani disstorsiyonun sebebi amfinizin zorlanması ve bunu hoparlöre (veya tam tersi )yansıtmasıdır portlu sökmekle bu problemi çözemessin ayrıca setin garanti dışı kalmasıda cabası...
  • arkadaşlar yanlış anladınız, ben portu sökmeyeceğim öndeki tül kapağı sökeceğim...Tül porttan çıkan hava sebebiyle titriyor ve basslarla beraber pörtlemeyide duyuyorum ayak ucumla tüle bastırarak geriyorum pörtleme kesiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.