Şimdi Ara

DİZELCİLER TAKIMI(TAM 376 KİŞİYİZ) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.732
Cevap
10
Favori
91.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @H.SAHİN hoş bulduk arkadaşım.
  • Sayın @TAVCI ve @Cüneyt RC arkadaşlarımız aktif olmanız temennisiyle listeye ekledim.Aramıza hoş geldiniz.
  • beni de ekleyin 320D
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

beni de ekleyin 320D

Marka ve model yılınızı biraz daha açık yazarsanız hemen eklerim.
  • selamlar temmuzda inşallah master imi yeni kasası ile değiştireceğim benim master in garantisi biteceği için birde 60 000 km bakımı masraflı olduğundan değiştireceğiz
  • Herkese Selam,

Ford Fiesta Dizel kullanıcısıyım. Özellikle şehir içi trafiğinden bezdim artık ve dizel otomatik araç bakıyorum. Aranızda Dizel otomatik kullanan var mı?
    Ford'tan memnunun ama dizel otomatik dediğinizde direk Mondeo'ya çıkıyorsunuz ve 2000 motor. Hem segment atladığından arabanın maliyeti hem de 2000 motorun vergisi beni düşündürüyor.

1600 motor ve altı dizel otomatik / tirptronik baktığımda alternatifler;

VW grubunda (Golf, Jetta, Skoda)
    Citroen / Peugeout (C4, 308, 3008)
    Hyundai
    Fiat Bravo
    gibi...

Aslında başta da söylediğim gibi Ford'tan memnunum. Focus veya C-max'in yenilerinde olsa direk ona yoğunlaşacağım ama yok. Gelip gelmeyeceği konusunda bilginiz var mı?

Genel olarak 1600 motor ve altı dizel otomatik araç için görüş, öneri ve tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Herkese kolay gelsin.....

• @sinoplu arkadaşım araç daha yeni yazık değil mi değiştiriyorsun.BAna göre fuzuli masraf daha 60 bin km. de araç .Ancak en doğrusunu tabi ki siz bilirsiniz.

@ozgurozer Bey otomatik kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır.Hyundai için Dizel era nın otomatiğini önerebilirim ancak araç dört ileri vites bunu da düşünün.Günümüzde 7 ileri otomatikler varken insan 4 ileri için biraz düşünmeli.
  • arkadaşlar benim aracım şimdi 7.1 gösteriyor istanbul şehir içinde kullanımlarda deviri fazla yüksek kullanmıyorum fakat bazen 4 000 ne kadar çıkıyorum:) ama yinede bence fazla yakıyor diyorum hyundai admire 2006 dizel varsa bununla ilgili güzel bi yöntem bilen yazsın arkadaşlar.
    http://www.triolift.com
  • Benide ekleyebilirsiniz. Aracım 2008 corolla d-4d elegant.
  • tesekkurler @ ottoman
  • Dizel araba kullanırken maksimum tork devrinin üzerinde kullanmak turboya mı motor bloğuna mı daha çok zarar verir?
  • benıde ekjleyebılırsınız 2010 megane 3 1.5 dci yakında kaçak mazot kullanacagım antepte oldugum ıcın ucuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aksoza

arkadaşlar benim aracım şimdi 7.1 gösteriyor istanbul şehir içinde kullanımlarda deviri fazla yüksek kullanmıyorum fakat bazen 4 000 ne kadar çıkıyorum:) ama yinede bence fazla yakıyor diyorum hyundai admire 2006 dizel varsa bununla ilgili güzel bi yöntem bilen yazsın arkadaşlar.
    http://www.triolift.com

Aracı çok yüksek devirde kullanıyorsunuz.Vies değişimlerinizi 2500/3000 aralığında yapıp aracı max tork değerlerinde kullanırsanız yakıt tüketiminiz düşecektir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cengizsahin1971

Dizel araba kullanırken maksimum tork devrinin üzerinde kullanmak turboya mı motor bloğuna mı daha çok zarar verir?

Üstadlar görürlerse daha detaylı bilgi verebilirler ancak benim bilgim nisbetinde turboya daha fazla yük bindireceğinizden dolayı ilk başta turbo da sıkıntı yaşarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

benıde ekjleyebılırsınız 2010 megane 3 1.5 dci yakında kaçak mazot kullanacagım antepte oldugum ıcın ucuz

Aradaki fiyat farkı araca vereceğiniz zararı karşılayacak mı acaba?

Bence riske girmeye değmez.
  • Aramıza yeni katılan arkadaşlar,aktif olmanız temenisiyle listeye ekledim.
  • Benide ekleyin

2008 Passat 2.0 CR TDI 140 HP 6-DSG

Şehir içi :

Normal kullanım 6-7 LT
    Hafif trtafik 7-8 LT
    Yoğun trafik 8-9 LT

Bir depo ile 850-900 km gittik ( Range 970 km yi gösteriyor ken )

Uzun Yolda ;

Normal kullanım 4-5-6 LT

Bir depo ile 1.250 km gittik (Range 1.350 km yi gösteriyor ken)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 27 Mayıs 2010; 1:27:46 >
  • @srcn09 aramıza hoş geldiniz,aktif olmanız temennisiyle listeye ekledim.
    Paylaşımınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MR.Ş@HIS

benıde ekjleyebılırsınız 2010 megane 3 1.5 dci yakında kaçak mazot kullanacagım antepte oldugum ıcın ucuz

Yazık etme o motora
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.