Şimdi Ara

DİZELCİLER TAKIMI(TAM 376 KİŞİYİZ) (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.732
Cevap
10
Favori
93.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: archaeologist

beni de ekleyin.

Aramıza hoş geldiniz,listeye ekledim.

Ekleyin lütfen

Orijinalden alıntı: 15Haziran2006

Opel astra 2006 model 1.3 CDTI

Ekleyin lütfen

Aramıza hoş geldiniz listeye ekledim sizide
  • Beni de ekleyin arkadaşlar. İlk kez dizel kullanacağım. 34.500.-TLye sıfır 2011 model beyaz renkli 1.6 multijet emotion plus Fiat Linea aldım. 2011 Ocakta teslim alacağım. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ATAKSEVER -- 28 Aralık 2010; 17:07:29 >

Orijinalden alıntı: nicolasanelka39

2000 model lpg li 89 binde palio mun üstüne 2-3 vererek 100 bin civarı dizel accent admire almak mantıklı mı.. fazla borçlanmak istemiyorum o sebeple 2-3 dedim...

Tabi olabilir,ancak aldığınız aracı iyi kontrol ettirin,bu arada admireler 3 silindirli bir motora sahiptir,eralara göre daha sesli çalışır ve yakıt tüketimi hafifte olsa fazladır.

Orijinalden alıntı: ATAKSEVER

Beni de ekleyin arkadaşlar. İlk kez dizel kullanacağım. 34.500.-TLye sıfır 2011 model beyaz renkli 1.6 multijet emotion plus Fiat Linea aldım. 2011 Ocakta teslim alacağım. Allah hepimizin gönlüne göre versin...

Aramıza hoş geldiniz listeye ekledim.Bu arada aracınız hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Teslim aldıktan sonra yorumlarınızı bekliyoruz.
  • zilyon tane arabaya baktıktan sonra 2011 model SEAT IBIZA SPORTOURER aldık inşallah çarşamba günü teslim alacağım 1.2 motor konusunda çekincelerim var ama internette çok bir kötü kullanıcı yorumu okumadım sadece bir iki kişi o motor düşük kalır demiş ama fiziksel veri yok bakalım gelince bir test yapıcam deneyimlerimide paylaşırım inşallah.
  • selamlar... kontağı açtıktan sonra araçta yaklaşık 30 saniye yağ pompası mı mazot mu bilemedim zzzzt diye derinden bi ses oluyo. Ses normaldir sanırım ama benim sormak istediğim bu ses varken aracı çalıştırmak zararlı olur mu? yoksa sesin kesilmesi mi beklenmeli.
    Birde araçlarda stop edirme ve çalıştırmada rolantide bir süre bekleme süresi konusunda birşey sormak istiyorum.
    İşten gelirken her akşam bakkala uğramak zorunda kalıyorum. Hararet göstergesi ortadayken 30 sn bekleyip stop ediyorum. kontağı açtığımda hararet göstergesi yine hemen hemen o seviyede oluyor. Yine bir süre rolantide beklemem gerekiyor mu?

Teşekkür ederim.

Orijinalden alıntı: gazetem74

selamlar... kontağı açtıktan sonra araçta yaklaşık 30 saniye yağ pompası mı mazot mu bilemedim zzzzt diye derinden bi ses oluyo. Ses normaldir sanırım ama benim sormak istediğim bu ses varken aracı çalıştırmak zararlı olur mu? yoksa sesin kesilmesi mi beklenmeli.
    Birde araçlarda stop edirme ve çalıştırmada rolantide bir süre bekleme süresi konusunda birşey sormak istiyorum.
    İşten gelirken her akşam bakkala uğramak zorunda kalıyorum. Hararet göstergesi ortadayken 30 sn bekleyip stop ediyorum. kontağı açtığımda hararet göstergesi yine hemen hemen o seviyede oluyor. Yine bir süre rolantide beklemem gerekiyor mu?

Teşekkür ederim.

O duyduğunuz ses direksiyonun elektrik motorudur,sıkıntı olmaz.İkaz ışıkları söndükten sonra aracı çalıştırabilirsiniz.Stop ettikten kısa süre sonra çalıştırmalarda beklemenize gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ceycey11

zilyon tane arabaya baktıktan sonra 2011 model SEAT IBIZA SPORTOURER aldık inşallah çarşamba günü teslim alacağım 1.2 motor konusunda çekincelerim var ama internette çok bir kötü kullanıcı yorumu okumadım sadece bir iki kişi o motor düşük kalır demiş ama fiziksel veri yok bakalım gelince bir test yapıcam deneyimlerimide paylaşırım inşallah.

Aracınız hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.Artık günümüz teknolojisi düşük motordan yüksek güç elde ediyor,sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.

Test sonuçlarınızı bekliyoruz.

Orijinalden alıntı: atrin

arkadaşlar 2006-2007 dizel focus ile corolla arasında kaldım arkadaşlar. hangisini tercih etmeliyiz? yardımcı olursanız çok sevinirim.

her iki araçta C sınıfı ve sınıfında tutulan araçlar,corolla motor olarak focustan daha sessiz bir yapıya sahiptir,triger zinciri kullandığı için bakım masrafı biraz daha düşük diyebiliriz en azından triger değişim masrafı yoktur.

Gerisi sizin beğeninize ve araçlar arasında ki donanım farklarına göre yapacağınız yoruma kalmış.

Bedava peynir sadece fare kapanında olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

Orijinalden alıntı: troy

listeye eklerseniz sevinirim :D

chevrolet epica 2.0 vcdi 150 beygir 320 Nm tork

aramıza hoşgeldiniz listeye ekledim.

eyvallah teşekkürler daha iyisi sizlerin olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kirliosman

ben de astra clasic 3 easytronic sipariş ettim gerçi easytronic istemiyordum ama bula bula bi onu bulabildim hiç bi bayide kalmammıştı en son istanbul ataköy opelde gümüş grisi varmış onu da ben kaptım

aracınız hayırlı olsun,iyi günlerde kullanınız.

[/hocam bi teşekkür etcem diye 3 mesaj yazmak zorunda kaldım :) bi daha edeyim eyvallah teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun

• quote:

quote:

quote:

ben de astra clasic 3 easytronic sipariş ettim gerçi easytronic istemiyordum ama bula bula bi onu bulabildim hiç bi bayide kalmammıştı en son istanbul ataköy opelde gümüş grisi varmış onu da ben kaptım

aracınız hayırlı olsun,iyi günlerde kullanınız.

[/hocam bi teşekkür etcem diye 3 mesaj yazmak zorunda kaldım :) bi daha edeyim eyvallah teşekkürler daha iyileri sizlerin olsun

Amin cümlemizin,

Bu arada takım yeni yılınız kutlu olsun.

• arkadaşlar bende 1.4 tdci fusion araçla aranıza katıltım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtky -- 8 Ocak 2011; 13:10:48 >

Bir sedyeden bile kendini de?ersiz hissettiren sisteme lanet olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtky

arkadaşlar bende 1.4 tdci fusion araçla aranıza katıltım.

Aramıza hoş geldiniz ,listeye ekledim.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.