Şimdi Ara

Bimeks'te TOSHIBA 26AV500 LCD TV - 697 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.785
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bimeks'te TOSHIBA 26AV500 LCD TV - 697 TL

quote:

Ürün Özellikleri :

• Ekran Türü : LCD
    • Ekran Boyutu : 67 cm
    • Ekran Çözünürlüğü : 1366 x 768 px
    • Kontrast Oranı : 30000 : 1 °
    • Ekran Formatı : 16 : 9 °
    • Görüntü Teknolojisi : Digital Gürültü azaltıcı(DNR),PIXEL PROcessing III 3D Renk Yönetimi, MPEG Gürültü azaltıcı Aktif Kontrast Geliştirme, DCDi Faroudja
    • Tarama Yöntemi : 720p
    • HD Ready : Evet/Var
    • Yatay Görüş Açısı : 178 °
    • Dikey Görüş Açısı : 178 °
    • Bağlantılar : 2x SCART Component Video 2x HDMI Composite Video Video / 3x Audio girişleri
    • Renk : Parlak Siyah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 12 Mart 2009; 23:49:14 >

• ekran boyutu kucuk yav 82 olsaydı iyi olurdu
  • 82 olsaydı zaten, yarın gazetelerde "bimekste izdiham çıktı" haberlerini okurduk
  • ah nerde öle izidhamlık kampanya
  • nasıldır bu ürün? ufak odaya almaya düşünüyorum annemler için? 32av500 gayet iyiydi baktıgımda bunun kalitesi iyidir heralde?bilen gören kullanan ?
  • Bence Hem pc Monitörü hem Tv kullanacaklar için kaçırılmaycak fırsat.
  • Ben bu ürünü yaklaşık 2 ay önce Hepsiburada'nın kampanyası ile 8 taksit 799'a almıştım. Gayet memnunum. Küçük oda için performansı gayet güzel. Bilgisayar performansı da öyle.
    Yalnız dikkat 2xScart girişi deniyor ama bendekinde tek scart girişi var. Bu yüzden PS2'mi direk Component girişten bağladım.
    Ayrıca VGA girişinin olmadığını eklemem gerek. Benim Laptop'tan bağlamam biraz sorunlu oldu o yüzden, biraz uğraştıktan sonra S-Video çıkışından bağlayabildim. Ama o biraz da benim Laptop'ın dandikliği yani kabul etmek gerek, 2xHDMI giriş mevcut sonuçta.
    AV serisi Toshiba'nın giriş seviye ekranları oluyor. O yüzden biraz tereddütlü idim ilk başta ama şimdi izlenimim aynı klansmanda aşağı yukarı aynı fiyatta olan yerli rakiplere göre kalitesi tartışılmaz.
    Özellikle Card Finans fiyatı gayet uygun geldi bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anoren -- 15 Mart 2009; 14:23:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılmıştır
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bence kampanya tutmaz media markt 32. inc hd ready tv yi 666 ya verdi eskisehirde. otv indirimi gelince fiyatlr degisirse iyi olur. beklemekde fayda var.
  • vatanın 1,5 yıl önceki ilk %25 lik kampanyasında toshiba 26 750 ye geliyordu almamıştım. bence 26 için iyi fiyat değil. arkadaşın yukarda dediği doğru 32 olsa iyiydi. ki 32 si de bi ara 890 lara inmişti oüzden bence beklemeye devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

vatanın 1,5 yıl önceki ilk %25 lik kampanyasında toshiba 26 750 ye geliyordu almamıştım. bence 26 için iyi fiyat değil. arkadaşın yukarda dediği doğru 32 olsa iyiydi. ki 32 si de bi ara 890 lara inmişti oüzden bence beklemeye devam

Hocam dogrudur ama su anda dolar 1.7 civarı 2 sene önce ne kadardı?

USD Amerikan Doları 1.1760 1.1880 (14 Aralık 2007)
  • Bence çok iyi fiyat. Hem küçük odalar için, hem de masaüstünde bilgisayara vb bağlanarak (HDMI-HDMI veya DVI-HDMI kablosuyla) kullanım için güzel. 32 inç'ler desktop olarak pek kullanışlı değiller, hem de ebat büyüdüğünden 1366x768 çözünürlük bazen göze batabiliyor. 26 inçte 1366x768 gayet güzel durur. 32 inç'lerde çoğu zaman kampanya oluyor ama 26 inç gibi boyutlarda genelde fiyatlar daha yüksek oluyor. Boyut her zaman önemli olmayabiliyor yani, önemli olan kullanım amacı.
  • Burda yazanların Daha büyük TV = Daha iyidir gibi bir düşüncede olduğunu tahmin ediyorum. Bu düşünce bence yanlış, kullanım amacını belirlersiniz, ona uygun TV alırsınız. Küçük bir oturma odasına 32'' alırsanız da TV izlerken kafayı sağa-sola çevirirken bulursunuz kendinizi. Ha büyük bir odaya 1. TV alacak olanları 32''ler de kesmez hatta, 37'', 42'' gayet iyi modeller var onlara bakmalarını tavsiye ederim.
    32'' 666 TL denmiş, daha ucuza da bulunur arkadaşım. Daha yeni Carrefour SEG TV 32'' için kampanya yaptı daha da iyisi bulunur hatta. Ama o cihazların markaları, kaliteleri belli. Başlarına bir şey gelse Garantisi nasıl olur muallakta. Piyasayı iyi incelerseniz bu TV ile aynı kalitedeki 32''lerin 1000 TL civarından düşük olmadığını göreceksiniz.
    Kısacası ürünün fiyatı kadar markasına, kalitesine de bakarsanız fiyat/performans oranı gayet iyi. Ne istediğini bilenler için iyi bir fırsat.

• bu urun benim de dikkatimi cekmisti ancak emin olamadıgım icin yazmamıstım buraya...

30000:1 kontrast ve diger ozelliklerin 26" de cok guzel olacagina inaniyorum..ve eger tavsiye ederseniz almayi dusunuyorum..HDMI dan pc baglama sıkıntı olmaz umarım bu urunde .....CF ye taksit avantajı da cabasi...bu ozelliklere bu boyut civari daha uygun bir urun varsa konusulmali bence ...diger yonden bakacak olursak carrefour 499 liraya 32" vermisti...

Saygilar..
  • O değil de, bu TV'nin nakit fiyatıyla Turkcell indirimli nakit fiyatı aynı oluyor.

Herhalde bundan sonra bu tür ürünlerde kampanya yaparken 12 taksit fiyatını öyle bir ayarlayacaklar ki Turkcell indiriminin hiçbir manası ollmayacak gibi...
  • arkadaşlar vga girişi var mı yok mu bu tv de?

tam istediğim boyutta pc girişi varsa yarın alıcam?

hepsiburada da pc girişi var diyor?
  • TOSHIBA 26AV500U modelinin datasheet'i buldum. Toshibanın sitesindede bu model var sadece.

Bunlarda cihazın giriş ve çıkışları :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FasTBoY -- 16 Mart 2009; 4:39:23 >

• yabancı sitelerde de vga var diye geçiyor, yarın bir bakmak şart oldu

quote:

Orjinalden alıntı: FasTBoY

TOSHIBA 26AV500U modelinin datasheet'i buldum. Toshibanın sitesindede bu model var sadece.

Bunlarda cihazın giriş ve çıkışları :

• hdmi den 1360x768 çözünürlük alınabiliyor mu? Oluyorsa 1:1 pixel mapping var mı?
  • vergi indiriminden sonra alın arkadaşlar ne alcaksanız. şimdi kazıklanmanın alemi yok.
  • Bugün bende aldım aynısından gerçekten ekran parlaklığı ve tasarımı çok hoş. Biraz kalın gibi geldi sadece o. Ama yeni yeni çıkan slim modeller de çok pahalı. Özellikle Toshiba markası cezbedici. Fiyat iyi bir 22" LCD Monitör ün 500 liranın üzerinde olmasını baz aldığınızda 26" ve TV özellikli bir ürüne 697 1.70 civarında ki dolar durumuna göre çok çok uygun.

Yalnız cihazda 2 scart denmiş ama gerçekten de 1 tane var şaşırtıcı bir hata?? Bu neden böyle araştırmak sormak lazım? Bunun dışında evde masaüstü PC m ile kullanmak esas amaçlı aldığım bu ürünü PC me ekran yapamadım.. S-Link kablo vardı elimde 3 sıralı ve 15 dişli bir ucunu PC ye bağladım klasik olarak ama diğer 3 sıralı 15 dişli ucuna yer yok bu TV de. 9 Girişli ve 2 sıralı bir RGB girişi var. Bu kabloyu nerden bulabilirim acaba yardımcı olabilecek önerisi olan var mı? Yaptırmam mı gerekir? Ya da PC anakartına bir aparat ile DVI çıkış sağlayıp DVI ı HDMI çıkışına dönüştürecek bir aparat ile HDMI den bağlama şansım da olur mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.