Şimdi Ara

CS neden hala oynanıyor?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
292
Cevap
0
Favori
14.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hayatımda gördüğüm en dandik oyunlardan birisi ama millet deli gibi oynuyor oyun tr de sadece bu kadar çok oynanıyor.

İlk çıktığında hadi neyse bizde oynadık ama yeter yahu 10 yıl oldu hala oynuyor millet Bunun sebebi neden acaba?

KO de böyle...

• cahillik+kolay öğrenilebilmesi...
    bence böyle çoğu daha half-life'ın ne olduğunu bilmiyor.
  • counter strike kötü bir oyun değildir türkiyedeki oyuncular genelde 15 yaş altı ve seviyesiz küfürler olduğu için doğal olarak bize kalitesiz bir oyun gibi geliyor cs eskiden güzeldi yabancı serverlarda oynardım eskiden (orjinaldi elimdeki oyun) o zamanlar türkiyede pek oyuncusu yoktu o zamanlar güzeldi ve cs multiplayer illegal yollardanda oynandıgı icin bu kadar çok tutuluyor (nerde beleş oraya yerleş hesabı ) ve bizim millet tek bir oyunda doluşmayı sever özellikle oyun dünyasını sadece knight online dan ibaret sanan cocuklarda cogunlukta türkiyede
  • Ya neden oynanıyor harbi bu!

Saçmasalak bir oyun, bunu oynayanlar oyun oynuyorum diye geziyorlar birde
  • Türkiyedeki cafelerde ortalama tahminimce 85% oranında cs oynandı.Ve multiplayer olarak sadece cs ve hl vardı.Tabi bu konuyu cafe cafe araştırmak gerekir ama...
    Sorun oyunun popular olması ve türkiyedeki internet cafeler..Oyunlar yenilenmiyor millet sadece cs var sanıyor ve almış başını gidiyor.Cs sadece türkiyede bu kadar oynanmıyor.Benim dolu yabancı arkadaşım var cs online oynayan.Ve onların arkadaşları.

Tabi bana cs şuan çok sıkıcı geliyor 1 saat dayanamıyom oynamaya.Yavaş yavaş çürüyo zaten..
  • Oyun Kötü Gelebilir Ama Multiplayer Hakikaten Zevkli oluyor Çocukluğum Geçti Cs İle
  • Oyunu adabıyla hile açmdan küfür etmeden oynarsan 10-15 kişi gerçekten müthiş zevkli oluyor.Hem her sistemde çalışıyor ve oynaması kolay.E haliyle 9 yaşındaki çocuk bile sana "kit yapalımmı abi" diye soruyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    Ogame Nedir ve Nasıl Oynanır?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • counter strike source yi steamdan orjinal alin steamdan. ortamı çok iiyi. insanlar genelde düzgün.
  • PC almadan önce, yıllar önce, internet cafede deliler gibi akşama kadar oynardık arkadaşlara CS...
    Ne zaman PC aldım, bir kez bile kurduğumu hatırlamıyorum oyunu PCme...
    Onun yerine tek kişilik fpslere takılmak daha eğlenceli geliyor...
    Ama geçen bu kadar yıla rağmen, hala neden bu kadar popüler, walla bende anlamıyorum...
  • Counter Strike' ın bu kadar oynanma sebepi gayet basit. Kolay öğreniliyor zor ustalaşılıyor. Hiç ama hiç bir oyunda onda ki taktiklerle maç kazanmanın zevki yok. Görünürde basit olmasına rağmen 5 e 5 maçlarda geliştirdiğiniz taktiklerle karşı tarafı egale etmesi inanılmaz keyifli. Ama oyunu bilenlerle oynarsanız geçerli bu durum. Hilelerle vs ile ona buna caka satanlarla değil. Ben çok uzun bir süre oynadım. 1 senedir de oynamıyorum. Fakat tek bir kare SS i bile gel yine oyna beni diye çağırıyor. Ama direniyorum. Susuzluğumu diğer Fpsler ile gideriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaraki-kenpachi!!! -- 14 Mart 2009; 1:20:50 >
  • oyun genel olarak basit (counter terrorist çatışması ve klasik fps) fakat oyunda profesyonelleşmek çok zor.

bu yüzden herkes oynuyor.
  • COD4 10 basar buna şuanda ama eskiden oynamadıkmı çok oynadık hastasıydık ama gitti bitti bir oyunu 15 sene oynamanın manası yok
  • bilip bilmeden karalamak için yazmayın bari...
    bi kere 15 sene geçmedi :)
    cs 1.1 den başladı adam gibi sürümleri, 1.6ya kadar geldi,
    oradan condition zero çıktı, artık kendi başına oyundu, 1.5e kadar hl modu idi.
    sonra valve birde cs: source olarak çıkardı... kaldı ki hala steam üzerinden en çok satılanlar listesinde kendisi.
    tr bi servera sahibinin verdiği istatistiklerde türkiyeden 2000 küsür kayıtlı oyuncu girmiş,
    20dolar verip, orijinal oyunu alanlar...
    kaldı ki, basit bir oyun, amaç belli, ama dedikleri gibi zor ustalaşılıyor.
    multiplayer sonuçta, eğlenceli... millet yakın çevresi ile oynuyor, sıkmıyor...
    bir iki saat eğlenmek için birebir.
    oyun kendi içinde gelişmeler de barındırıyor.
    açıkçası bu ara source çok oynuyorum...
    cod4 de oynadım ama multisi çok hızlı geldi, baya zorlandım, o da güzel oyun gerçi...
    yine de insanlar bir şeyi sevdi mi kolay bırakmazlar, sonuçta multiplayer bir oyun bu.
    milletin deli gibi de oynadığını sanmıyorum, ama oynanıyor işte...

left4dead aldım indirimdeyken sırf multi oynamak için 25dolara, senaryosunu bitirdiğim halde crackli...
    multiplayer oyunlar oynatır... tf2 cs den daha eğlenceli ama bir çok kişi adını bilmez...
    denememiştir çünkü...
    çünkü korsan oynanacak bi oyun değil pek, steam oyunları biraz sıkıntı bu konuda...

cs'yi insanlar eğlenmek için oynuyor, ben dahil bir kesim bu oyunu oynamaktan diğer oyunlara nazaran daha çok zevk alıyor.
    ne yapacaksınız asacak mısınız bizi? asit kuyularına mı atacaksınız, 3ün 1iyle mi tarayacaksınız buyuz diye :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurrani -- 14 Mart 2009; 3:50:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: süpergtacı

COD4 10 basar buna şuanda ama eskiden oynamadıkmı çok oynadık hastasıydık ama gitti bitti bir oyunu 15 sene oynamanın manası yok

Aç gibi CS oynayanların çoğunun Cod4 ün multisinin olduğundan haberi bile yoktur.
  • düzgün bir server da oynandığında acaip zevkli oluyor. yada bir kaç iyi bilen arkadaşla cafe de oynamakta zevkli
  • Kolay oynanması, basit yapısı, fosil bilgisayarlarda bile çalışması ama ustalaşmanın zor olması.
  • Silver_Sky'ın dediğine bir de CS'nin isim olarak multiplay dünyasında çokça telaffuz edildiğini eklersek nedeni hakkında birkaç şey yakalamış oluruz sanırım. Son bir aydır deli gibi COD4 multiplay oynuyorum ve deneme amaçlı CS Source'u kurdum, tahammül etmek bir iki dakikamı aldı. COD4'ün multisini tek geçerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: özzer

cahillik+kolay öğrenilebilmesi...
    bence böyle çoğu daha half-life'ın ne olduğunu bilmiyor.

Cahillikle ne ilgisi var? Ben de diğer oyunların multisini oynadım Cs'i de arada canın sıkılınca oynarsın fakat sürekli oynayanları aşağılamanın anlamı yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL1Tr

counter strike source yi steamdan orjinal alin steamdan. ortamı çok iiyi. insanlar genelde düzgün.

evet gerçekten de öyle bende source oynuyordum bi ara ama bıraktım..cs gerçekten wallsuz küfürsüz olunca çok zevkli oluyor ama gelde gör şimdi herkes de wall var sxesiz server kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0245653D0 -- 14 Mart 2009; 12:23:41 >
  • Yo niye rezil olsun ki? Gayet güzel bir oyun, bu kadar millet oynadığına göre demekki çok zevkli. Sizin oynadığınız oyunlarda Counter oynayanlara saçma geliyordur belki... Bu arada sen oynadın büyüdün tamam ama yeni jenerasyon gelmiyomu sanki aşağıdan? Sen nasıl oynadıysan yeni yetişen bebelerde öyle oynuyo işte...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.