Şimdi Ara

*FULL* JailBreak çıktı ! [iTouch 2G] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
1
Favori
11.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: serreff

arkadaşlar bende kutudan ilk kez çıkardıktan sonra yapılacak aşmaları öğrenmek istiyorum..hemen jb mi yapıyorz ????
    İster aç kurcala, ister jbni yap senin bileceğin iş

Orjinalden alıntı: The Fugitive

quote:

arkadaşlar bende kutudan ilk kez çıkardıktan sonra yapılacak aşmaları öğrenmek istiyorum..hemen jb mi yapıyorz ????
    İster aç kurcala, ister jbni yap senin bileceğin iş

bence fazla bilmiyosan once kurcala Jb yaparsan direk daha fazla kafan karısır

The Fugitive , diablo_1986 teşkr ederm bugün elime geçti alet süper bişey jb yapmadan çözmeye çalışıyorm bir kaç uygulama yükledim..tekrar silmek istediğimiz uygulamaları nerden siliyorz???
    Uygulamanın simgesine basılı tut üst köşede çarpı işareti çıkacak, çarpı işaretine bas ve sil.

quote:

The Fugitive , diablo_1986 teşkr ederm bugün elime geçti alet süper bişey jb yapmadan çözmeye çalışıyorm bir kaç uygulama yükledim..tekrar silmek istediğimiz uygulamaları nerden siliyorz???
    Uygulamanın simgesine basılı tut üst köşede çarpı işareti çıkacak, çarpı işaretine bas ve sil.

Yaa bende bir soru sorucam ''The Fugitive'' İpod Touch'a yuklu şarkılar varya,mesela ben birkaçtanesini silmek istiyorum onu nasıl yapıyoruzz ???

• quote:

Orjinalden alıntı: green82

quote:

quote:

Yaa bende bir soru sorucam ''The Fugitive'' İpod Touch'a yuklu şarkılar varya,mesela ben birkaçtanesini silmek istiyorum onu nasıl yapıyoruzz ???
    iTunes'daki libraryden kaldırman lazım

• Başka türlü silinmiyor yani

Başka türlü silinmiyor yani
    malesef
  • Yaa yine ben .Arkadaşlar bu İpodu jailbreak yaptım.Cydia ve İnstaller yuklendı.Ayrıca birde Icy diye birsey cıktı yuklenenler arasında ne işe yarar ?? Ayrıca bu Cydia 'dan yukledıgım Wallpapers ve Themes'leri neden acamıyorum.Fotograflar clasorunde gozukmuyor ?? Nasıl yapıcam anlamadım onu bırturlu

Yaa yine ben .Arkadaşlar bu İpodu jailbreak yaptım.Cydia ve İnstaller yuklendı.Ayrıca birde Icy diye birsey cıktı yuklenenler arasında ne işe yarar ?? Ayrıca bu Cydia 'dan yukledıgım Wallpapers ve Themes'leri neden acamıyorum.Fotograflar clasorunde gozukmuyor ?? Nasıl yapıcam anlamadım onu bırturlu
    icy cydia alternatifiymiş ama cydia forever
    Neyse temalar için de winterboard programına ihtiyacın var.

• Wireless olmadan nasıl winterboard halledebilirim ve tema yükleyebilirim ?

quote:

Yaa yine ben .Arkadaşlar bu İpodu jailbreak yaptım.Cydia ve İnstaller yuklendı.Ayrıca birde Icy diye birsey cıktı yuklenenler arasında ne işe yarar ?? Ayrıca bu Cydia 'dan yukledıgım Wallpapers ve Themes'leri neden acamıyorum.Fotograflar clasorunde gozukmuyor ?? Nasıl yapıcam anlamadım onu bırturlu
    icy cydia alternatifiymiş ama cydia forever
    Neyse temalar için de winterboard programına ihtiyacın var.

Yine ben .The Fugitive Winterboard programıda yuklu bende de nasıl yapılıyor anlayamadım beceremedım yanı : .Winterboard'da yukledıgım seyler var yazıyor tıklayınca yanlarında çenhtik işareti oluyor.Mesela Ferrari F430 Wallpaper fılan var ama acamadım .

• quote:

Orjinalden alıntı: drumesh

Wireless olmadan nasıl winterboard halledebilirim ve tema yükleyebilirim ?
    Sanırım winterboard kurulumunu wireless olmadan yapamazsın, git bir burger kinge faln sömür
    quote:

1.x.x Sürümler İçin Yükleme

Öncelikle cihazınızda temaları uygulamak için SummerBoard isimli program kurulu olmalı.Eğer kurmadıysanız Installer'dan depo.itouchkaynak.com adresini sources kısmına ekleyip SummerBoard programını kurun.Kurulumu yaptıktan sonra cihazı bir kez kapatıp açmanız gerekiyor.

SummerBoard programını kurduktan sonra dilediğiniz tema klasörünü WinSCP yada benzeri programla cihaza bağlanıp private/var/root/SummerBoard/Themes sekmesine kopyalayın.Kopyalama işlemi bittikten sonra temanızı SummerBoard programına girerek cihaza uygulayabilirsiniz.

2.x.x Sürümler İçin Yükleme

2.x.x sürümler içinde anlatım aynı fakat SummerBoard yerine WinterBoard adlı programı kullanıyoruz.Cydia'dan WinterBoard adlı programı kurun ve dilediğiniz tema klasörünü /Library/Themes dizinine atıp WinterBoard programına girip uygulayın.
    Kaynak

• @green82,

Sadece istediğin temanın yanında çentik işareti bırak ve winterboarddan çık, cihaz kendini yeniden başlatacak ve tema değişecektir
    Wallpaper konusunda ise photos bölümünden istediğin resmi wallpaper olarak ayarla, winterboarddan "user wallpaper"a çentik at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buckethead® -- 19 Mayıs 2009; 23:34:21 >

Daha iyisini bulamadım. :) Bende benim Applications klasöründekini upload ettim.Çalışacağını pek sanmıyorum ama yinede bir dene Rar dan çıkarıp Applications klasörüne at,izinleri ayarla,respring yap.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s5/u2fag67f/WinterBoard.app.rar.html

• quote:

@green82,

Sadece istediğin temanın yanında çentik işareti bırak ve winterboarddan çık, cihaz kendini yeniden başlatacak ve tema değişecektir
    Wallpaper konusunda ise photos bölümünden istediğin resmi wallpaper olarak ayarla, winterboarddan "user wallpaper"a çentik at

Yaa Sinir oldum valla dedigini yapıyorum soyle bır yukleme işareti cıkıyor ama ne tema degisiyor ne de Wallpaper gozukuyor.

Orjinalden alıntı: FaT@L1Ty

Bir kaç temayı birlikte aktif ettiysen, hangisinin görünmesini istiyosan onu yukarı taşı.

Sonunda Halloldu yaa .İpod'u 1 kere açıp kapatınca düzeldi nasıl olduysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi green82 -- 20 Mayıs 2009; 22:36:02 >

Orjinalden alıntı: FaT@L1Ty

quote:

Daha iyisini bulamadım. :) Bende benim Applications klasöründekini upload ettim.Çalışacağını pek sanmıyorum ama yinede bir dene Rar dan çıkarıp Applications klasörüne at,izinleri ayarla,respring yap.

http://www.upload.gen.tr/d.php/s5/u2fag67f/WinterBoard.app.rar.html

Sağolasın dostum biraz daha açıver dediklerini..
    Applications klasörü nerede ? ve bu diğer dediklerini nasıl yapıyoruz ?

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.