Şimdi Ara

~~5800 XM Telefonu webcam yapmak hakkında yardım!.~~

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
13.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar nette bu konuyla alakalı birçok döküman program vs buldum ama kimisi link kırık..kimsinde programı anlatmamış..
    bitane denedim oda telefona desteklemyor dedi..usb bağlı olduğu halde usn not connect felan dedi..

telefon 5800 .. Msn de webcam olarak kullanmam gerek..bunun için bana açıklayıcı bi yardım edermisiniz...

Şimdiden çok teşekkür ederim..

Gecenin bu saatinde de konu kaynıcak ama..:) olsun..

• yok mu bi cevap arkdaşlar :S
  • Süper olur gerçekten bu özelliğide kullanabilirsek, yapabilen var mı?
  • Ozaman yardım benden gelio Öncelikle programı paylaşalım;

Öncelikle bu programı indiriyoruz
    Smartcam; Burdan

-Programı indirdikten sonra klasörün içinden çıkan Smartcam uygulamasını bilgisayarımıza kuruyoruz ardından diğer smartcam.sis dosyasınıda telefonumuza atıyoruz.
    -Telefona attığımız sis dosyasınıda bi güzel kuruyoruz.Kurulum işlemini böylelikle hallettik
    -Daha sonra (ki şayet ip gösteren bir program kullanmadığınızı varsayarak) komut istemini(dos) açıyoruz.Açılan ekranda ipconfig yazarak şuan mevcut bilgisayarımızın ipsinin öğreniyoruz (IPv4 yazan bizim ip nomuz) ve bunu biyere not ediyoruz.
    -Sonra telefondan kurmuş olduğumuz smartcam adlı programı çalıştırıyoruz, açılan programda connect e tıklıyoruz açılan menüden wifi yi seçiyoruz,program bizden ip adresini girmemizi isticek burayada bir kenera not etmiş olduğumuz bilgisayarımızın ip adresini bi güzel yazıoruz ve bingo

Artık telefonunuzu kablosuz webcam olarak kullanabilirsiniz.Msn de falan tabi kamera ayarlarından kameranızı smartcam olarak değiştirmeyide unutmuyoruz
    Hadi kolay gelsin umarım faydam dokunur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leca -- 29 Aralık 2009; 22:27:10 >

• ellerine sağlık ögrendiğimiz iyi oldu.
  • Rica ederim hocam, birileri bişeyler daha kapiyosa ne mutlu.Bilgi paylaştıkça güzeldir.
  • 5530 içinde geçerlimi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • guzel paylasim oldu tesekkur ederim, ihtiyacim olmasa da merak edip denedim calisti fakat msn kamerayi gormedi, seceneklerde cikmadi ama guzel oluyor diger odaya koyup izleyebiliyorsun :)
  • Evet msn görmüyor... Onu nasıl ayarlayabilirz?
  • dosyayi indirin,
    telefona ve bilgisayara kurun,
    bilgisayar da programi acin,
    ip adresinizi ogrenin,
    telefonda programi acin ve baglan diyin,
    sever sorunca ip adresini yazin, (modem de kablosuz internetin acik olmasi lazim)
    baglaniyor.

sonra bilgisayari tekrar baslatin ve bilgisayarda programi acin, telefonda acin, msn de ses ve goruntu ayarlarini acin, smartcam`i secin, gule gule kullanin.
  • Ohoo çok güzel bir bilgi teşekkür ederim dostum
  • symbian s60 v5 uyumlu tüm tellerle olur, ben 5800 da denedim diğer modellerde deneme şansım olmadı o yüzden yükleyip denemekte fayda var
  • benimde ihtiyacım vardı teşekkürler.
  • Birde " Mobiola webcam " var. Bununla bluetooth, wifi ve usb ile telefonu bağlayabiliyorsun. messenger ve windows7 ile bile çalışıyor..bi googla arayıp bulabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leca

Ozaman yardım benden gelio Öncelikle programı paylaşalım;

Öncelikle bu programı indiriyoruz
    Smartcam; Burdan

-Programı indirdikten sonra klasörün içinden çıkan Smartcam uygulamasını bilgisayarımıza kuruyoruz ardından diğer smartcam.sis dosyasınıda telefonumuza atıyoruz.
    -Telefona attığımız sis dosyasınıda bi güzel kuruyoruz.Kurulum işlemini böylelikle hallettik
    -Daha sonra (ki şayet ip gösteren bir program kullanmadığınızı varsayarak) komut istemini(dos) açıyoruz.Açılan ekranda ipconfig yazarak şuan mevcut bilgisayarımızın ipsinin öğreniyoruz (IPv4 yazan bizim ip nomuz) ve bunu biyere not ediyoruz.
    -Sonra telefondan kurmuş olduğumuz smartcam adlı programı çalıştırıyoruz, açılan programda connect e tıklıyoruz açılan menüden wifi yi seçiyoruz,program bizden ip adresini girmemizi isticek burayada bir kenera not etmiş olduğumuz bilgisayarımızın ip adresini bi güzel yazıoruz ve bingo

Artık telefonunuzu kablosuz webcam olarak kullanabilirsiniz.Msn de falan tabi kamera ayarlarından kameranızı smartcam olarak değiştirmeyide unutmuyoruz
    Hadi kolay gelsin umarım faydam dokunur

güzel kardeşm bu ayarları sadece 1 kere yapmak yeterli mi yoksa karsımıdaki kişiden ip isteyerek mi bağlanıcaz?

• quote:

Orijinalden alıntı: rumuzumdur

Birde " Mobiola webcam " var. Bununla bluetooth, wifi ve usb ile telefonu bağlayabiliyorsun. messenger ve windows7 ile bile çalışıyor..bi googla arayıp bulabilirsin.

Arkadaşa katıldım. Ben de mobiola kullanıyorum üstelik Bluetooth, USB, Wi-fi her türlü bağlanabiliyorsunuz. Desteklediği çözünürlük daha iyi. Kullanımı daha kolay vs.. Tek kötü yanı ilaç ayarlamanın biraz zor olması. Çalışanını bulana kadar akla karayı seçtim. Mobiola kullanmak isteyen arkadaşlar PM atabilirler.
  • mobiola webcam programı ile telefonu webcam olarak kullanabilirsini. Bluetooh, kablo ile bağlantı yapılabiliyor. son sürümlerini bilmiyorum wifi ile bağlantı var mı diye. ayrıca programın kurulumu,kullanımı çok kolay ve sorunsuz çalışıyor. görüntü kalitesi de iyi ve hızlı.
  • dostum benım telefonda 5800 fakat sis i telefona attıgımda yuklemiyor. bu konuda nasıl bi yardım edebılırsınız
  • arkadaşlar mobiola webcamı bir çok kez denedim ve usb kablosu ile olmuyor, forumlarda okuduğum kadarıyla deneyen bir çok insanda usb kablosu ile bağlantı kuramıyor mobiola webcam bluetooth bağlantısı ile çalışıyor.

merak ettiğim bluetooth yada wifi değilde usb kablosu üzerinden çalışan bir program varmı?

smart cam usb ile çalışıyormu yoksa sadece wifimi?
  • Süresi geçmiş sertifika diyo ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.