Şimdi Ara

===> Yeni Nokia 5030 | XpressRadio <===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ===> Yeni Nokia 5030 | XpressRadio <===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 11 Mart 2009; 15:24:42 >

• bi marka ancak bukadar kopyacı olur harbi kopyala yapıştır...

kameralara flash koymayı s.e den çarptı...
    kameraya af. koymayı s.e den çarptı...
    m.e serisini w serisine rakip olarak çıkardı yemeyince xm serisi...
    şimdide s.e R serisi çıkardı gitmişler aynısını yapmışlar...

koskoca firma kendine has bişey çıkarmazmı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 11 Mart 2009; 11:56:59 >
  • zuhaha xpress radyomu
    hayatımda bukadar tipsiz 1 radyo pardon telefon görmedim
    takoz
  • XPRESSRADIO

BENİ ÖLDÜRDÜ BU TELEFON... EXPRESS OLAN RADYO NASILMIŞ... NORMAL RADYODAN FARKI NEYMİŞ... ALLAH BİLİR YA, KULAKLIKSIZ ÇALIŞIYORDUR...

BENİM YENİ ÖNERİLERİM VAR XPRESS SERİSİ İÇİN....

XPRESSPHONE
    XPRESSMESSAGE
    XPRESSGAME
    XPRESSNAVIGATION
    XPRESSWIRELESS
    XPRESSNOKIA
    XPRESSPOST

NOT: ANTENİ VARMIŞŞŞŞ.... YANİ ÇİN MALLARI GİBİ... AMA HİÇ BİR ÖZELLİĞİ YOK ŞARJ SÜRESİ VE ANTEN DIŞINDA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat zorlu -- 11 Mart 2009; 12:48:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: m35

bi marka ancak bukadar kopyacı olur harbi kopyala yapıştır...

Fanatiklik>Mantık...

•  ===> Yeni Nokia 5030 | XpressRadio <===

• quote:

Orjinalden alıntı: Al PaC

quote:

bi marka ancak bukadar kopyacı olur harbi kopyala yapıştır...

Fanatiklik>Mantık...

arkadaşım hangisi fanatikce onu söylesene...

kamera olayında devrimi yapan k750 degilmiydi yoksa benmi yanlış biliyorum?

xm serisi ve me serisinidemi ben uyduruyorum s.e seneler öncesinden W serisi ile müzik devrimini yapmadımı ?

gene geçen sene sony ericsson radio serisini çıkarmadımı ?

bunların hepsini ben yanlış bilmiyorsam şuan fanatik bi bakış açısıyla sen mesajıma cevap yazmıs oluyorsun... az mantıklı düşün...

banane istedini çıkarsın umrumda degil ama azcık özgün olmalı...

• o zaman sony de cep telefonu çıkarmayı nokia dan öğrendi... hayır bir de müzik serisi çalıntı diyorsunuz da nokia nın müzik telefonları daha başarılı, çalmışlarsa da iyi ki çalmışlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: 6TANE6

o zaman sony de cep telefonu çıkarmayı nokia dan öğrendi... hayır bir de müzik serisi çalıntı diyorsunuz da nokia nın müzik telefonları daha başarılı, çalmışlarsa da iyi ki çalmışlar...

he arkadasım hee ondan...

hiç tartışmasına bile girmicem boş muhabbete lüzum yok hiç bi nokia savunan kabul etmez bunları o yüzden anlatma geregi duymuyorum ben sadece yukarda yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım yalan söylüyorsun marka karalıyorsun de istersen ama gerçekler acıdır unutma ;)

sony ve ericssonu bilmiyorsun geçtim bu baz istasyonlarını telefon şebekelerini kuran firma ericsson ve motoroladır haberin olsun diye söylüyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 11 Mart 2009; 16:05:02 >
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 6TANE6

o zaman sony de cep telefonu çıkarmayı nokia dan öğrendi... hayır bir de müzik serisi çalıntı diyorsunuz da nokia nın müzik telefonları daha başarılı, çalmışlarsa da iyi ki çalmışlar...

he arkadasım hee ondan...

hiç tartışmasına bile girmicem boş muhabbete lüzum yok hiç bi nokia savunan kabul etmez bunları o yüzden anlatma geregi duymuyorum ben sadece yukarda yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım yalan söylüyorsun marka karalıyorsun de istersen ama gerçekler acıdır unutma ;)

sony ve ericssonu bilmiyorsun geçtim bu baz istasyonlarını telefon şebekelerini kuran firma ericsson ve motoroladır haberin olsun diye söylüyorum...

O zaman kimse telefon çıkarmasın, baz istasyonu kurmasın. Birtek Sony olsun sende mutlu mutlu kullan.

Herşeye de kopya diyorsunuz ya anlamıyorum. Her çeşit, herkese uygun model çıkarmasından daha doğal ne olabilir ki? Tabii ki birbirine benzeyecek. O zaman ilk arabayı yapan firma hariç diğerleri araba yapmasın. Hepsi aynı nede olsa. Hepsi 4 tekerlekli! Farklı yapsınlar, kapıları farklı olsun, farları tepede olsun. Niye aynı şeyi yapıyorlar değil mi?

Bırakın artık şu muhabbetleri. Koskaca firma istediğini yapar, beğenmediysen, almayacaksan yorum yapma.

• Biliyorum yine Nokia'nın avukatlığını yapmakla suçlanacağım ama neyle suçlarsanız suçlayın zerre umrumda değil; ben sadece bir fikir ortaya atıldığında ve ardından başka firmalar bunu kullandığında "fikrin ve uygulamaların, fikre el atan her yeni firma ve çıkan her yeni cihaz ile biraz daha gelişmesi sonucunda tüketicilerin fayda gördüğü" savını göremeyip "X, Y den şunu çaldı. Kopyacı firma" anlayışı güdenlere katlanamadığım için bunları yazıyorum.

Tabi daha SonyEricsson kameralı cep telefonu üretmeden önce dünyadaki hiç bir üreticinin (ister cep telefonu olsun ister gerçek fotoğraf makinesi olsun) aklına gelmemiş ve henüz uygulanmamış şeylerdi Flash ve AutoFocus koymak; değil mi?

Bundan rahatsız mı oluyorsun? Nasıl bir mantıktır bu ya, müzik için alabileceğin marka ve model sayısı artıyor ama sen bunu bir eksik olarak görüyorsun.. (Gerçi SonyEricsson'un bu konuda "öncü" olmasına rağmen müzik telefonlarına 3.5 mm giriş koymaması ama Nokia'nın bunu yapması da ilginç bir hikaye..)

Nokia çıkarttığı bu cihazda SonyEricsson'un R serisi ilk ürününde koymayı akıl edemediği birşeyi koydu; "kulaklık olmadan radyo dinleme özgürlüğü", ve sen kalkmış "radyolu telefon ürünü" tüketicinin lehinde geliştirilmiş olduğu halde ters konuşuyorsun...

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=29963167

http://www.google.com/search?q=nokia+world's+first

Yukarıya tıkladığın zaman sadece telefon üreten Nokia'nın ne gibi yenilikler getirdiğine dair 11.800.000 sonuç bulabilirsin ax.

Kamyon bile üreten bir firma olduğu halde Samsung için bu rakam 10.200.000, SonyEricsson için ise 3.000.000

Tatmin olmazsanhttp://en.wikipedia.org/wiki/Nokia vehttp://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nokia_products adreslerini açıp CTRL+F tuşlarına basıp "first" kelimesini aratabilirsin.

Görüldüğü üzere kaynak göstererek konuşuyorum, kişisel görüşlerimi aktarmıyorum, verileri bir tarafımdan uydurmuyorum.

Nefret kusacağım diye komik duruma düşmeyin daha fazla...

Compact Disk'in (CD) kaşifi de Philips'tir ama en dandik CD okuyucu ürünlerini Philips çıkarır (kendiniz görmek isterseniz Philips marka CD/DVD-ROM almanızı öneririm. CD okuYAMAma hadisesinin haricinde çok ilginç abukluklar da yaşayabilirsiniz, mesela bende olan bir tanesinin CD tablası çıktığında durması gereken noktada durmuyor ve cihazın içinden düşüyordu, sonra üstüne CD'yi takıp ardından tablayı cihaza ben yerleştiriyordum)

Bir markaya olan sevginizin nasıl mantıksız ve bilgisizce konuşmanıza neden olduğu çok açık görülebilmekte, bence daha fazla araştırmadan etmeden konuşma...

• İLK KAMERALI, İLK WİFİ Lİ, İLK DEV EKRANLI, İLK OPTİK ZUM LU, İLK 640X480 VİDEOLU,İLK 5 MPX, İLK GPS, İLK İŞLETİM SİSTEMLİ, İLK ... DAHA ÇOK... SİZ SAYARSINIZ GERİSİNİ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GeceBekcisi

Biliyorum yine Nokia'nın avukatlığını yapmakla suçlanacağım ama neyle suçlarsanız suçlayın zerre umrumda değil; ben sadece bir fikir ortaya atıldığında ve ardından başka firmalar bunu kullandığında "fikrin ve uygulamaların, fikre el atan her yeni firma ve çıkan her yeni cihaz ile biraz daha gelişmesi sonucunda tüketicilerin fayda gördüğü" savını göremeyip "X, Y den şunu çaldı. Kopyacı firma" anlayışı güdenlere katlanamadığım için bunları yazıyorum.

Tabi daha SonyEricsson kameralı cep telefonu üretmeden önce dünyadaki hiç bir üreticinin (ister cep telefonu olsun ister gerçek fotoğraf makinesi olsun) aklına gelmemiş ve henüz uygulanmamış şeylerdi Flash ve AutoFocus koymak; değil mi?

Bundan rahatsız mı oluyorsun? Nasıl bir mantıktır bu ya, müzik için alabileceğin marka ve model sayısı artıyor ama sen bunu bir eksik olarak görüyorsun.. (Gerçi SonyEricsson'un bu konuda "öncü" olmasına rağmen müzik telefonlarına 3.5 mm giriş koymaması ama Nokia'nın bunu yapması da ilginç bir hikaye..)

Nokia çıkarttığı bu cihazda SonyEricsson'un R serisi ilk ürününde koymayı akıl edemediği birşeyi koydu; "kulaklık olmadan radyo dinleme özgürlüğü", ve sen kalkmış "radyolu telefon ürünü" tüketicinin lehinde geliştirilmiş olduğu halde ters konuşuyorsun...

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m.asp?m=29963167

http://www.google.com/search?q=nokia+world's+first

Yukarıya tıkladığın zaman sadece telefon üreten Nokia'nın ne gibi yenilikler getirdiğine dair 11.800.000 sonuç bulabilirsin ax.

Kamyon bile üreten bir firma olduğu halde Samsung için bu rakam 10.200.000, SonyEricsson için ise 3.000.000

Tatmin olmazsanhttp://en.wikipedia.org/wiki/Nokia vehttp://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Nokia_products adreslerini açıp CTRL+F tuşlarına basıp "first" kelimesini aratabilirsin.

Görüldüğü üzere kaynak göstererek konuşuyorum, kişisel görüşlerimi aktarmıyorum, verileri bir tarafımdan uydurmuyorum.

Nefret kusacağım diye komik duruma düşmeyin daha fazla...

Compact Disk'in (CD) kaşifi de Philips'tir ama en dandik CD okuyucu ürünlerini Philips çıkarır (kendiniz görmek isterseniz Philips marka CD/DVD-ROM almanızı öneririm. CD okuYAMAma hadisesinin haricinde çok ilginç abukluklar da yaşayabilirsiniz, mesela bende olan bir tanesinin CD tablası çıktığında durması gereken noktada durmuyor ve cihazın içinden düşüyordu, sonra üstüne CD'yi takıp ardından tablayı cihaza ben yerleştiriyordum)

Bir markaya olan sevginizin nasıl mantıksız ve bilgisizce konuşmanıza neden olduğu çok açık görülebilmekte, bence daha fazla araştırmadan etmeden konuşma...

Herşey tamamda arkadaşım flash ve auto focus özelliği fotoğrafçılıkta bilinen bir terim.Sony ericson keşfetmediki.

• yazdıklarımın tamamını kendinizce yorumlamıssınız helal...

af ve flash fot.da bilinen bi terim kimse inkar etmiyor ama entegre eden ve bu alanda devrimi yapan s.e dir ben burda marka savunmaya gelmedim sadece burda bu telefonun çıkarılmasını hatalı buldumu söylemeye yazdım az daha ugrassanız fanatik diceksiniz...

@ilgicekici arkadasım dikkat ettiysen orda arkadas sony ve ericsson firmasını küç.ümsedigi için onu yazdım yoksa kimse telefon çıkarmasın demedim... ayrıcam ben sadece sony ericson kullanan birisi degilim imzama bakıp konusman çok anlamsız...

@GeceBekcisi kardeş müzik serisini eleştirme sebebim artması degil yada bunu çıkarması degil sen bi seriyi bu benim müzik serim diye çıkarıyorsun (Music edition ) sonra aaa olmadı expressmusic yapayım diyorsun anladınmı demek istedimi...

gelelim r serisine

ben nokia.yı hiç bir zaman özelliklerinde dolayı yargılamadım kalitesiz çip vekopyala yapıştır modelleri ve sagdan soldan çarpma özellikleriyle eleştirdim... fark ederse r serisini se.den çarpmış dedim özelligini eleştirmedim ;)
    elbette kulaklık olmadan radio dinlemek güzel ama sen gidipte sony.yi her alanda takip etmek zorunda kalırsan eleştiriyide kabullenicen...
    bi seriyide s.e den önce çıkarmıs olsun hep takip etmesin bunu diyorum ben ha burda sony savunuculu yapmıyorum nokia hep bu şekilde hareket ettigi içindir ben bunu yazdım...
    öncülük etti tek seri N serisi(multimedyadır okadar)

bu laf sana yakışmıyor... beni bilen bilir ben simenside kullanırım philispside nokiayıda netaşıda... sen netaş cep telefonu görmeden ben onu dahi kullandım...

nokianın ürettigi 3-5 seyi bende biliyorum cep telefonuna neler entegre ettiginide biliyorum boş boş yazmıssın orda link mink vermişsin...

arkadasım ben orda serileri eleştirmişim bilmem farkındamısını ? eleştiriyi bile yanlış eleştiriyorsun...

senin mantına göre hiç bir şekilde eleştirmeyelim nokia kral nokia süper...

cep telefonu tamircilerine git bir sor... nokia board larını tamir ederken elimde kalıcak diye korktun oluyormu de bi araştırma yap 10da 8i ısıyı verirken korkuyorum der ;) bunun sebebi kalitedir... boardları kalitesiz...

buarada benim marka sevdiğim falanda yok... şuan işime gelen w960 onu kullanıyorum haa param olsa renoir kullanırım ayrı mesele...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 12 Mart 2009; 12:30:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ferhat zorlu

İLK KAMERALI, İLK WİFİ Lİ, İLK DEV EKRANLI, İLK OPTİK ZUM LU, İLK 640X480 VİDEOLU,İLK 5 MPX, İLK GPS, İLK İŞLETİM SİSTEMLİ, İLK ... DAHA ÇOK... SİZ SAYARSINIZ GERİSİNİ...

ilk işletim sistemi r380e ait bunu düzeltelim...
    ilk dev ekran degil ondan önce çıkanıda var...(artı dev ekran diyorsunda ekranda pikselleri bile kocaman görüyorduk)

ilk optik zoom.a lafım yok...

ama ilk 5mp degil...

bildiklerinin bazısını yanlış biliyorsun .... açtın konuları takip ediyorum ama bunlarım unuttunu düşünerekten söylüyorum...

arkadaslar ayrıca bi eleştiri yaparken her eleştireni direk aaa fanatik demeyin...

özelliklede güneşdostu senin idou bölümünde dert yandın şey bu degilmiydi benmi yanılıyorum... burda aynısını yapıyorsun demekki orda dahi senin arkanda durmakta yanlış yapmışım ;) eeee hayat bu karşındakini nasıl görürsen senide öyle görürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rezalet forum -- 12 Mart 2009; 12:27:36 >

• ne oldu sımdı SE entegre ettıde devrım mı yaptı dunya mı kurtuldu o zmn symbian ıda ılk telefonlara sokan markada Nokia hadı buna n dıcen Nokia telefonlara program yuklerken SonyErıcsson napıo tek tük program pehhh .Kalıtesiz ses cipi demissin kac tane Nokia Xm serısınden telefon alıp dınledınde hangı zıhnıyetle bu kanıya varıyorsun arkadas!Se dedıgın DEVRIMCI marka bır turlu cift hoparloru bırak adam gibi 1 hoparlor yerlestıremedı telefona tabı adam cool takılıo Nokıa dan carpmıyım dıyo cünkü.Sen ılk once ac bı google Nokia Xm serısındekı telefonların test lerını ıncele bakalım hangı db de ne kadar sapma oluyo bıde Se larınkıne bak.
    Bence en ıyı muzık serısı Nokia da hadı sole bakıyım Turkıyede neden SonyErıcsson yetersızlıgı var kac kisinin cebınde adam gıbı bır Se goruyorsun Hadı bırak Se i W serısınden bı telefon goruyorsun herkes senın gıbı cebınde W960 tasıyamıyo cunku yok turkıyede talep te yok!Bi kere ericsson battı batıyodu taaa ki Sony ona kollarını acana kadar bunuda unutma.Asıl devrımı Sony ona kollarını acarak gerceklestırdı yoksa sımdıye kadar Erıcsson dıe bısı kalmazdı anca telsız telefonlarda gorurdun;).İyi o zmn sen her aldıgın telefonun board ıyla mı ugrascan kac tanesını servıse verıpte board yla ılgılı bısı yapıldı sacma sapan konusuyosun ya.Fan'cılık yapma barı kardesım....!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.