Şimdi Ara

Atomic Floyd HiDefDrum AcousticSteel kulaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Atomic Floyd sadece kulaklık üretimiyle ilgilenen bir firma. Müzik severler için yüksek kaliteli kulaklıklar tasarlayan firmanın ürünleri, ses konusunda olduğu kadar malzeme, işçilik ve tasarım konularında da oldukça iddialı. Öyleki firmanın ürettiği sadece 5 farklı kulaklık çeşidi bulunuyor. HiDefDrum da bunlardan birtanesi.


    alt="Atomic Floyd HiDefDrum AcousticSteel kulaklık"


    HiDefDrum kulaklıkların kalitesi sahip olduğu kutudan bile belli oluyor. Oldukça şık bir kutu tasarımına sahip kulaklıklar, kutunun ön tarafından görülebilmekte. Kutudan görüldüğü üzere kulaklıların ilk başta "kanal tipi" yani kulak deliğinin tam olarak içine giren türden olduğunu düşünebilirsiniz. Aslında bu izlenim yanlış değil ama eksik. 2 kademeli yapıdaki kulaklıkların uç kısımları tahmin ettiğiniz gibi kulağınızın içindeki kanal girerek orta ve yüksek frekansları(tizleri) verirken, arka kısımdaki geniş metal üniteler de kulak kepçenize bassları yani düşük frekanstaki sesleri veriyor. Böylece 2 farklı kulaklık tipini de barındıran bir kulaklık karşımıza çıkıyor.


    alt="Atomic Floyd HiDefDrum AcousticSteel kulaklık"


    HiDefDrum kaliteli bir kulaklık olmanın yanı sıra, orta kısımdaki yuvarlak biriminde bir adet kontrol düğmesi dahili mikrofon da içeriyor. Kulaklıklar Apple ürünlerinden iPhone ve iPod desteğine de sahip olduğundan bu kontrol tuşuyla parçaları kontrol edebilir veya bir çağrı geldiğinde çağrıyı kabul edip daha sonra da sonlandırabilirsiniz. HiDefDrum kulaklıkların bütün bu olumlu yanlarına karşı bazı sıkıntılı yönleri de yok değil. Mesela metalden yapılmış kulaklık kasalarına alışıncaya kadar kulaklıkları yadırgıyorsunuz. Neyseki bu sorun kulaklıklara alışınca ortadan kalkıyor. Bir diğer değinilmesi gereken nokta ise kulaklıkların dışa verdiği gürültü miktarı... Yüksek sesle müzik dinlediğiniz zaman çevrenizdekilerden "kıs şunun sesini" tarzında tepkiler almaya hazır olun. Bu sorun özellikle toplu taşıma araçlarında insanları rahatsız edebilir.


    Gelelim ürünün fiyatına... Firmanın kendi websitesindeki mağazaya göre HiDefDrum kulaklıkların fiyatı £85. 85 sterlin her ne kadar bir kulaklık için çok gözükse de, benzer kalitedeki kulaklıkların da aynı seviyelerde olduğunu görebilirsiniz. Sonuç olarak Atomic Floyd'un ürünleri herkese hitap etmediğinden fiyatı birçok kişi yüksek olması son derece normal. Bu ürünler gittiği her yerde yüksek kaliteli müzik dinlemek isteyen meraklıların kullanacağı ürünler. Satın alma detayları için firmanın kendi sitesini buradan inceleyebilirsiniz.








  • kulaklıklar muhteşem duruyar ama bu krizde kulaklık için 80 - 125 € vermek her baba yiğidin harcı değil.
  • € değil £ aradaki fark a dikkat ^^
  • bu devirde kim kulaklığa 200 tl verir ki o paraya en kralından ses sistemi alınır..
  • Normal ve 200 TL ses sitemi alınmaz başlangıç fıyatı 800TL dir gerçek amfinin deyeri :D
  • Bugüne kadar Sony ve Creative kullandım. Creative ile tanışmam, Zen Vision:M Media Player ile gelen EP480 kulaklık oldu. O günden beri : Yaşasın Creative :) !
  • Sennheiser derim.Gerisi sadece onun kopyası... (ilklerin markası) :)
  • Valla ve Philips SHM3100 kullanıyorum.Ve çok memnunum.Dışarıdan tamamen soyutlanıyorum.Baslarda çok iyi.
    Fiyatıda 25 lira kdv dahil.Herkese tavsiye ederim.
  • Neden verilmesin ki hocam. 200ytl anca bu dandik 5.1 7.1 ses sistemleri alırsın, yani bu 150-200ytlye aldığın kulaklıklarda o sesi bulmak değil yanına yaklaşılmaz. Özellikle gece evde müzik açamayan çok insan var, bence bi kulaklığa o kadar para baymak mantıksızlık değil. Bilmiyorum denedinizmi de keşke imkanım olsada bendeki bose quietcomfort 2 ile müzik veya film performansını dinletebilseydim. Ne demek istediğimi anlatabilirdim sanırım:)
  • her duyduğunuz sesi müzik sanmayın :) işin içine zevk girince para değerini kaybeder. bırakın ses sistemini 10 yıl önce aldığım orta kalite ses kablosunun metresini 20 tl den aldım. 200 tl ye falan ses sistemi değil 3 X 2 stero artı 5 veya 10 watt rms li alt seviye hoparlör takımı olur.
  • Çok güzel bir ürün gerçekten, ben W810 kullanıyorum birçok kez acoustic değiştirdim (bilenler bilir)... kulaklık gerçekten önemli tabiki kaynakta önemli... :))
  • Tasarım mükemmel, Çok güzel düşünülmüş eksi yönleri fiyatı ve sesi dışarı taşırması.
  • kulaklıkta kalite sennheiser ve akg dir. bilgisayarda akg, ipod içinse sennheiser kullanıyorum çok da memnunum. müzikten keyif almak isteyen herkes en az 100-120 lirayı gözde çıkarmalıdır kulaklık için. zaten bu bahsedilen kulakları taşıma kutularıyla fln taşımak gerekiyo, öyle mp3 playerın etrafına sararsanız haşat edersiniz :)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emre373

    kulaklıkta kalite sennheiser ve akg dir. bilgisayarda akg, ipod içinse sennheiser kullanıyorum çok da memnunum. müzikten keyif almak isteyen herkes en az 100-120 lirayı gözde çıkarmalıdır kulaklık için. zaten bu bahsedilen kulakları taşıma kutularıyla fln taşımak gerekiyo, öyle mp3 playerın etrafına sararsanız haşat edersiniz :)


    Hocam Beyerdynamic ve Bose da unutmamak gerekir. Sony Mdr, Pioneer ve Technics de tabi harika aletler:) Ben bose quietcomfort 2 kullanıyorum, yok böyle bi kulaklık:) Bu aletleri zaten mp3 playera takanları döverler hocam Birde bunlardan çok daha iyi kulaklıklar olsada herzaman favorim (duygusal bi bağ sanırım):) Sony MDR7506 ve Sony MDR-V6 paylaşmak istedim:)




  • quote:

    Orjinalden alıntı: myd

    bu devirde kim kulaklığa 200 tl verir ki o paraya en kralından ses sistemi alınır..

    O fiyata en kral ses siteminin kablosunu zor alırsın
  • bu kulaklığı sabancı ailesi alsn
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sarikanarya567


    quote:

    Orjinalden alıntı: myd

    bu devirde kim kulaklığa 200 tl verir ki o paraya en kralından ses sistemi alınır..

    O fiyata en kral ses siteminin kablosunu zor alırsın



    , Katılmamak elde değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.