Şimdi Ara

[ParS] (KLAN - I ParS) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
17.307
Cevap
14
Favori
376.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen olmaz öyle katılmak , önce taylandan hukuk dersi alacaksın , sonra bahtiden taktik daha sonra nuri abimizden ak47 m16 ile atış dersleri alacaksın sonra bende 1 haftalık sniper eğitimi vereceğim nasıl nefes tutulur nasıl ellerin titremesi en aza indirilir diye bunlarıda geçtikten sonra hakan abimiz sana cod4 e bağlanırken neler yapman gerektiğini anlatacak herhangi bir sorun karşısında en kısa yoldan oyuna girme taktiklerini öğreneceksin eğer başarılı olursan bomba imha uzmanımız seçkin sana claymore kurmanın detaylarını anlatacakeğer gecersen aramıza girebilirsin.Bunları yazarken amma havalara girdim heaa sanki özel harekata adam alıcaz

Şaka bir yana kardeşim hoşgeldin aramıza

• quote:

Orjinalden alıntı: _DefeatMe_

Hemen olmaz öyle katılmak , önce taylandan hukuk dersi alacaksın , sonra bahtiden taktik daha sonra nuri abimizden ak47 m16 ile atış dersleri alacaksın sonra bende 1 haftalık sniper eğitimi vereceğim nasıl nefes tutulur nasıl ellerin titremesi en aza indirilir diye bunlarıda geçtikten sonra hakan abimiz sana cod4 e bağlanırken neler yapman gerektiğini anlatacak herhangi bir sorun karşısında en kısa yoldan oyuna girme taktiklerini öğreneceksin eğer başarılı olursan bomba imha uzmanımız seçkin sana claymore kurmanın detaylarını anlatacakeğer gecersen aramıza girebilirsin.Bunları yazarken amma havalara girdim heaa sanki özel harekata adam alıcaz

Teşekkürler. Teorik bilgiler için gerekli kitapları nereden temin edebilirim acaba? <--------

• valla biz teoriye bakmıyoruz kardeşim pratikte olayı bitiriyoruz

Bu arada ben oyuna giriyorum biraz sofistiksel atış yapalım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekseker -- 15 Haziran 2009; 22:50:11 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 15 Haziran 2009; 23:00:37 >

Hemen olmaz öyle katılmak , önce taylandan hukuk dersi alacaksın , sonra bahtiden taktik daha sonra nuri abimizden ak47 m16 ile atış dersleri alacaksın sonra bende 1 haftalık sniper eğitimi vereceğim nasıl nefes tutulur nasıl ellerin titremesi en aza indirilir diye bunlarıda geçtikten sonra hakan abimiz sana cod4 e bağlanırken neler yapman gerektiğini anlatacak herhangi bir sorun karşısında en kısa yoldan oyuna girme taktiklerini öğreneceksin eğer başarılı olursan bomba imha uzmanımız seçkin sana claymore kurmanın detaylarını anlatacakeğer gecersen aramıza girebilirsin.Bunları yazarken amma havalara girdim heaa sanki özel harekata adam alıcaz

hahahahahaha yerlerdeyim...

aramıza hoşgeldin nauron...

yau bu arada hakan ne ara ban yedi ??

psn: ll_renzokuken_ll

gt: vRENZOKUKENv

• Herkese teşekkür ederim. Diğer oyunlarda tanışırız artık. Cod4 için yaptığınız gibi Kz2 veya diğer oyunlar için de toplanıp oynuyor musunuz? En azından o şeklide tanışmış oluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tremonster -- 16 Haziran 2009; 1:10:56 >

Pars
    Don't be scared of your shadow You can't hide from your sorrow
  • Hoşbulduk Bahtiyar abi.

Bu arada kusura bakmayın kendimi tanıtmadım, adım ibrahim
  • Arkadaslar valla garanti edebilirim oyunu olanlar icin bundan iyi clan olmaz olamaz gerek nuro abisiyle gerek bahtisiyle gerekde taylaniyla gercekten bu alemin eeen iyi claniyiz. Katilmayanlar hemen katilmali cunku boyle iyi ve guvenilir insanlari baska yerde bulamazsiniz .

kurt, alalım abi hade...

• abi ama gercek digilmi bence biz sırf cod4 ün diğil bütün oyunların en iyi , saygıdeğer ve güçlü klanıyız ! Taylar bisey dicem bide mesela cod5te bu klanı kurabilirmiyiz ? Cunku boyle insanlar kolayca bir araya gelemiyor . Eger aklına yatarsa bana haber ver :)

COD5 i seven ark lar var klanımızda ama ben dahil pek hoşlanmayanlar da çoğunlukta... ama talep edenler varsa kurulabilir tabi ki demokratik bir klanız her daim

bu arada asıl bomba, pazar günü kurtla beraber motorstorm 2 yaptık online ve süperdi cidden tek lag yoktu deli gibi akıcıydı...

demem odur ki, kabulünüzse, yarış oyunumuz motorstorm 2 olsun ne dersiniz ??

• Bende yok o
  • quote:

EĞİTİM BİTMİŞTİR HTJE ( hızlandırılmış TuRk jeday eğitimi )

şaka bir yana hoş geldin kardeşim aramıza aktif olman dileğimizle yanlız başka oyunlar için şimdilik fazla zorlama FSP oyun olalı böylesini görmedi forever COD4 MW2 çıkana kadar kral bu

mehmet övgülerin için sağol kardeşim farklı ve düzgün olmaya çalışıyoruz elimizden geldiği kadar sende bunu hissetdiysen ne mutlu bizlere dün senle davetleştik ama oynayamadık bu akşam görüşmek üzere.

taylan hakan BAN derken noldu anlamadım ?

• hakan uzaklaştırılmış ya forumdan, onu dedim ne alaka die ??

max, o olmaz başka oyun olur merak etme... bu arada fırsatın olurs ada kaçırma oyun biraz deli...

bir kez daha yapmıştık ama gene yapmaya başlayalım bu sefer öncekinden daha ciddi ama...

herkes sahip olduğu güzel online oyunlaır yazsın... artık başka tatlar peşinde koşalım ne dersiniz ??

GT5p / FIFA 2009 / SF4 / MOTORSTORM 2 / RESISTANCE 2...

haber beklemece...

bu arada nuri, hızlandırılmış eğitimine bayıldım abi süpermiş cidden :D

• Cod 5 klani icin gerekeni yaparim taylan bu aksam psn gel konusalim sesli hallederiz sonra topic olarakda acariz ne dersin bende sizlere cod 5 sevgisi asilarim biraz :D
    gt5p online oynayamadım hiç şimdiye kadar O ne updatedir öyle ya geçen sene aldım arada denesem de hala yapamadım tam çünkü her seferinde yarım kalıyor Artık oyundan da bıktım zaten takas düşünüyorum
    gt5p harici fifa09, mgo(bunun da updatei efsanedir ama neyseki devam edebilyor kaldığı yerde ve 2 günde falan bitmişti update) veya gta4 olur online.
    motorstorm 2 düşünüyordum alcaktım vazgeçtim ya bi ara 20 pounddu hem de pound artmadan önce şimdi yine 30 poundlarda geziyor bildiğim LBP alacam bikaç güne heralde o da olabilir online
    Şimdilik: gt5p / fifa09 / mgo / gta4

• update leri mümkün mertebe sabah saatlerinde yapın

ben de 07.00 da kalkıyorum, kalkınca hemen ps3 ü açıp update yapıorum hemen de bitiyor süper oluyor valla...

cod4 e geçtiğimdem beri hiç bir online oyun oynayamıorum kabus gibi çöktü wallla üzerime ama dediğim gibi yeni tadlar yeni heyecanlar zamanıdır... :D

mehmet valla nuriye katılıyorum bu konuda FPS denilince COD4 ün yumuşaklığı çoğu oyunda yok... sen çağrını yap ama gelen senindir

• Evet ya ben de başka oyun oynamıyorum online artık pek. Mgo bayadır update etmedim. Fifa da nedense çok saçma gelmeye başladı sanırım updatelerden sonra karambol olayı çok arttı ya da bana öyle geliyor.
    Taylan bu arada LBP hakkında düşüncen nedir? Gerçi baya oldu ama ben biraz klasik niyetine alıcam oyunu çok bir ilgim olmayacak gibi
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.