Şimdi Ara

Arctic Silver Céramique Termal macun incelemeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ünlü termal macun firmasının son ürünü olan Céramique'in cesaret verici incelemeleri nette yayınlandı. İncelemelerde Arctic Silver 3'e göre normal Athlon XP 1700+'lerde en az 1 C overclock'lu ortamlarda ise 5-6 C kadar olan farklar yaşanmış. Buda OC'li durumda ısıdan şikayetçi olan kişiler için müthiş bir çözüm.

    Céramique'in özellikleri bunla bitmiyor AS3'ün aksine bu sefer tamamen elektiriksel olarak yalıtkan. Aynı zamanda daha az akışkan ve uygulanabilirliği daha kolay. Teknik özellikleri arasında ise micronize edilmiş 5 farklı boyutta alüminyum oksit, boron nitrit ve çinko oksit'ten oluşması var. Yani ucuz ürünlerde kullanılan Silikon kesinlikle mevcut değil. Son olarak ise fiyatı AS3'e göre %40 daha ucuz. Yurt dışı fiyatı satış fiyatı 5$. İşte incelemeler ;








  • Tr de ne zaman satılmaya başlanır acaba?
  • dikkat ettiniz mi burada bile bor kullanılıyor.Hulki çetincevizin (alınmasın saygımız var:))borla ilgili programında proflardan birisi Borla yapılan trafoların çok daha iyi sonuç verdiğini söylemişti.
    not.Bor ülkemizden 190 dolara ihraç edilip zenginleştirilmişi 600 dolara ithal edilen mineraldir(madendir)..
  • beyler amd'nin arctic silver'la ilgili söylediklerini hatırlayan varsa box işlemci garantisi ile ilgili bir sorun yaşarmıyız? ayrıca orijinal fan yerine başka fan takarsak işlemci garanti dışı sayılabilir mi
  • olurmu oyle şey ben box almadım işlemciyi şimdi garanti dışımı?
  • macunu temizledikten sonra ve soğutucu ile birlikte vermedikten sonra garanti dışı diye saymaları biraz zor.

    Aslında bu garanti olayı bildiğiniz gibi yıllar sonra ortaya çıktı çünkü ilk defa direkt amd almanya ya soruldu. Bu zamana kadar fark edilmemiş olmasının nedeni tüm distrübütörlerin müşteri memnuniyetsizliğini önlemek için bu tür şeyleri garanti dışı saymamaları idi. Bu sistem halada böyle sürüyor mesela ülkemizde distürübütörler işlemci yanmış olsa bile (yanık filan gözükür halde) bire bir değiştiriyorlar sırf müşteri rahatsız olmasın diye kaldı ki bunu yaparken siz kaliteli bir soğutucu takmışınız saymayız yok Arctic silver 3 sürmüşünüz saymayız hayatta demezler.

    Zaten bugüne kadarda böyle bir şeyden dolayı garanti dışı olur diye haberleri bile yoktu :)) bundan sornada aynı şekilde devam ederler zira Amd distürübütörlerden sonra garanti dışı denilen işlemcileri toplayıp incelemiyor distürübütöre yetkiyi veriyor.

    Sanırım olay anlaşılmıştır ülkemizde Amd'nin tutumu çok ılımlı olduğundan bir şey olmaz.




  • Yanlış Yer.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.